ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ ХОРЕОГРАФІЧНОГО КОЛЕКТИВУ «КВІТКА МРІЙ»

Кількість переглядів 3185

25 травня 2019 року в смт. Овідіополь у районному будинку культури «СЛАВА» відбувся звітний концерт хореографічного колективу «КВІТКА МРІЙ» (Овідіопольський район).

ПРОГРАМА КОНЦЕРТУ:

  1. «Антре» Квітка Мрій

Добрий день, дорогі глядачі. Ми раді Вас вітати на звітному концерті хореографічного колективу «Квітка Мрій», спадкоємців добре відомого і улюбленого ансамблю «Гольфстрім».
Ось уже 19 років нас радують майстерністю та чудовою творчістю вихованці Школи танцю під керівництвом Ігнатової Людмили Віталіївни. І сьогодні учасники колективу запросили нас на своє Свято !!!
А також, ми познайомимося з творчістю випускників, які з’єднали своє життя з танцем, їх любов до хореографії народилася саме в цих стінах.
Репетиції, концерти, поїздки на фестивалі, і знову виступи, репетиції, репетиції та репетиції. Таке трудове життя цього завзятого колективу.
Тож зараз, по-праву, на сцені з’являться справжні спадкоємці. Зустрічайте! Наймолодші і прекрасні дарування середньої та молодшої групи з танцем
“.

  1. «Весняний Букет» Квітка Мрій

Сьогодні у нас є унікальна можливість разом з вами відвідати казкову країну – країну міміки і жестів, відкритих, яскравих почуттів -країну танцю… Ми вирушимо з Вами в захоплюючу подорож, справжню подорож у часі. Готові?
Знайомтеся, – наші аксакали-старійшини! Це перший випуск Барабойської школи та учнів, які навчалися уже на базі будинку культури «Слава» 2005р, які пов’язали своє життя з творчістю
“.

Кисилиця-Блажко Лариса, хореографічний колектив «Квіти Життя».

Мазур Інна, керівник хореографічних колективів

«Зоряна Долина», Студія dance, «Діти-життя», «Феєрія танцю».

Сімаченко-Дмитрієнко Надія, викладач йоги.

  1. «Я танцюю» (Бложко Лариса)
  2. «Любов до дітей» (Інна Мазур)

Пропрацювавши невеликий відрізок часу в Барабої з вихідцями того часу, з легкої руки Людмили Віталіївни, зайнялася творчістю Лариса Блажко. І не помилилася у виборі, Лариса проявила себе працьовитістю і любов’ю до хореографії. З її талантом і любов’ю до дітей колектив розвивається і по цей час“.

Завжди приємні слова подяки від Лариси: «Знання, які є у мене після навчання в колективі, залишилися в моїй пам’яті і служать мені. Мій прекрасний педагог був і є завжди для мене прикладом, як жінка і як керівник. Я за це вам вдячна!»

  1. «Слайди відео і фото 2005 року»

Навчавшись 7 років в «Гольфстрімі», свій квиток в хореографію Інна отримала працьовитістю і прагненням до зростання. Мені, як педагогу, хотілося б дати можливість моїй учениці мати більше реалізації. Коли директор будинку культури Роксолан прийшла до мене з проханням про роботу хореографом, я порекомендувала і домовилася спробувати взяти наполегливу і талановиту ученицю Інну Мазур. З цього моменту Інні вдалося увійти у доросле, самостійне життя Танцю!

  1. «Кукушка» (Бложко Лариса)
  2. «Весняночка» (Інна Мазур)

„Ми вам зараз представимо номери, які зараз танцює нове покоління. Оксана Левицька була солісткою ансамбля, яку пам’ятають і досі. На зміну їй прийшла неймовірно талановита дівчинка, яка має численні перемоги, кубки, є призером вищих нагород – Масловська Марія

  1. «Музична табакерка» Квітка Мрій

Ще один номер, який танцювала, дивовижно талановита і з багатим внутрішнім світом вихованка, одна з найвідданіших учасниць ансамблю «Гольфстрім», (небагато і немало – 11 років в колективі!) – Дмитрієнко Надія. Це – чудова дівчина, яка знайшла себе в напрямку йоги та стала чудовим тренером…

  1. Відео від Дмитрієнко Наді

Зустрічайте майбутню зіроньку, дівчину з великим потенціалом, солістку Лисак Тетяну“.

