ОБЛИЧЧЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СУДУ: СКІЛЬКИ ЩЕ БУДЕ «СУДИТИ» КОЗИРСЬКИЙ?

Кількість переглядів 3312

Редакція «Альтернатива.орг» неодноразово стикалась з рішеннями голови Овідіопольського районного суду Одеської області Козирського Євгена Станіславовича в яких було допущено неповне з’ясування всіх обставин, що мають значення для справи, та були порушені норми матеріального та процесуального права.

Саме таке й було зазначено у постанові колегії Одеського апеляційного суду від 25 жовтня 2022 року по справі № 509/1970/19, яка переглядала рішення судді Овідіопольського районного суду Одеської області Козирського Є. С., який вдруге (!!!) визнав право власності на самочинне будівництво в смт Овідіополь по вул. Портова, 5/1.

З текстом Постанови Одеського апеляційного суду по справі № № 509/1970/19 можна ознайомитись за посиланням:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/107603393

ПОДРОБИЦІ історії про «КУХНЮ РАЗДОРА» ЧИТАЙТЕ ЗА ПОСИЛАННЯМИ:

01 серпня 2023 року редакція «Альтернатива.орг» звернулась до архіву Овідіопольського суду з метою отримати копію Постанови Одеського апеляційного суду, але ж, сам Козирський Є. С., чудово розуміючи з якою метою ми хочемо його отримати, підготовив для нас відповідь з відмовою.

08 серпня 2023 року ми побували у судді Козирського Є. С. та поспілкувались з приводу відмови, а також нагадали судді про його попередні випадки явного порушення закону. Подробиці діалогу дивиться у відео сюжеті.

Під час зустрічі, судді Козирському Є. С. було нагадано про деякі його справи, які мають ознаки корупції:

Справа Ірини Бускевич, коли суддя Козирський прийняв абсолютно незаконне рішення та хотів змусити Ірину вибачитись перед депутатом Сергієм Гончаровим за її висловлювання на сесії Великодолинської селищної ради 13 квітня 2018 року. Дякуючи колегії апеляційного суду, цього не сталось та незаконне рішення судді Козирського було скасоване, адже не може виборець бути обмежений у своєму бажанні висловитись у бік депутата, окрім, звичайно образ. ПОДРОБИЦІ ЧИТАЙТЕ ЗА ПОСИЛАННЯМИ:

Справа про затримання у липні 2019 року мешканця Овідіополя Дениса Бодюла, якого поліція затримала за керуванням автомобілю у стані алкогольного сп’яніння. Суддя Козирський закрив справу у відношенні нього за формальними обставинами, при цьому проігнорував заяву журналіста Варшанідзе Р. А., як свідка подій, про бажання виступити у суді та надати покази для об’єктивного рішення. Напевно зі сторони Дениса Бодюла були більш «вагомі аргументи», про які ми можемо лише здогадуватись. ПОДРОБИЦІ ЧИТАЙТЕ ЗА ПОСИЛАННЯМ:

Справа боксера Миколи Буценко, який у 17 жовтня 2020 року разом зі спільниками напав на журналістів «Альтернатива.орг». Мені суддя Козирський особисто повідомив, що йому дуже важко примати рішення, адже за Буценко йому телефонувала дуже поважна людина. Враховуючі те, що спонсором Буценко був Харківський завод «ЗДОРОВ’Я», яким керує Олександр Доровський та той факт, що його син Віктор Доровський є начальником Управління СБУ в Одеський області, можемо лише здогадуватись, хто ж ця ПОВАЖНА ЛЮДИНА, яка клопотала за нападника Миколу Буценка. ПОДРОБИЦІ про справу Миколи Буценка ЧИТАЙТЕ ЗА ПОСИЛАННЯМ:

