РЕВАНШ НЕ ПРОЙШОВ! ДЕПУТАТИ НЕ ПІДТРИМАЛИ БАКАЛОВА

Кількість переглядів 3280

05 лютого 2021 року відбулось пленарне засідання V сесії Овідіопольської селищної ради VIII скликання на якому депутат Юрій Бакалов спробував впевнити депутатів скасувати рішення виконавчого комітету щодо надання дозволу на розміщення тимчасових споруд в смт Овідіополь по вул. Євгена Колісниченка (літній ринок) ФОП Тишинської М.П. та ФОП Кротенко Г.С.

Для своєї підтримки депутат привів цілу групу осіб, які називали себе членами громадської організації «Селяни», які чомусь вважають, що вони мають право розпоряджатись землями громади та вирішувати хто та де може встановлювати торгові місця та ще й не сплачувати податки.

Підприємці Тишинська та Кротенко також прийшли на сесію для озвучування своєї позиції з цього питання. Саме вони повідомили всім депутатам, що на цих торгових місцях є тільки дві особи, яких умовно можна назвати «ті, що торгують з власного городу». Всі інші – це звичайні бізнесмени й повинні реєструватись та сплачувати податки у звичайному порядку.

Розпочався розгляд 71 питання з майже 15 хвилинної промови Юрія Бакалова (01’15” – 15’35”), яку він завершив погрозами у мій бік, як журналіста, після того, як я пообіцяв продовжити контролювати законність торгівлі на цих торгових місцях.

…Я тобі ноги повідрубую… будеш продовжувати…”, – таким був посил депутата у бік журналіста.

Під час подальших розмов стало відомо, що депутат Юрій Бакалов збирає з кожної торгової точки 400 грн за кожний квадратний метр торгової площі й при цьому здає декларацію в якої показує нульові доходи.

Переказати усі діалоги не можна, треба самому дивитись, наслухаєтесь скільки було «бруду» та «прокльонів» у мій бік.

Позиція селищного голови Савельєвої Л.І. та переважної більшості депутатів з цього питання однозначна: всі хто торгує перекупним товаром, а значить займається підприємницькою діяльністю, повинен бути оформленими у встановленому законом порядку: як мінімум державна реєстрація, як фізична особа-підприємець.

Дуже дивує позиція групи «За Майбутнє». Ця група з перших сесій стала на позицію «а баба яга проти». Депутат Колесник В.В., яка є працівником податкової й просто зобов’язана стояти на боці закону та бути зацікавлена у зборі податків, почала виправдовувати порушників закону, а депутат Чегодар Н.А. взагалі, не маючи аргументів проти моєї позиції, почала кричати:

Виведіть його з залу, виведіть його з залу!” – маючи на увазі мене.

Селищний голова повідомила присутнім, що за інформацією від КП «Водопостач» ці торгові об’єкти за 2020 рік сплатили 425 грн за вивіз сміття та 603 грн за водопостачання та ще на сьогодні є борг у сумі 212 грн за вивіз сміття. І це при тому, що ФОП Бакалов Ю.Д. отримує по 400 грн/м2 з кожного хто там торгує щомісячно!

Десь на 40’35” відео слово взяла депутат Чегодар Н.А., яка звела все к тому, що у всьому винна селищний голова. Також Наталія Анатоліївна запропонувала виплатить компенсацію підприємцям Тишинської та Кротенко, щоб вони пішли з цього ринку, а на заміну надати їм інші, і тут саме головне – ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ, щоб вони там розташували свою тимчасові споруди.

У нас іноді говорять, що коли влада хоче когось «послати подальше», вона пропонує людям звертатись до суду для вирішення проблеми, прекрасно розуміючи, що це довго, дорого та потребує певного терпіння.

І ось, Наталія Чегодар усвідомлюючи, що отримати на сьогодні земельну ділянку під бізнес просто не реально – жодна громада не має положень про земельні торги, а землю під бізнес можна надавати тільки через аукціон, пропонує надати ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ ФОП Тишинської М.П. та ФОП Кротенко Г.С., чудово розуміючи, що сьогодні це все одно, що «послати на…».

Можливо у майбутньому й треба все проводити по процедурі через земельні аукціони, але для цього необхідно: перше – затверджений генплан, повна інвентаризація землі громади, щоб знати, кому що належить та реальні аукціони, які дадуть змогу брати участь будь-кому на рівних правах.

