В ОВІДІОПОЛІ ТРАНСМЕТ ЮГ ВИКОРИСТОВУЄ ЗЕМЕЛЬНУ ДІЛЯНКУ НЕ ЗА ПРИЗНАЧЕННЯМ

Кількість переглядів 379

13 листопада 2018 року ми побували на нещодавно відкритої металобазі «Трансмет юг» по вул. Одеська,1-а. Під час будівництва на цьому об’єкті побувала Овідіопольський селищний голова Савельєва Л.І. зі своїм заступником Білоциценко В.Г. та членами земельної комісії. Але ніяких дій з боку селищної ради стосовно незаконного використання земельної ділянки не відбулось. Напевно якось домовилися, але ніяк не на користь бюджету селища.

В вересні місяці «Альтернатива.орг» звернулась з відповідними заявами до Овідіопольської РДА. Але і там особливого реагування ми не побачили. Нашу заяву, через місяць після подачі, переправили до Державної архітектурно-будівельної інспекції, де вона знаходиться і сьогодні, але без якої реакції.

Ось так, все розповідають про те, що гроші потрібні для реалізації соціальних програм та програм розвитку селища. Але ніхто не бачить об’єкти, які цей бюджет не поповнюють так, як це вимагає закон. Може поповнює якісь інші бюджети? Сподіваюсь ми про це теж колись дізнаємось.

Для фіксації порушення я викликав поліцію і написав відповідну заяву. Працівник металобази Володимир Добрянський надати ніяких документів не зміг у зв’язку їх відсутність, але надав слідчому пояснення. Почекаємо результатів розгляду.

Обов’язково сходимо до Овідіопольського селищного голови Савельєвої Л.І., щоб дізнатись: при тотальній нестачі бюджету для реалізації найважливіших завдань по налагодженню інфраструктури селища ми зовсім не реагуємо на таке відверте ігнорування норм закону, які могли б нам допомогти наповнювати бюджет. Чому?

Мешканцям вулиць Театральна, Степова та іншим голова розповідає про нестачу коштів, але нічого не робить для збільшення надходження до бюджету селища. Здається мені, що ці незаконні об’єкти все ж таки поповнюють інші бюджети…

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0