  1. «Райдужний птах» Квітка Мрій

Цей номер був одним з найулюбленіших танців. Танцювала його Марія Іванісова, одна з провідних солісток того часу. Працює зараз заступником директора з адміністративної частини. Марія пише: «Завдяки тому, що ви в мене вклали, а саме самодисципліна, пунктуальність, витривалість. Але хореографія, в прямому сенсі, дуже допомогла мені в розвитку на роботі. Час з «Гольфстрімом» – найнезабутніший час в моєму житті. Люблю всією душею всіх і кожного. Я б пройшла з величезною радістю весь цей шлях ще раз.
Зараз його танцює, як сказала Людмила Віталіївна , дівчина з приголомшливими даними, яка впевнено і наполегливо оволодіває майстерністю – Швець Єлизавета
“.

  1. «Веселі клоуни» Квітка Мрій

Цей номер, запав в душу кожній дівчині з наступного покоління випускниць. Це пристрасна і в той же час ніжна, граціозна Іспанія, яка підкорила не одну сцену. Вивчила з великим бажанням старша група «Квітки Мрій»“.

  1. «Іспанська троянда» Квітка Мрій

Продовжуємо нашу подорож у часі. І ось ми з вами дісталися до наступного покоління випускників, яке найбагатше на творчі особистості.
Скільки станцьовано танців, зношено балеток, скільки праці і завзятості, а скільки випускників цього чудового колективу пов’язали своє життя з творчістю
“.

  • Рекечинська Анастасія -спортивний клуб, тренер дитячого фітнесу -місто Овідіополь.
  • Сандуляк Тетяна -планета мистецтв «Interpley dance studio»- місто Київ.
  • Маркович Олена – керівник хореографічного колективу «Азарт»- місто Овідіополь.
  • Ярошевська Анастасія – танцівниця та хореограф колективу при Харківському національному університеті внутрішніх справ. Голова культурно-масового сектору факультету. «Міс Студентство» «Міс Глядацьких симпатій» «Віце Міс Харків 2008».
  • Заболотний Олексій має великий послужний список: Одеська філармонія, академічний муніципальний ансамбль пісні, музики і танцю «Чайка».
  • Флора Софія – хореограф, постановник і танцюрист «Катапульта арт», «М’юзік скул», «Дісайд денс» студія є в команді у кращого хіп-хопера країни Максима Оробця (Максимус), також в команді студії Топван (topone). Постановник для дітей телешоу «Голос країни», дитяче Євробачення, Чорноморські Ігри – місто Київ.
  • Домецька Дарина – актриса в театрі драми та комедії на лівому березі Дніпра – місто Київ. Викладач акторської майстерності в Київському інстинуті кіно і телебачення .
  • Шутко Катерина– модель. Знімалася для журналів Харперс Базар, Космополітен і gj Індія.
  1. Фото слайди 2011 рік

„Цей випуск, як сонце сяяв своїм золотим світлом на всіх помостах країни !!!
А зараз зустрічайте не менш яскраву молодшу групу“.

  • “Сонячні зайчики” Квітка Мрій

Особливе місце займала в колективі Тетяна Сандуляк, яка завжди була зі спрагою до знання, з найкреативнішим підходом та з великою самовіддачею. Одна з найбільш талановитих випускниць колективу «Гольфстрім» Сандуляк Тетяна та її творчість. Дивимось“.

  • Відео Сандуляк Тетяна 
  1. «Віночек» Квітка Мрій

Заболотний Олексій навчався і закінчив Одеське училище мистецтв і культури ім. Данькевича – народна хореографія.
Танцював в балетах в новому проекті «ІН Моушен», Ле гранд Олександрит в спектаклі «Прогулянка в Одесі», участник міжнародних конкурсів і фестивалів.
Володар Гран-Прі конкурсу імені Вірського в Києві! Гастролював в Польщі, Німеччини, Іспанії. На даний момент працює в Китаї на контракті в театрі.
Слова Олексія: «Вдячний за той час, проведений в колективі, це час безцінний і я постійно згадую його з посмішкою, це, як ворота в життя. Людмила Віталіївна, хочу сказати велике спасибі Вам за той прекрасний час, ми всі вами дуже пишаємося! Дякую, що саме ви передавали нам свої знання, свій талант і фантазію!!!