Але чого не зробиш заради того, щоб зайняти позицію проти позиції селищного голови Савельєвої Л.І. Заради такого Чегодар Н.А. готова бути союзником навіть депутату Бакалову Ю.Д., у якого у цьому випадку є конфлікт інтересів та він взагалі не мав право ініціювати винесення такого питання на сесію, бо у цьому є ознаки корупційного правопорушення.

На цьому ж місці, багаторічний депутат та колишній чиновник Чегодар Н.А. пропонує створити сільськогосподарський ринок (!!!). Так Наталія Анатолієва вирішила не розмінюватися на дрібниці й «послала куди подальше…» й другу сторону конфлікту.

Я запитав у неї:

Яким чином це оформити Наталія Анатоліївна?.. Говорить по пунктам: перше, друге, трете…

Чегодар у своєї манері викручуватись відповіла: “Я вже все сказала

Звичайно вона нічого не сказала та звичайно вона чудово розуміє, що створити на цьому місці сільськогосподарський ринок, на сьогодні, не можливо, але для створення картинки «мудрої Наталії Анатоліївни», яка «все вирішить», але яка при цьому просто займається словоблудством та заповнює свої спічі «красивими фразами», які, на мій погляд, позбавлені будь-якого сенсу.

З метою донести до Чегодар Н.А. правду про її промову, я їй повідомив:

Мені смішно, що депутат з таким досвідом говорить дурниці. Немає можливості створити на тому місці сільгоспринок”.

Але, я думаю, що вона мене не почула. Взагалі, якщо Наталія Анатоліївна вирішила когось, або щось підтримати, вона готова виправдати що завгодно, звинуватити кого завгодно, запропонувати що завгодно, аби створити «гарну картинку» для оточення.

Далі вона взагалі стала пропонувати на місці цього «літнього ринку» створити не просто сільськогосподарський ринок, а комунальний сільськогосподарський ринок (!!!). В нашій громаді вже є декілька комунальних підприємств, але ефективність їх десь на рівні «0», або «мінус».

На мою думку, якщо ми почнемо створювати ще щось комунальне, все закінчиться черговим «пшиком». Ніхто сьогодні не торгує тільки з власного городу. Всі їздять на «Привоз» та інші гуртові місця реалізації сільгосппродукції та закуповують додаткові товари з метою їх реалізації.

Тому комунальний ринок – це утопія:

  • Навіщо нам робить безкоштовні місця для торгівлі тим, хто реально займається бізнесом?
  • Навіщо нам знову витрачати бюджетні кошти для створення переваги одних над іншими?
  • І саме головне, навіщо нам заважати тим, хто хоче працювати самостійно та сплачувати податки? Може нам ще за бюджетні гроші побудувати магазини та нехай всі там торгують «просто так»?

Наталія Анатоліївна, напевно думає, що вона досі працює в райкомі компартії. Сьогодні ми будуємо ринкову економіку то нехай бізнес сам розвиває свої місця для торгівлі – за власний кошт. Селищна рада повинна бути у такій ситуації адміністратором та створювати рівні умови для всіх з метою наповнення бюджету, тому що бюджет – це розвиток громади.

Байки про нещасних бабусь, які торгують з присадибних ділянок уже застаріли. ГО «Селяни» повинні розуміти, що громадські організації – це не бізнес.

Ось фото тих громадських діячів, які «торгують з власних городів:

Коли слово взяла ФОП Кротенко Г.С. вона розкрила всі карти, хто і як торгує на цьому «ринку»:

Я хочу сказати, що у нас на ринку десь два десятка осіб торгують, з них дійсно Косюра й Лазукина – це дві особи, які торгують зі свого городу, всі інші перекупщики…”.

У будь-якому випадку, головне, що голова та депутати відхилили пропозицію депутата Юрія Бакалова та залишили у силі рішення виконавчого комітету Овідіопольської селищної ради щодо надання дозволу на розміщення тимчасових споруд в смт Овідіополь по вул. Євгена Колісниченка (літній ринок) ФОП Тишинської М.П. та ФОП Кротенко Г.С.

І це радує. Легалізація робочих місць – це прямий шлях для цивілізованої торгівлі: особа платить податки до місцевого бюджету, сплачує збір до пенсійного фонду, отримує загальнодержавний страховий стаж, який їй буде потім врахований при нарахуванні пенсії.

