ШАНОВНІ ВЛАСНИКИ ЗБРОЇ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ!

Кількість переглядів 357

Вході проведення профілактичних заходів на території м.Одеси та Одеської області правоохоронці Овідіопольського відділу поліції звертаються до громадян Овідіопольського району звернути увагу щодо недопущення порушень строків перереєстрації газової зброї та пристроїв травматичної дії, мисливської вогнепальної зброї тощо.

Для законного володіння зброєю необхідно виконати наступні кроки: отримати дозвіл на придбання зброї, придбати дозволену законом зброю, забезпечити належні умови тримання зброї, отримати дозвіл на зберігання і носіння.

Зброя, бойові припаси до неї, основні частини зброї, пристрої та патрони до них, що належать громадянам, мають зберігатися в металевих ящиках, сейфах, спеціально виготовлених для зберігання зброї, за місцем їх постійного проживання або в місцях тимчасового перебування власників (дачних будинках тощо), про що повідомляються органи поліції. При цьому зброя, пристрої мають бути в розрядженому стані.

Звертаємо Вашу увагу на те, якщо фактичне проживання громадянина інше, ніж зазначене в паспорті, необхідно надати документ, що підтверджує фактичне місце проживання громадянина (договір оренди, свідоцтво про право власності на житлове приміщення тощо).

Начальник Овідіопольського відділу поліції звертається до громадян Овідіопольського району та нагадує про те, що за порушення умов зберігання, реєстрації, перереєстрації вогнепальної зброї в Україні передбачена адміністративна відповідальність.

Овідіопольський ВП ГУНП в Одеській області

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0