ЯК СТВОРЮЮТЬ «ЛДНР» в ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ. ПРО ВИБОРИ В ЦЕБРИКОВО. ЩО РЕАЛЬНО ВІДБУЛОСЬ І ВІДБУВАЄТЬСЯ

Кількість переглядів 701

02 червня 2018 року ми побували в смт Цебрикове Великомихайлівського району Одеської області. Конфлікт на виборах відбувається з грудня 2017 року. Але, коли всі вважали, що все вже позаду, а рада Цебриківської ОТГ запрацювала, виявилось, що 15 новообраних депутатів і голова Тетяна Матрос нібито написали заяви про відмову від своїх мандатів.

Саме це і послужило підставою для призначення нових виборів, проти яких і повстала громада.

На акції біля відділення пошти, де невідомо з яких підстав засідає Цебриківська територіальна виборча комісія нам вдалось поспілкуватись з деякими учасниками процесу і почути з перших уст від чинних депутатів Цебриківської селищної ради – чи писали вони заяви про складання своїх мандатів.

Були звернення в прокуратуру, поліцію, до голови обласної адміністрації Степанова М.В., навіть писали до Верховної Ради. Є відкрити кримінальні провадження відносно дій голови територіальної комісії Романець, але ВСЕ БЕЗНАДІЙНО! Ніяких дій по справам слідчі не проводять.

Таки події стали можливі після того, як після неодноразових змін у складі територіальної комісії, помічник депутата Дерев’янка Миколи Миколайовича, Бушковець Віталій Франкович зареєстрував за своєю адресою чотирьох мешканців міста Одеси, після чого з п’ятнадцяти членів комісії, вісім стали лояльні до керівництва Одеської області та проголосували за необхідні, як вважають всі усунути депутати, але незаконні рішення.

В нових бюлетенях, які 02 червня 2018 року роздали на дільничні виборчі комісії для проведення виборів 03 червня, вже немає прізвищ чинної селищної голови Тетяни Матрос і чинних депутатів, які нібито написали заяви про складання мандатів. ВОНИ ПОВНІСТЮ ВИКЛЮЧЕНІ З ВИБОРЧОГО ПРОЦЕСУ.

Проте в виборах буде примати учать Барнасевич Володимир Франкович, якій керував селищем останні 8 років. В Цебрикове намагаються повернути СТАРУ НОВУ ВЛАДУ.

Ми намагались отримати пояснення та коментарі від членів комісії, але вони відмовились надавати будь-які пояснення.

Ось такі вибори проходять в центрі Європи при демократично обраному Президенті Порошенко.

Все це підтримує голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський в союзі з Віталієм Саутьонковим та Віктором Баранським.

Саме так, без будь-яких підстав, в 2014 році незаконно були проведені референдуми в Криму та в ЛДНР. Саме так там встановили злочинні режими.

Влада чує свою агонію, навіть в таких маленьких громадах, як Цебриківська ОТГ.

З Цебрикова, журналісти
Роман Варшанідзе та Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0