Що далі? ФОП Тишинської М.П. та ФОП Кротенко Г.С. вже подали документи до ЦНАПу з метою розпочати погоджувати паспорти прив’язки для своїх тимчасових споруд. Сподіваюсь їх прикладом скористуються й всі інші так звані «торговці з присадибних ділянок».

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

69 thoughts on “РЕВАНШ НЕ ПРОЙШОВ! ДЕПУТАТИ НЕ ПІДТРИМАЛИ БАКАЛОВА

  1. А других вопросов кроме Бокалова нет?

  2. А можно всю сессию посмотреть?

      1. Коли ви, Анонім, будете платити людям заробітну плату за відсутність на роботі, тоді будемо ходити.

    1. А Вам кто-то обязан снимать был всю сессию?
      Как говорите:”Варшанидзе такой-сякой”, но при этом, кто бы ходил, тратил своё время, снимал, монтировал, выкладывал,и все это,заметьте-бесплатно! А жить на какие деньги??
      А если бы и он не снимал, то вообще б них€ра не знали.

  3. А где можно посмотреть всю сессию?

    1. Полная запись сессии только у нас. Будет… будет… скоро… может быть. Смотрю такая восстребовательность полного видео, что наверное мы объявим акцион, кто больше заплатит, тот и посмотрит

      1. Роман не нужно так на деньгах зацикливаться, все и так знают про Романа… за деньги готов на все… не будем перечислять все услуги Романа, которые он готов предоставить и предоставляет, но такая жадность к деньгам пугает… Астанавитесь!!!

  4. Скажите , Роман , а вы будете терроризировать только этот рынок или тот, что в конце Овидиополя тоже , там ведь тоже все перекупщики ??

    1. Будем не терроризировать, а требовать делать все по закону, и будем требовать у всех, и на этом рынке, и на том, и торговые точки вокруг, тоже должны быть оформлены.

    2. Ув. Житель, под терроризмом Вы понимаете оформление и уплату налогов ??? Это Ваша гражданская позиция??? Или Вы на Марсе собираетесь торговать ???

      1. А смерть после прихода всеми известного покупного журналиста это нормально , чем не терроризм . Всем давно понятно , что на рынок этот уже кто-то глаз положил , вот и тщательно пытается его под свои руки заграбастать . Только вот люди ни в чем не виноваты . Можно решить все с народом и без этих нервов , но наши известные личности боятся публичности видимо , раз устраивают весь этот балаган

      2. Точно на рынок глаз положили!
        Государство положило глаз. Видите ли налоги желает собирать чтобы таким долбо…бам организовывать образование, ремонтировать дороги и т.п.

  5. Ув, Аноним, по поводу жадности К деньгам Романа, СТРАННО, что Вас абсолютно не пугает ЖАДНОСТЬ К ДЕНЬГАМ депутата БОКАЛОВА, который грабит нашу Громаду, ВРЕТ постоянно всем , организовал свое Государство и ОГЛАШАЕТ нам всем СВОИ УКАЗЫ !!! ЦАРЬ ДОДОН !!! Мало того , собирает налоги со своих подданных , как он уже считает, да еще угрожает наказать всех , кто не согласен!!! Пока Бокалов ездит на мерседесе, а Роман на копейке жигулях. Не стыкуется как то, а ???

    1. А это потому, что под личиной Анонима скрыт сам пан Бакалов!

  6. Роман, искренне поздравляю !!! Правда на Вашей стороне, но рано еще радоваться. Спасибо всем ДЕПУТАТАМ, кто поддержал законопослушных предпринимателей, Спасибо Лидии Ивановне за адекватную гражданскую позицию. Только так мы можем отстаивать справедливость и строить здоровое общество , только так нужно бороться с царьками Бокаловыми !!!

  7. ПОЗОР ЧЕГОДАРЬ и ее команде !!! Идти на поводу у БЕЗГРАМОТНОГО водителя камаза !!!! Ради МЕСТИ всем нам за проигрыш на выборах ! ТАК МЫ СОВСЕМ НЕ В ПРИТЕНЗИИ, теперь мы имеем счастье понять, что таки мы были правы !!!

    1. У Чегодарь полностью поехали катушки!
      В нашей больнице психиатр остался?
      Следует ее проверить.
      И не помешает провериться у нарколога.

  8. Рома Варшанидзе ездит на смертях Овидиопольських людей!!!!!!!

    1. Сказала Служба Безопасности Бокалова… И ушла в туман…

      1. И ушла отсасывать у господина Варшанидзе.