  • «Кантрі» Лисенко Ніколь і Ткаченко Діма

„Анастасія Ярошевська з сором’язливістю та нерішучістю не володіла яскравим «я». Згодом стала повною протилежністю тієї маленької дівчинки, що була на початку хореографічного шляху. Давайте подивимося.

  • Відео Ярошевської Анастасії

„А зараз на цю сцену вийде солістка, володарка хороших даних і своєрідного артистизму, яка прикрашає всі постановки своїм характерним і яскравим виконанням. До речі, дівчина перемогла на конкурсі краси «Місс Овідіополь»! Зустрічайте –Андронакі Дар’я“.

  1. «Моє ім’я Україна»

Домецька Дарина – дуже добра та світла людина, душа компанії. Всьго досягла своєю надзвичайною працелюбністю. Все у житті робить із захопленням, талановита та безкорисна“.

  • Відео Дар’ї Домецькой

„У талановитих батьків, як правило, не менш талановиті діти. Міні-міс Овідіополь 2016р, неодноразовий переможець міжнародних та всеукраїнських конкурсів на терені вокалу і хореографії. Артистична та яскраво творча дівчинка – Мерет Ксенія“.

  • «Круїз»

„Наполеглива, рішуча, повна спроведливості, працьовита, наповнена амбіціозними ідеями та з ентузіазмом їх реалізовує. Лідер, голос «Гольфстріму» – Флора Софія“.

  • Відео Флори Софії
  •  «Шкільна перерва» Квітка Мрій

„Допитлива, талановита, вічний двигун, ні “кроку назад”, права рука та кума Людмили ВіталіївниРекечинська Анастасія“.

  • Відео Рекечинська Анастасії

„Зустрічайте дебютантку – скромну, талановиту та старанну – Огородник Валерію з номером“.

  1. «Лялька Тутті» Квітка Мрій

„Ось ми і дісталися до покоління послідовників «Гольфстріму»- нового покоління, яке носить романтичну назву «Квітка Мрій». Зараз подивимося, як це є:“

  • Слайд фото і відео 2019

„Зустрічайте, нове покоління зі своїми новими постановками та дебютами. І перший номер вам представить дует Андронакі Дарини та Охрамовської Катерини“.

  1. «Гармонія» Квітка Мрій

„А зараз привітайте наших дебютантів – молодша группа з танцем“

  1. «Гості Дзінь» Квітка мрій

„Цей номер, що ви зараз побачите, танцює в сольній партії, дівчина, що має прекрасні дані – Левицька Олександра. В цьому номері вона розкрилася для всіх новими фарбами“.

  1. «Самотня струна» Квітка Мрій

„Ще одна солістка молодшої групи, наповнена мистецтвом танцю, безмірно талановита Анна Грачова“.

  1. «Дюймовочка» Квітка Мрій

„Заняття танцями – це виховання в підростаючому поколінні життєво необхідних якостей: наполегливості в досягненні поставлених цілей, працьовитості, вміння спілкуватися в колективі та гідно триматися на публіці.
Зустрічайте, вихованці колективу «Квітка Мрій»“.

  1. «Я молюся за тебе» Квітка Мрій

„Постановка танцю дуже трудомісткий процес. На створення танцю йде багато часу, праці. Саме завдяки наполегливості, працелюбності, терпіння Людмили Віталіївни, таланту її вихованців колектив процвітає та примножується.

Соліст молодшої групи цілеспрямований, обов’язковий, працьовитий і талановитий – Ткаченко Дмитро“.

  1. «Там –Там» Квітка Мрій

„Немає нічого прекраснішого, коли танцюють діти. Але, коли їх виконавська майстерність може здивувати навіть дорослого – цим можна тільки захоплюватися!
Цей танець, що зараз представить колектив «Квітка Мрій», народжений номерів двох поколінь“.

  1. «Кришталевий ангел» Квітка Мрій

„Мистецтво хореографії, як і всі інші, багато в чому залежить від польоту фантазії. У нашого керівника Людмили Віталіївни фантазія б’є ключем. Тому, в репертуарі колективу неповторні авторські танці, з якими «Гольфстрім» і «Квітка Мрій» успішно виступає на Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах і фестивалях“.

  1. «Флеш моб» Квітка Мрій

Фото: Вікторія Зимакіна

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ ХОРЕОГРАФІЧНОГО КОЛЕКТИВУ «КВІТКА МРІЙ»

  1. Молодцы. Хороший руководитель – талантливые детки.

Comments are closed.