ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ ГО СТ «ЧАЙКА» НЕ МАЛИ КВОРУМУ

Кількість переглядів 531

20 жовтня 2019 року виконком громадської організації садівницького товариства «Чайка» (територія Дальницької ОТГ, Овідіопольського району, Одеської області) намагались провести загальні збори. Але кворуму зібрати не змогли, прийшло близько 50 осіб, що не достатньо для того, щоб збори мали право приймати будь-які рішення.

Все почалось зі взаємних звинувачень та спорів. Члени товариства поділились на тих, хто підтримує правління і тих хто виступає категорично проти. Причому виступаючих проти, на наш погляд, було більше.

Деякі особи, таки як бухгалтер Українець А.В., яка ще вчора, 19 жовтня, під час відвідування нашої редакції постійно наголошувала про відсутність можливості висловити публічно свою позицію, побачивши відеокамеру намагалась припинити відеозйомку і всіляко протидіяла професійній діяльності журналістів. Зрозумівши, що у Альони Василівни та її прихильників нічого не вийде, вона та ще декілька осіб спрямували до приміщення правління де і просиділи до кінця зборів.

Після «зникнення» невдоволених збори таки розпочались, хоч і мали лише інформаційний характер. Вела їх член правління Бурсук Людмила Миколаївна, яка прозвітувала про діяльність правління за останні три роки. Подробиці дивіться у відеосюжеті.

В кінці зборів голова правління Пушкач Юрій Вікторович висловив свою позицію. Окремо також висловилась і Бурсук Л.М., і колишній бухгалтер товариства Мирошнченко Нінель Костянтинівна.

Про дату та час наступних зборів члени товариства будуть повідомлені додатково.

Роман Варшанідзе ,Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ ГО СТ «ЧАЙКА» НЕ МАЛИ КВОРУМУ

  1. Мне вот интересно вот что, согласно Граждансконо Кодекса Украины никто не имеет права проводить видео и аудио запись без разрешения человека, которого собираются записывать. Так что мне теперт интересно на каких основаниях так усердно тычут мнимаемым в лицо, если нет разрешения на сьемку?

    1. ст.24, 25 ЗУ “Про інформацію”
      ст.24 ЗУ “Про пресу та інші засоби масової інформації”
      ст.2 ст.6 ст.26 ЗУ “Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні”

    2. Особа сама лезет в кадр. Можно просто уйти 🙂 Вы за день сто раз в кадр попадаете и никто разрешения у вас не просит. В супермаркет зайдите и все, попадете не на одну камеру. А особа, которая протестовала против ее съемки сама на себя внимание обращала. И вообще с журналистами есть нюансы в законодательстве дающие им больше прав на съемку.

    3. ст.307 ЦК стосується зйомки лише на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку!!! У нас електронна відео камера, яка знімає на SD-карту. Плівку вже ніхто не застосовує )))
      При цьому ст. 307 має обмеження. І ці обмеження і є:
      ст.24, 25 ЗУ “Про інформацію”
      ст.24 ЗУ “Про пресу та інші засоби масової інформації”
      ст.2 ст.6 ст.26 ЗУ “Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні”

  2. Группа моральных уродов пытается изжить со свету честных людей из нового правления. Для этого устраивают травлю, выдумывают нездоровый образ жизни бухгалтера, приглашают продажных журналюг, вешающих ярлыки без всяких на то оснований. Это скотство.
    Зачем? Какой в этиом смысл? Это пиление ветки, на которой они сидят.

  3. “Відеосюжет, відеозйомка, відеокамера, причому” – пишутся слитно.
    “Дивіться” – через “і”.
    Горе-журналисты не владеют элементарными правилами державної мови.
    С совестью у них тоже большие проблемы.

Comments are closed.