ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ ГО УЧАСНИКІВ ВІЙНИ, ІНВАЛІДІВ ВІЙНИ, УБД, СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ УБД ТА ВОЇНІВ-ДОБРОВОЛЬЦІВ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Кількість переглядів 573

Увага! Загальні збори громадських об’єднань учасників війни, інвалідів війни, учасників бойових дій, сімей загиблих учасників бойових дій та воїнів-добровольців Одеської області

30 листопада 2019 року о 12:00 у приміщенні адмінбудівлі №2 Одеської обласної ради (м. Одеса, вул. Канатна, 83, 2 поверх) відбудуться Загальні збори громадських об’єднань учасників війни, інвалідів війни, учасників бойових дій, сімей загиблих учасників бойових дій та воїнів-добровольців Одеської області з обрання кандидатури на посаду директора комунальної установи «Одеський обласний центр допомоги ветеранам війни» (далі – Загальні збори).

Для участі у Загальних зборах запрошуються представники (по одному від організації) громадських об’єднань ветеранів, учасників бойових дій, родин загиблих, інвалідів війни та воїнів – добровольців, зареєстровані в межах Одеської області до 1 вересня 2019 року та в реєстраційних документах яких є чітке визначення, що організація опікується питаннями соціального захисту наступних категорій громадян:

  1. Учасників війни;
  2. Учасників бойових дій;
  3. Інвалідів війни;
  4. Сімей загиблих учасників бойових дій;
  5. Воїнів добровольців.

Для участі в Загальних зборах організації подають до ініціативної групи наступні документи:

  1. Заява або лист за підписом голови громадського об’єднання в довільній формі про участь в Загальних зборах з обов’язковим зазначенням даних організації (Код ЄДРПОУ) та делегованої особи (ПІпБ, статус);
  2. Виписка зі Статуту організації щодо мети та завдань завірена відповідно до реєстраційних документів організації;
  3. Копія відповідного посвідчення делегованого представника, підтверджуючого його статус.

Документи подаються до 18:00 25 листопада 2019 року в сканованому вигляді або фотокопією (формати PDF або JPG) на адресу:

sergbrat@gmail.com;

Відповідальна особа за прийом документів:

Євдокимов Сергій Володимирович,
тел.: 063-170-26-82, 050-940-55-58.

Джерело: Одеська обласна рада

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0