ІНФОРМУЄ ТАЇРОВСЬКИЙ КДЦ: ЗМІНЕНО ПРОГРАМУ ДЛЯ ЗАПИСУ У ЧЕРГУ

Кількість переглядів 418

Інформує Таїровський КДЦ. До відома пацієнтів – змінено програму для запису в електронну чергу до лікарів. Ви можете самостійно записатись на прийом до лікаря за посиланням – helsi.me.

Для запису до вузьких спеціалістів (ендокринолога, ортопеда-травматолога, кардіолога, невролога, лікаря з функціональної діагностики, лікаря з ультразвукової діагностики, дерматовенеролога, хірурга, гінеколога, отоларинголога та ЛОРа дитячого) обов’язково необхідно мати направлення від сімейного лікаря.

Нагадуємо, що в нашому закладі Ви можете заключити декларацію з сімейним лікарем та педіатром, для цього необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код, для дитини свідоцтво про народження. Також Ви можете поставити дитину на облік до педіатра одразу після народження.

Наші лікарі постійно підвищують свій професійний рівень: лікар загальної практики сімейної медицини Цицерковський С.С. пройшов тренінг «Сучасні аспекти вакцинації в практиці лікаря первинної медичної допомоги»; лікар з ультразвукової діагностики Табінський А.С. пройшов тематичне навчання в фаховій школі «Актуальні питання ехокардіографії». Як відрізнити грип, ГРВІ і коронавірус Covid-19 наведено у таблиці.

Максим Слащов

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0