  9. Я вважаю всім все тут зрозуміло! Бокалов – аферист та пройдоха! Відстоює свій інтерес та дохід – схему яку він організував в свій час! Чегодар – зробить все що завгодно аби зашкодити особисто Савельевій, та наносить цим тільки шкоду громаді! В таких умовах громаді розвиватись та рухатись вперед буде дуже важко! Громада повинна згуртуватись і консолідовано робити все з метою збільшення наджоджень до бюджету громади! Інакше нас чекає занепад – як-що ми погрязнемо в распрях та протистоянні!

    1. Дуже приємно, що серед нас є СПРАВЖНІ ПАТРІОТИ , СЛАВА УКРАЇНІ !!!

      1. А в чем проявляется патриотизм?что за бредятина?

    2. Приходьте на сесію селищної ради та поясніть це пані Че!

  10. Что-то у вас, журналист вы наш, не сходится . На сессии Кротенко говорит что торгуют 10 человек , а вы цитируете что где-то 20 человек . Что-то вы явно недоговариваете или же попросту нагло врёте

    1. Вы Аноним , если прийдете и посчитаете в сезон всех торгующих, цыфра удивит Вас еще больше, РАЗ в пять…. Можете проверить. Добавочные платят Бокалову по двойному тарифу.

      1. Хорошо , значит на летний период возьму вас и пойдем вместе и посчитаем . Посмотрим сколько насчитаем . Знаете , очень жаль , что живём в мире хапуг и лопухов , которые возвышают этих хапуг оставляя лопухов с головой жопой . Но ничего , чтобы прожить , можно и лапшу с ушей поесть , правда

      2. Один Аноним будет брать второго Анонима на экскурсию по базару где депутат-бомж Бакалов рубит по 400 гривен з квадратный метр.

      3. БРАВО !!! У А.Трушкина (юморист) есть такой монолог, на приеме у доктора: Скажите, что у нас???…,- Один ненормальный , не может дать второму ненормальному, для третьего ненормального СПРАВКУ, ЧТО ОН НОРМАЛЬНЫЙ ???

  11. Не могу понять людей на рынке, которые поддерживают Бокалова??? За десять лет , ТАК привыкли быть КРЕПОСТНЫМИ, что без хозяина СТРАШНО в свободном плавании ???

    1. Это просто сидит у них в генах. Крепостничество. Им без пана никак.

  12. Как это? Приняли рещение- отменили решение! Мне такое принятие стоило 5 лет судов и денег и нервов! Бокалов хитрожопый. Перекупщики пусть оформляют и платят. А Чегодарь даааавно пора на пенсию!!!!! Бокалову найти РАБОТУ!

    1. Ув.Любовь, царь Додон – Бокалов и работа??? Зачем же он с Камаза слез в ДЭПУТАТЫ ??? Пока ездил на Камазе – мерседеса небыло, как только влез ДЭПУТАТОМ и работать не надо, А ВСЕ ЕСТЬ… ХОЛОПЫ пусть работают, НЕ ЦАРСКОЕ ЭТО ДЕЛО…

      1. Его Мерседес стоит 6500$!Это богатство?Чего прицепились к нему?

      2. У Бакалова мерседес, а у Варшанидзе аппаратура (стоит не меньше машины)

      3. А откуда о бомжа-депудата с нулевой декларацией 6500$?

      4. А ви спросіть у Варшанідзе скільки він податків сплатив наприклад за 2020 й рік чи за 2019, та спросіть у Бакалова ту ж інформацію !
        А вже потім порівнюйте скільки коштують Мерседес Бакалова та апаратура у Варшанідзе.

  13. Роман! Вы молодец. Не надо быть ГНИЛЫМИ ЛЮДЬМИ! ТОЛЬКО СЕБЕ ЛЮБИМЫМ. А ОСТАЛЬНЫЕ МУСОР!!!!!

  14. ЧЕГОДАРЬ вцепившись цепко, за Бокалова ИДЕЮ Не поднялась, как МЕЧТАЛОСЬ… Превратившись в ИуДЭЮ !!!

