У СТОЛИЧНОМУ АЕРОПОРТУ ЗАТРИМАЛИ ІНОЗЕМЦЯ, ЯКИЙ ПЕРЕПРАВЛЯВ ТРЬОХ УКРАЇНОК В ІСПАНІЮ

Кількість переглядів 276

В міжнародному пункті пропуску «Жуляни», що у м. Києві затриманий іноземець, 1971 року народження, якій намагався переправити за кордон трьох молодих жінок для подальшого їх залучення в секс-індустрії.

Операція проведена в рамках кримінального провадження за ч.2 ст.149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини) співробітниками оперативних підрозділів Держприкордонслужби, управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції в Одеській області під процесуальним керівництвом прокуратури Одеської області.

Правоохоронцями встановлено, що підозрюваний організував міжнародний канал торгівлі людьми та вербував українок для подальшої сексуальної експлуатації на території Іспанії.

В даний час проводяться невідкладні слідчі дії та вирішується питання про обрання запобіжного заходу стосовно затриманого. Також встановлюються повне коло причетних до правопорушення осіб.

За інформацією: сектор з питань взаємодії із ЗМІ Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “У СТОЛИЧНОМУ АЕРОПОРТУ ЗАТРИМАЛИ ІНОЗЕМЦЯ, ЯКИЙ ПЕРЕПРАВЛЯВ ТРЬОХ УКРАЇНОК В ІСПАНІЮ

  1. Вот интересно, а женщины которых он отправлял знали, куда они едут?

Comments are closed.