НА СУДІ ПОКАЗАЛИ, ЯК ДЕПУТАТ ПРОСКУРОВСЬКИЙ ОТРИМАВ 200 $ ХАБАРЯ

Кількість переглядів 1983

05 липня 2021 року відбулося той момент, який довелося чекати цілих 1’470 днів. Обвинувальний акт стосовно колишнього директора КП «Палац спорту» Володимира Проскурівського у вчиненні кримінального правопорушення у вигляді одержання неправомірної вигоди (в народі хабар) за ч. 1 ст. 368 КК України надійшло в Овідіопольський районний суд Одеської області ще 27 червня 2017 року.

Перш за все, через 867 днів після надходження цієї справи, а саме 11 листопада 2019 року, нам показали, як у Володимира Петровича під час обшуку знайшли 200 доларів у його робочому столі від яких він відрікся, сказавши, що не знає, що це за гроші.

І ось 05 липня нам показали кіно про те, як ці 200 доларів Проскуровський В.П. отримав особисто у руки від потерпілого Павла Лисенко. Роблю висновок, що найкраще у Володимира Петровича виходить брехати. Добре, що у правоохоронців є докази.

Хочу нагадати, що серія та номер купюр грошових коштів, знайдених 27 березня 2017 року під час обшуку у столі колишнього директора КП «Палац спорту» Проскуровського Володимира Петровича повністю збіглись з серією та номером купюр, які потерпілий Павло Лисенко отримав для проведення цієї операції, вже після реєстрації кримінального провадження за фактом вимагання хабаря.

Не знаю, які ще докази надаватиме прокуратура суду, сподіваюся їх залишилось не так багато, але вже дуже хочеться послухати судові дебати і, звичайно ж промову самого колишнього директора комунального підприємства, який на момент цих подій, а саме березень 2017 року, був ще й депутатом Овідіопольського селищної ради.

Хочеться вірити, що вже в цьому році ми почуємо вердикт суду по цій справі.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТІВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

24 thoughts on “НА СУДІ ПОКАЗАЛИ, ЯК ДЕПУТАТ ПРОСКУРОВСЬКИЙ ОТРИМАВ 200 $ ХАБАРЯ

  1. Будь-які докази, одержані під час слідчої чи процесуальної дії НЕукраїнською мовою, є недопустимими і не можуть бути покладені в основу обвинувального висновку. Кримінальний процес здійснюється носіями державної влади з метою виконання покладених на них державою функцій, а тому всі процесуальні документи мають бути складені державною мовою.

    На першому фрагменті відео видно, що ПРОСКУРОВСЬКИЙ не знає, що за долари США у шухляді його столу знайшли під огляду місця події 17.03.2017, а на другому відео взагалі не видно, що саме за календарики/поліграфічну продукцію ця особа правою рукою взяла і поклала до шухляди.

    Якщо у протоколі огляду місця події не буде зазначено повний перелік речей, знайдених у шухляді, будемо припускати, що долари США у шухляді лежали ДО того, як ПРОСКУРОВСЬКОМУ передали календарики, і їх просто не включили до цього протоколу.

    На підтвердження цих припущень ПРОСКУРОВСЬКОМУ слід просто надати суду календарики, які йому передав провокатор, які ПРОСКУРОВСЬКИЙ поклав до шухляди, і які не були включені до протоколу огляду місця події і які залишилися у шухляді після огляду місця події.

    1. Надеюсь в протоколе все отображено и внесено.
      Видео, которое в деле более лучшего качества, т.к. мы снимали на экшн камеру на которой нет зума и потому хуже видно.
      Поэтому суд будет рассматривать более качественное видео.

    2. Справа не у твоїй екшн-камері, а у прихованій камері, оператором якої був поліцейський агент.

      Не думаю, що навіть експертиза покадрово розгорнутого зображення поганої якості, зафіксованого прихованою камерою, покаже серійні номери чи навіть номінал банкнот доларів США.

      Ти роби репортажі з відео, а я буду тобі допомагати, безкоштовно надавати твоїм відеоролікам і зафіксованому на них юридичну оцінку (БУДЕМО РАЗОМ З ТОБОЮ “ЛАМАТИ СПРАВИ”), щоби рано чи пізно суд заборонив тобі займатися судовою журналістикою і навіть наближатися до суду з камерою.

    3. Можно фантазировать сколько угодно про календарики, но при обыске нашли деньги, а сам Проскуровский не выдал никаких календариков

  2. У статті 58 Конституції України зазначено, що ніхто не може відповідати за діяння, які на час їх вчинення не визнавалися ЗАКОНОМ як правопорушення.

    Стаття 368 Кримінального кодексу України є статтею закону і визнає кримінальним правопорушенням прийняття неправомірної ВИГОДИ.

    Поняття “вигода” відсутнє у законах України, але у статті 1029 Цивільного кодексу України наводиться значення терміну “вигодонабувач” як “особа-установник управління МАЙНОМ або вказана нею особа”.

    Чи є банкноти доларів США майном, чи грошовими знаками, чи готівковою іноземною валютою, українські закони не визначають, а тому можна припустити, що такі банкноти НЕ Є МАЙНОМ а є готівковою іноземною валютою, хоча на припущеннях не може ґрунтуватися обвинувачення (ч.3 ст.62 Конституції України).

    ПРОСКУРОВСЬКОГО слід посадити довічно за 200 доларів США у шухляді його столу, якщо під час досудового слідства і під час судового розгляду буде доведено:

    а) що банкноти доларів США в Україні є майном;

    б) що ПРОСКУРОВСЬКИЙ є установником управління тими двома банкнотами США і є вигодоодержувачем від такого управління;

    в) що управління двома банкнотами США протягом п’яти хвилин з 17:03 17.03.2017 до 17:08 17.03.2017 було вигідним для ПРОСКУРОВСЬКОГО.

