ЗАТРИМАНИЙ ЧОЛОВІК ЗА ПІДОЗРОЮ ВБИВСТВА МАРІЙКИ БОРИСОВОЇ. ВІДЕО

Кількість переглядів 3268

Сьогодні взяли під варту 52-річного підозрюваного у вбивстві 7-річної Марії Борисової у селі Щасливе Херсонської області.

Про це повідомляє керівник департаменту захисту дітей Офісу Генеральної прокуратури України Юлія Усенко. Дитину шукали чотири доби. Весь цей час після вчинення жахливого вбивства чоловік ховав тіло, а потім відніс до місця, де вже проходили пошуки.

По інформації від Назара Приходько, вчора, 13 березня 2021 року, Марійку поховали. На похороні був якийсь чоловік, який не був у числі основних підозрюваних. Відразу після похорону цей чоловік прийшов додому й перерізав собі вени. Поліція також підтверджує цю інформацію та повідомляє, що коли поліцейські прийшли до будинку зловмисника підозрюваний лежав із порізаними венами.

Медики чоловіка врятували й він наразі основний підозрюваний. Чекаємо на результати тестів ДНК, які повинні бути опубліковані у середу 17 березня.

До речі: за не підтвердженою поки інформацією, цей чоловік вже відбував покарання за зґвалтування у Російській Федерації.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

2 thoughts on “ЗАТРИМАНИЙ ЧОЛОВІК ЗА ПІДОЗРОЮ ВБИВСТВА МАРІЙКИ БОРИСОВОЇ. ВІДЕО

  1. ой шось не выриться шо в нас полыцыя шось робить – зараз знов когось пыдставлять шо списати – буцым вони професыонали своэъ справи – та то першы гвалтівники,злодії шахраї і вбивці,вибачайте але так вони себе зарекомендували

  2. А ЗАЧЕМ ЭТОМУ УРОДУ ЛИЦО ЗАМАЗАЛИ👎🏾👎🏾👎🏾👎🏾👎🏾

Comments are closed.