  15. У нас сейчас актуальная тема запрета русского языка, Но здесь пардон без русского мата не обойтись. Глядя на всё это блядство у меня возникает два вопроса: один к жителям громады ( в том числе и к себе самому). А второй вопрос к депутатскому корпусу. Первый вопрос: каких же придурков мы с вами выбрали?, Да выбор был велик, но мы выбрали самых дурных я уже неоднократно пожалел, что сделал именно такой выбор. А второй вопрос к депутатам: вам не стыдно смотреть на себя со стороны?. Вы ещё нихера не сделали для громады, но зато открыто и нагло решаете свои личные вопросы. Чумак землю получил, Он и так имеет землю в аренде (арендатор) пшеницу с этой земли он отдавал своим избирателям по 100 кг.( кому пшеницы не хватило тому давал по 500 гр.). Несколько месяцев как депутат а уже имеет землю. ОТЛИЧНО!. Бокалов решает свой наболевший вопрос под прикрытием купленных им несколькими жителями громады, с которыми заранее провёл инструктаж, что и как говорить, а точнее как правильно истерить. Савельева начинайте работать на пользу громады а не на пользу своих депутатов. Кто смотрит сессию Овидиопольской ОТГ. тот в цирке не смеётся. Глядя на депутата Чегодарь там не знаешь или смеяться или плакать, женщина сама не ведает что говорит (в силу своего возраста наверное). Её верные слуги хлопают ушами. С этого всего следует что нами был сделан выбор в пользу тех кто шёл в депутаты что бы набивать себе карманы за наши с вами деньги. Что посеешь то и пожнёшь. Мы имеем то что заслужили.

    1. ЧУМАКУ МАЛО ЗЕМЛИ ПАЙЩИКОВ?
      ЗЕМЛЮ ВЗЯЛВ АРЕНДУ ДОКУМЕНТЫ НЕ ОФОРМИЛ, НЕ РАСЧИТЫВАЕТСЯ ДО СИХ ПОР С ЛЮДЬМИ.
      ВСЁ ПАЙЩИКИ ПЕНСИОНЕРЫ, ПРОСЯТ ДЕНЬГИ, НЕЧЕМ ПЛА ИТЬ ЗА ГАЗ.
      ОН ЗАВТРАКАМИ КОРМИТ, БУДЕМ ОБРАЩАТЬСЯ К ЮРИСТУ.

      1. Не першій раз люди пишуть що Чумак дурить людей! А він депутат ОТГ! За Майбутне!

      2. Идиоты, это не новая земля, а его отец просто оформлял огород под своим домом. Изучите решение сессии, черноротые.

      3. Он не может с вами рассчитаться по той причине, что он вашей пшеницей и вашими деньгами покупал себе голоса избирателей. Без вашей пшеницы он бы не сидел в депутатском кресле. А вам он ничего и не выплатит, вы ему не нужны. Он не оформляет документы, он вам не платит. Зачем вы за него голосовали????. Вам нужен такой депутат, который думает только о себе. Ему на вас наплевать, он даже не живет в Калаглии. Чумак живёт в Овидиополе с новой женой Ольгой. Прислуживает бабе Наташи Чегодарь. И нахер вы ему надо жители Калоглии.

      4. Впервые слышу за Чумака такое.. Странно нам он вовремя платит за пай,правда звоним часто.Обидно если Дима не оправдает доверия!!!! А папа его всё-таки был хозяином!!!!!

      5. Чумак ты что думаешь что все тупые. Особисто селянське не дают под своим домом. Под своим домом дают для обслуживания дома и технических сооружений. Не бойсь ещё взяли там где находится имущество бывшей жены.

    2. А Лысенко решает свои вопросы, за ярмарку. Я депутат-дайте мне проводить, я в приоритете!!! А Домецкому не давайте.
      Самое интересное, что Донецкой платит налоги ща проведение ярмарок, А Лысенко НЕТ

      1. Чумак живет с новой женой Ольгой ? Не смешите. Точнее было б написать с прошмандовкой . Её все знают под таким именем.

  16. Бодя сыграл юрца втемную? стратег б…я!

  17. Роман, хочу выразить притензию по качеству звука, решите пожалуйста эту проблему.

      1. Алкаш, за что тебя выгнали из Гидромета? Поговаривают за слабые умственные способности? Или злые языки наговаривают на ХАнурика?

  18. Бокалов говорит сам себя не слыша.))) Юра ты говоришь что с людьми работаешь уже 25 лет))) 10 лет)). И что они и тогда тоже были пенсионерами. Вы что на том рынке изобрели вакцину вечной молодости? Они её пьют и не стареют или как тогда понимать бред, который ты нёс с трибуны?