  3. Ух ты !!! Судя по всему Воршанидзе , кагда берет по 300 доларов за сйомку или отказ от сьемки минимум в 1,5 раза больше взяточник чем проскуровський . Может его надо судить ! Сам Бакалов об этом говорил , потому шо платил Роме и точно пойдет свидетелем в деле о Воршанизе взяточнике ! Хорошая тема ! А Бурдейный состряпает с папой заяву и заработают на Роме , как он на других ! Бокалов не против ! За деньги он ково угодно продаст .

    1. А чего вы не выложите видео, о том как Впршанизлн требует взятку? В чем проблема? Телефон с камерой и микрофоном сейчас есть у каждого, запишите и выложите))

  4. Это ж сколько времени понадобилось суду для того, чтобы показать это видео. Если доказательства есть, то какого хрена столько лет это дело мурыжить. Позор такой судебной системе, а мы ждём справедливости. И, вроде как первый депутат получает взятку, копайте там, где сотни тысяч и миллионы идут, вот это взятки.

    1. А копати потрібно саме тут !
      І саме тому, що саме з цього маленького хабара потім робиться великий хабар!
      Вибачте за туфтологію, але інакше не скажеш…
      Хабарі , розміром у сотні тисяч та мільйони колись також починались з 200. – 300 р

  5. І такий самий супєрвзяточнік ” Рома-300 доларов ” борется с корупцією і взяточнічєством ! Шо то обмєльчал Рома ! Раньше боровся з Лілєй . Чегодарь , в Таірово , Затокі , СРЗ , Большой Доліне з Грабом і за Граба , з Васєй Гуляєвим і за Васю Гуляєва , с Булавченко і протів Булавченка ! А тепер остався Юра Нікітінскій і Вова Проскуровській. Відать іде закат карєри Роми ! Обмєльчав народ , влада. Нікто не хоче платити Ромі за його гнусні рєпортажі . Бідний Юра Бакалов. Тепер Рома буде його душити і кашмарить! Збирай Юра 300 доларів .

  6. Конечно это полный позор!!! Помнится Вова всем рассказывал, что ничего не брал и что ему подкинули в шкафчик деньги когда он выходил из кабинета. Теперь мы видим, что мудила именно взял бабки и целенаправленно положил их к себе в стол. Ценность этих репортажей состоит в том, что теперь Паше Кириченко нужно думать, а как выкрутиться из этой ситуации? Ведь они с Васей Гуляевым еще четыре года назад обсудили оправдательный приговор. Но вот журналисты ломают им всю малину. Ведь с первого дня все пытались выдавить журналистов из зала. Томиловский Костя ты где? Почему перестал оплачивать титушек? Ведь ты же обещал всем, что Варшанидзе пиз..ц скоро будет! Ты же так всех обнадежил! Или уже дружба врозь? Или все-таки слабо вписываться за взяточника? Так расскажи всем овидиопольцам о том, что первое нападение на Варшанидзе делалось при твоем финансировании. Расскажи нам о твоих поездках к народному депутату Гуляеву!
    Все тайное становиться явным!
    Еще раз – это позор!!!

  7. А цей Лисенко професійний давач хабарів !? У нього мабуть в трудовій такий запис є . Вчіпились за 200 доларів ! Тут Україну грабують і гвалтують по повній , а ромам . як і прокурорським пофіг . Поїдьте , познімайте їхні дачі . будинки , квартири і машини ! Козла отпущєнія знайшли і горбатого ліплять ! Для статистики ! Давай Рома , дєрзай Розкручуй зелених помагай їхньому іміджу , вислужуйся перед слугами ! Такі як ти і привели їх до влади

    1. Цікаво, а що означає – ‘ для статистики ‘ ?
      Невже з цього комантара треба розуміти, що Вова треба ‘понять і прастіть’ ???
      На нари проскуровського !!!
      Дякуючи Вові доречі, з’явився шанс, що ‘систему’ буде все-таки зламано !!!
      Ще Вові треба за 411 ту батарею напомнити, та за сцену у Овідіополі, щоб мало не казалось !

  8. Роман Автандилыч , борьба с коррупцией это правильно и люди должны знать своих ГЕРОЕВ . А что делать с человеческим безразличием и пофигизмом ? Памятник нашему Вертилецкому полностью зарос березой и всем по барабану, Кому я только не говорила и дворникам и их старшей и звонила в Водопостач , Все в полной отморозке!!!! Завтра пойду к Савельевой на прием . Хотя она что слепая ? Каждый день на работу везут вдоль памятника…………..

    1. А только памятник? И всё ??? Посмотрите во что бывшая столовая-клуб ПТУ превратилась? А пристань? Много можно говорить…..да вот толку……

  9. Цікаво, а що означає – ‘ для статистики ‘ ?
    Невже з цього комантара треба розуміти, що Вова треба ‘понять і прастіть’ ???
    На нари проскуровського !!!
    Дякуючи Вові доречі, з’явився шанс, що ‘систему’ буде все-таки зламано !!!
    Ще Вові треба за 411 ту батарею напомнити, та за сцену у Овідіополі, щоб мало не казалось !

    1. Как же много есть всего, за что надо напомнить Вове Проскуровскому!!!
      А сколько вы еще не заете!!!

      1. Это знать никому и не надо,у всех своя жизнь!У вас в жизни все хорошо?Тогда займитесь своей!

Comments are closed.