“ВЕЛИКОДНІ ДИВА”

Кількість переглядів 294

Традиційно Овідіопольська районна дитяча бібліотека приймає у себе виставку творчих робіт дітей вихованців Овідіопольського районного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями, присвячених Великоднім святам.

Представили свої творчі роботи на виставці «Великодні дива» більше 20 осіб.

Свято для дітей та молоді з функціональними обмеженнями було ініційоване Овідіопольським районним центром соціально-психологічної реабілітації на чолі з Світланою Вашестік, за підтримки Овідіопольської районної державної адміністрації та Свято Миколаївського храму.

19 квітня відбулося урочисте відзначення учасників. Завітали на свято заступник голови районної державної адміністрації Олександр Ворохаєв, начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Оксана Вербицька та виконуючий обов’язки начальника відділу організаційної роботи та взаємодії з громадськістю апарату районної державної адміністрації Оксана Гурська.

Колектив центру реабілітації зі своїми вихованцями підготували чудову святкову програму для гостей, батьків та дітей. Присутнім була представлена лялькова вистава по мотивам української народної казки «Колосок», учні Овідіопольського НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія ім. Т.Шевченка читали вірші, всі разом заспівали пісню.

По закінченню концертної програми всі учасники були нагороджені цінними подарунками та смачними пакунками. До присутніх з найкращими побажаннями здоров’я та зі словами поваги звернувся Олександр Ворохаєв.

Світлана Вашестік привітала присутніх із святами, подякувала своїм вихованцям, їх батькам за плідну співпрацю, яка дає позитивні результати. Директор дитячої бібліотеки Тетяна Павлюк побажала присутнім божого благословення, здоров’я та щасливої долі.

Дітки, їх батьки та гості свята отримали багато позитивних емоцій та зробили загальне фото.

Зі інформацією: Овідіопольська РДА

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0