  19. Отличная сессия. Показывает всю гнилую душу этого созыва. Депутаты решают личные вопросы и думают как это народ обмануть и меньше платить налогов. Вот депутат Бакалов со своей женой в исполнительном комитете решают вопрос своей кормушки – рынка. Депутат Чумак просит земли. Уборка дорог от снега? НЕТ снег в любом случае растает. ОТГ загнивает? Черт с ней. А вот Бакалова рынок и земля чудака Чумака это стратегично важные вопросы. Я искренни надеюсь что на новый созыв будут другие люди а этот созыв не все продаст или украдет.
    А для тех кому лень смотреть все вот самое главное:
    Я тут нашел нарезки
    Выступление Бакалова: https://www.youtube.com/watch?v=_wRt9HNDswk
    Ответ нашего головы https://www.youtube.com/watch?v=j36IWgQRoR4
    Всем удачи)

  20. Василий, если вы не в курсе – то снег в Калаглии каждую зиму (и в этом году тоже) чистила как раз техника предприятий Димы Чумака и Игоря Гошвы. Каждый год бесплатно эти предприятия выполняют данную работу. Не несите дичь на счёт того, что снег растаял сам!

    1. Дима Чумак не прикрывайся ликом батюшки )). И не бери пример с Бокалова жены, та тоже так же как и ты сама строчит коменты . Благотетиль ты хренов. Дычь позорная сиди и не рычи.

      1. Чумак продай машины которые купил за наши деньги. Рассчитайся за паи. И не надо прятаться всё равно рано или поздно найдём.

  21. Так ты приди и лично скажи человеку это в глаза. Сразу чувствуется по тону – поклонник ты шобла крысы церковной. Год крысы закончился, как и его каденция.

    По всем признакам ты ПЁС, кроме верности …. чушкарь.

    1. Чумак может хватит фамилией Узунова подписываться. Не стыдно куму в глаза потом смотреть.

  22. Помнится как Варшанидзе возмущался , как ему пожаловались , что на том рынке черешня по 150 грн. Так вот ваша любимая Кротенко Г. Её по такой цене продавала + ещё и на весу хорошо надурила что же вы сейчас её в пример ставите ?

    1. Кротенко оформлена предпринимателем и имеет право продавать по той цене, по какой ей угодно! В нашей стране цены на черешню никем не регулируются, кроме самого рынка

  23. Бокалов 🤣🤣🤣🤣🤣🤣научи свою семью работать,мы не успеваем на вас заработать

  24. Яку нісенітницю несе цей Бакалов !!!
    Зверніть увагу !
    По перше
    Бакалов каже – МИ ТАМ ТОРГУЄМО ЗВ СВОЇХ ГОРОДІВ !!!
    А де його город і чому не видно, щоб там торгував Бакалов ???
    По друге
    Тимчасові споруди видано на ФОП Бакалов, а не на ГО Селяни ! То до чого тоді якесь там ГО і яким чином там ‘МИ’ на ‘общем’ ‘собранії’ щось там вирішуєм, якщо ані паспорт прив’язки (який доречі вже відмінено) ані ГО Селяни ніяких стосунків між собою не мають !
    По третє
    Бакалов говорить – ми там 10 років ТОРГУЄМО !!!
    Але ж ГО Селяни це не прибуткова організація, а просто громадське об’єднання. !
    То яким чином там проводилась торгівля ?
    Четверте
    Бакалов раніше по 200 грн потім по 300 а останні роки по 400 гривень за кожен квадратний метр на місяць збирає з людей які торгують на ”ринку” і так більше 10 років , а в декларації показує 0 !
    Тобто виходить, що ФОП Бакалов це не прибутковий підприємець який платно здає людям місця під не прибуткову торгівлю за яку наприклад за 10 квадратів на сьогодня вийде 4000 міс плююс вода плюс світло тим у кого підключене … !
    Думаю, що на кришу від поліції, а у 2020 му ще й на ”боротьбу” з настирним Варшанідзе скоріш за все теж з людей збивав грошей, але про це нікому не відомо.

    1. ТЬМЫ НИЗКИХ ИСТИН НАМ ДОРОЖЕ, НАС ВОЗВЫШАЮЩИЙ ОБМАН !!!
      ув. Бокалов Юрий Дмитриевич, великий Пушкин А.С. обратился к Вам еще в 1830 году , что же Вы так и не снизошли по сей день, прочитать его обращение к Вам ??? Спуститесь с трона поближе к народу , не побрезгуйте !!!

Comments are closed.