БОРОТЬБА ЗА КВАДРАТНІ МЕТРИ. СІМ’Я ЗАГИБЛОГО ПРАВООХОРОНЦЯ ПРОТИ НОВОДОЛИНСЬКОЇ С/Р

Кількість переглядів 473

Овідіопольський районний суд почав розглядати позов сім’ї загиблого правоохоронця Михайлишева Ігоря Володимировича проти Новодолинської сільської ради з метою отримати квартиру в ЖК «ОЗЕРКИ».

Відповідно до позову вдові правоохоронця Михайлишевої О.Я. її чоловік перебував на квартирному обліку в Сухолиманській сільській раді з 1999 року. В 2000 році була створена Новодолинська сільська рада і територія де зараз знаходиться ЖК «ОЗЕРКИ» перейшла під юрисдикцію цього органу місцевого самоврядування.

Михайлишева О.Я. вказує, що в 2008 році її чоловік Михайлишев І.В. отримав рішення виконкому на отримання квартири №89 за адресом: с. Нова Долина вул. Крупської,2/8. Проте фактично її отримати не зміг у зв’язку зі смертю 19 березня 2008 року. Квартира була надана, по її інформації, Каплонюку В.С. Відповідно до державного реєстру на квартиру під №89 інформація в реєстрі власності відсутня. У своєму позові Ольга Ярославівна просить суд зобов’язати Новодилинську сільську ради видати розпорядження квартиру під №89 за адресом: с. Нова Долина вул. Крупської,2/8.

Представник Новодилинської сільської ради проти позову заперечує, додані до позову документи: довідка про квартирний облік, рішення Новодолинської сільської ради не визнає, зазначаючи, що ці документи підроблені. Існування квартири під №89 за адресом: с. Нова Долина вул. Крупської,2/8 взагалі під питанням, відповідно до листа №01/30 ТОВ «ОЗЕРКИ-СЕРВІС» від 30.07.2019 року такої квартири в цьому будинку немає.

Тим цікавіше буде спостерігати за процесом: представник Михайлишевої О.Я., батько померлого Михайлишева І.В. впевнений, що квартира така є і всі документи додані до позову справжні.

Перше судове засідання не відбулось у зв’язку з відсутність адвоката у позивача. Наступне засідання заплановане на 15 серпня 2019 року на 10:30.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “БОРОТЬБА ЗА КВАДРАТНІ МЕТРИ. СІМ’Я ЗАГИБЛОГО ПРАВООХОРОНЦЯ ПРОТИ НОВОДОЛИНСЬКОЇ С/Р

  1. А случайно Каплонюк В.С. не бывший прокурор Овидиопольского района который нахапал квартир и земли по всему району? Граб ему тоже дал квартиру в ЖК Мариинском в Великодолинском. Сам Граб несколько лет назад на одном из заседаний в кабинете заместителя председателя райгосадминистрации об этом сказал на кинокамеру и видео было размещено на сайте Романом Варшанидзе. Граб дал квартиру что бы его не посадили.

  2. Да, Граб так и сказал- дал квартиру , чтоб меня не посадили, шо за ерунда

  3. Граб действительно не говорил что дал квартиру чтоб не посадили, но он говорил что дал квартиру. Возникает простой вопрос за какие такие заслуги? Ответ тоже понятен, ведь ЖК Мариинский начал строить Граб без целого ряда разрешительных документов создав под это ООО “Сфера ЛТД” с двумя копейками уставного фонда с подставным директором, а в последствии учредителем была бывшая жена Граба, Галаева Ирина. Поэтому это не ерунда.

Comments are closed.