НА ДЕПУТАТА ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ОЛЕКСІЯ КОБИЛЬНІКОВА ЗВНОВУ СКОЄНИЙ НАПАД. НА ЦЕЙ РАЗ У ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ

Кількість переглядів 412

Сьогодні вранці о 8:50 на депутата Одеської обласної ради Олексія Кобильнікова скоєний напад двома невстановленими особами. В результаті нападу Олексій Борисович отримав хімічний опік кон’юнктиви обох очей, шкіри обличчя, повік та губ. Зараз його життю нічого не загрожує, стан постраждалого задовільний.

Першу медичну допомогу Кобильнікову О.Б. надали лікарі «швидкої допомоги», а потім допомога була надана фахівцями ДУ “ІНСТИТУТ ОЧНИХ ХВОРОБ І ТКАНИННОЇ ТЕРАПІЇ ІМ. В.П.ФІЛАТОВА НАМН УКРАЇНИ”.

Ми зв’язались з Олексійем Борисовичем, який нам повідомив, що кожного ранку він одним і тим шляхом ходить на роботу. Вранці 23 лютого 2018 року він зійшов з маршрутного автобуса номер 25 (Чорноморськ – Одеса) на зупинці «пл. Середньофонтанська» по вул. Краснова та направився по вул. Артилерійська до зупинці електротранспорту «3-я ст. Фонтанської дороги».

Як тільки він зайшов за поворот з вул.Краснова на вул.Артилерійська на нього напали два молодики 30-35 років, які тримаючи в руках балончик зі сльозоточивим газом, здійснили вприскування газу в його обличчя.

Тримаючись на ногах, Олексій почав повертатись до автобусної зупинці з метою привернути увагу перехожих. Нападники почали переслідування. Але, як тільки вони наблизились до зупинки, де знаходилися сторонні люди, переслідування припинили.

Олексій Борисович зробив повідомлення про напад до поліції.

Нагадаємо, що неприємності у Кобильнікова почалися відразу після його виходу з депутатської фракції Одеської обласної організації партії “Відродження”, яке відбулось 27 червня 2017 року.

Партія «Відродження» навіть намагалась позбавити його депутатського мандата. Але 02 лютого 2018 року Одеська обласна виборча комісія своєю Постановою №199 відмовилась приймати підписні листи та зібрані матеріали партією «Відродження», як таки, що не відповідають дійсності.

Також, хочу зазначити, що сьогодні у Кобильнікова О.Б. день народження. Напевно старі «друзі» вирішили таким чином привітати Олексія Борисовича.

Час летить, людство вдосконалюється, проте методі дурнів залишаються незмінними: залякати і “з-під тишка” нашкодити. Дурні завжди були трусами.

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

7 thoughts on “НА ДЕПУТАТА ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ОЛЕКСІЯ КОБИЛЬНІКОВА ЗВНОВУ СКОЄНИЙ НАПАД. НА ЦЕЙ РАЗ У ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ

  1. На фото он как-будто стоит перед священником…

  2. Дурак ты Саша. Это единственный депутат из всего областного депутатского корпуса который отстаивает интересы простых людей не только своего округа. Он имеет своё мнение и всегда старается его отстоять. Он не лобирует корыстные интересы как делает большинство депутатов. Да он немного шумный и эмоциональный, но спросите у людей Черноморска, кто кроме него принимает людей и добивается положительных результатов от чиновников. А трусливые подонки всегда найдутся что бы выполнить заказ тупого безпредельщика за украденные деньги у вас. Здоровья Вам Алексей Борисович.

  3. Видать кому-то поперек горла стал Алексей Борисович?! Здоровья вам и силы!

  4. Не являюсь ярым поклонником Кобыльникова. Но поступок крайне мерзкий.

Comments are closed.