ЛУК’ЯН ЗНОВУ НЕ ДОТРИМАВСЯ СЛОВА: «НІЯКИХ ДОКУМЕНТІВ НА СУДОВЕ ЗАСІДАННЯ ВІН НЕ ПРИНІС»

Кількість переглядів 417

26 червня 2019 року в Одеському окружному суді продовжився розгляд справи №420/2321/19 за позовом ГО «НЕЗЛАМНА ПОЗИЦІЯ» про визнання противоправними дії та бездіяльності КП «ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ» під час виконання ним своїх повноважень та поновлення порушеного цими (та іншими) діями суб’єктивного публічного права.

У попередньому засіданні представник КП «Великодолинське» Сергій Лук’ян погодився надати всі документи, які ми вимагаємо у КП «Великодолинське» в строк до 26 червня. Проте прибувши на засідання, Сергій Григорович приніс не документи а заяву про примирення сторін, яку ми всі вже озвучили ще 19 червня.

Зважаючи на таки обставини, розуміючи, що КП «Великодолинське» вже в другий раз обманює, ми відмовились на будь-які умови примирення з цими «брехунами».

Почався судовий розгляд. Подробиці кожний з вас може подивитись у відео записі. Наприкінці засідання суд висловив вимогу отримати від сторін спору на наступне засідання деякі пояснення по питанням позову.

КП «Великодолинське» повинно надати таки пояснення:

  • Які проводились роботи за документами, чим це підтверджується з відповідним наданням до суду доказів завчасно через канцелярію
  • Які роботи проводились по вулиці Центральний,128 смт. Великодолинське
  • Офіційний документ про те, що документів «обґрунтований кошторис витрат на послуги водопостачання та водовідведення» в КП «Великодолинське» не ведеться.

Ми повинні надати такі пояснення:

  • Пояснення стосовно причин надання запиту до КП «Великодолинське»
  • Пояснення стосовно, що ми запитували «обґрунтований кошторис витрат», а у позові просимо «структуру тарифів»

Наступне засідання заплановане на 02 липня 2019 року о 12 години.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

ГО “НЕЗЛАМНА ПОЗИЦІЯ”

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “ЛУК’ЯН ЗНОВУ НЕ ДОТРИМАВСЯ СЛОВА: «НІЯКИХ ДОКУМЕНТІВ НА СУДОВЕ ЗАСІДАННЯ ВІН НЕ ПРИНІС»

  1. Лукьян как уж на сковородке. Смешно смотреть на него. Бедняга так старается ))

  2. Вот оно истинное нутро Великодолинских негодяев. Все понимают, что идёт речь о расчётах по тарифам и документах по прокладке канализации вдоль торговых точек по улице Центральная 128 к которой подключили или подключатся торговые точки которые там расположены и жилые дома которые строите на агрошкольской территории. А оно рассказывает, что они канализируют КП. Срубили денег с торговых точек и за счёт наших платежей проложили канализацию и говорит чужь. К какой канализации будут подключены строящиеся дома на территории агрошколы? Как можно прокладывать сеть без проектной документации, как можно тратить деньги на прокладку канализации без документов это же не частная контора, а коммунальное предприятие – учредитель поселковый совет в уставной фонд которого перечислены миллионы из бюджета посёлка? По тарифам этот подонок крутит мутит. Открой падло законодательство и почитай. Там чётко указано что прежде чем их утвердить нужно ” оприлюднити” где сучары вы это сделали? Почему вы расчёты не вывесите хотя бы в КП? Ответ прост вы преступники которые обворовывают людей и бюджет поселкового. Лукьян ты как и Гончаров со всей сворой плохо закончишь. Ты лучше готовься и изучай законодательство потому, что Граб тебя в защитники точно не возьмёт, а защищать Гончарова и бухгалтершу коммунального и соответственно себя точно придётся.

  3. Лукьян посмотри на себя со стороны и вслушайся что ты несёшь. Роман огромное спасибо за видео. Просмотрев его точно можно представить что собой представляет этот паршивец как адвокат так и как человек.

  4. Для Лукьяна.
    ЗАКОН УКРАЇНИ
    Про житлово-комунальні послуги
    (Відомості Верховної Ради (ВВР), 2018, № 1, ст.1
    1. Споживач має право:
    2) без додаткової оплати одержувати від виконавця житлово-комунальних послуг інформацію про ціни/тарифи, загальну вартість місячного платежу, структуру ціни/тарифу, норми споживання та порядок надання відповідної послуги, а також про її споживчі властивості;

    От тебя невозможно добиться ничего кроме дебильных отписок которые подписывает Гончаров.

  5. Роман возьмите адвоката или юриста для подготовки отзыва-пояснения и сотрите этого знатока “юриста”. Он как юрист никакой. Торговец землёй посёлка вместе с Гончаровыми да.

Comments are closed.