ПІД ЧАС НЕЗАКОННОГО ВИЛОВУ РИБИ СПІЙМАНИЙ КАНДИДАТ НАУК МИКОЛА РОЖЕНКО

Кількість переглядів 573

В ніч з 01 на 02 червня 2018 року на території Нижньодністровського НПП під час незаконного вилову риби спійманий Микола Васильович Роженкозоолог, теріолог, кандидат біологічних наук, науковий співробітник Одеського національного університету імені І.І.Мечникова, один з засновників Нижньодністровського національного природного парку, автор та ведучий сайту «Пониззя Дністра», голова Ради Теріологічної школи

Микола Роженко

 

Під час затримання були присутні інспектора нацпарку, т.в.о. нацпарку Олексій Анатолійович Гнатюк, громадські діячи та правоохоронці.

Але Микола Роженко, після події, вранці вже знайшов адвоката і після спілкування з ним розповідає історію, що він не пам’ятає як він оказався в човні з риболовецькими снастями. За його версією його обпоїли отруєним вином, після чого перенесли на місце затримання.

По інформації від правоохоронців у них є всі дані, які підтверджують неказану діяльність Миколи Васильовича з фото та відео фіксацією всіх протиправних дій.

Сам, Микола Васильович теж був керівником Нижньодністровського НПП, але в 2015 році з ним не погодились продовжувати контракт, за деякими даними з формулюванням – за бездіяльність та погану роботу.

Володимир Трахтенберг

Після нього тимчасово виконуючим обов’язки був призначений Олександр Шпінов, який після затримання його зама Володимира Трахтенберга на хабарі, скрився та знаходиться у розшуку по підозрі у систематичному одержанні хабарів за дозволи на незаконну діяльність на території парку.

У червні 2018 року на посаду директора повинен проводитись конкурс і за даними від нашого джерела, Роженко Микола Васильович збирався в ньому приймати участь. Джерело повідомило, що його кандидатура була навіть вже погоджена в Одеської ОДА.

Наразі в Біляївському відділу Національної поліції вирішується питання реєстрації матеріалів в ЄРДР.

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

9 thoughts on “ПІД ЧАС НЕЗАКОННОГО ВИЛОВУ РИБИ СПІЙМАНИЙ КАНДИДАТ НАУК МИКОЛА РОЖЕНКО

  1. Роман. Он никогда не создавал Нижнеднестовский национальный природный парк. Именно он с бандой браконьеров 23 года мешали нам с Игорь Щёголев, Юлия Терновая, Вадим Гончаренко, его создавать. И не доктор он наук, а просто мелкий кандидатишка специализирующийся на браконьерстве, о чем я много раз писал на ФБ. И пролез он в парк из-за коррупционных связей и продажности чиновников, так ничего толкового не сделал,, а создав лишь браконьерскому логово. Сейчас он будет пытаться подключать немало прокуроришков, адвокатов и всякую шваль, чтобы отбелиться…но уже поздно…

  2. Эх.,.Википедия. Туда мы направили с Игорь Щёголев всю 23 летнюю историю создания нацпарка, но он, через тех, кто искажал информацию, все стирал. У них был специальный грант на наполнение Википедии. Это тоже отдельная грань деятельности этого браконьеришки и мерзавца

  3. Рома, посмотри у нас на базаре какие коропа продают, это законно?и никому дела нет, кто кришует? или тебе сказали закрой рот.

    1. Немного не согласен с вашим мнением,так как на сегодняшний день предостаточно ЧАСТНЫХ рыбных хозяйств, и период госзапрета это для них период зароботка.

  4. ДАЙТЕ НАМ СПОКОЙНО СЕТЯМИ ЛОВИТЬ РЫБУ

    1. ДУРАЧЕК? ПЛАТИ ДЕНЬГИ И ЛОВИ СПОКОЙНО 🙂

  5. Неравнодушному!!! не пишите глупостей, запрет есть запрет,для всех один закон. Но у нас на все законы ложили и большой.

Comments are closed.