Ще один приклад, коли суддя Козирський «служить владі» – я подав скаргу на те, що поліція не реєструє мою заяву до ЄРДР. За звичай така скарга закінчується обов’язком внести відомості до ЄРДР. Але, коли об’єктом скарги є Овідіопольський селищний голова Савельєва Л. І., яка до речі є головою громади де суддя мешкає зі своєю родиною. Так ось у відношенні Савельєвої Л. І. суддя Козирський відмовляє у реєстрації ЄРДР, починаючі розповідати мені про якісь взагалі не юридичні поняття – вона не повинна тобі надавати інтерв’ю. Жодним законом не встановлено, що таке інтерв’ю. У нас є лише поняття – отримання інформації та не про які інтерв’ю закон нічого не пише, а розпорядник інформації зобов’язаний давати таку інформацію. Не зважаючи на пряму вимогу КПК реєструвати такі заяви до ЄРДР, Козирський проігнорував цей факт та відмовив. Чому? Напевно тому, що справа стосується голови селищної ради на території якої він проживає та працює. ПОДРОБИЦІ ЧИТАЙТЕ ЗА ПОСИЛАННЯМИ:

Редакція буде спробує підготовити відповідні скарги про всі факти прийняття рішень суддею Козирським Є. С. до відповідних органів з метою притягнення його до відповідальності.

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

23 thoughts on “ОБЛИЧЧЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СУДУ: СКІЛЬКИ ЩЕ БУДЕ «СУДИТИ» КОЗИРСЬКИЙ?

  1. Крім журналістики Ви мабуть вивчали право та стали суддею? Ви крім себе та своєї сім’ї, ким задоволенні???

  2. Неможливо слухати ! По-перше, журналіст постійно кричить та “икає” , “екає” та бекає. По-друге, та вже раз такий “активіст” невже не може навчитися говорити нормальною мовою? Ні говорити, ні читати нормально не вміє, зате скрізь пхається! Знову і знову показав якій він неадекватний!

    1. Хтотут захищає продажного суддю?

  3. Через таких і йому подібних нам ще довго до цивілізації.

  4. Варш не треба дякувати, але якщо полазиш по сторінкам у соціальних мережах козирського і лукьяна (якщо не зачистили) то побачиш багато спільних фото, сам лукьян постійно хвалиться що може через козирського будь-яке питання в суді закрити.
    Це тобі відповідь по бускевич

    1. Мені відомо про близькі стосунки між Козирським та Лукьяном. Мені здається, що Савенков також вміє “рішати питання” у Козирського. 01 серпня, коли обирали запобіжний захід підліткам, які скоїли розбійний напад на діда в Калаглії, він голосно говорив матері підозрюваного Михайличенко про е, що їм пощастило з АДВОКАТОМ, напевно намікаючі на те, що Михайличенко не потрапив за решітку саме завдяки тому, що у них адвокат Савенков. Ось так просто суддя рекламує адвоката. Випадково? Не думаю.
      На жаль такови наші реалії. Але з цим треба боротись!

  5. Який же ти тупий! Як же ти помиляєшся! Не знаєш, з якою метою існують суди, і не хочеш цього знати?

    Невігластво карається богами. Через людей, тварин і об’єкти матеріального та нематеріального світу.

  6. Треба копати ще глибше, щоб зрозуміти чому так відбувається. Давайте для початку спробуємо дізнатися, як Козирський став суддею?? А то мені тут дещо нашептали, а я навіть і не знав що так можна було. Виявляється, що він до цього був звичайним адвокатом.

  7. Судья может и продажный,но ведёт себя порядочно,чего не скажешь об аппоненте,выскочка недожурналист,на непонятном слэнге с соответствующим поведением

      1. За моєю логікою,треба поводитись кчемно,не для когось,а для себе в першу чергу,етику та врівноваженність ніхто не відміняв

          1. https://cje.org.ua/ethics-codex/

            Твої 200 грн за запитання несумісні з журналізмом – див.п.17 Кодексу

            Твої фотографії сина Орєхова і відосіки про дітей з Калаглії несумісні з журналізмом – див.п.18 Кодексу

            Твої проплачені замовниками публікації мають позначатися як “реклама” – див.п.7 Кодексу

            Твої нарізки висерів про “чесність” і “відкритість” з Приморського райсуду Одеси порушує п.8 Кодексу

            Ти написав про зростання народжуваності в Овідіополі, але не зазначив рівень смертності – порушив п.11 Кодексу

            Ти брехав про колишнього попа з Калаглії як про хабарника, ти брехав у суді під присягою – порушив п.12 Кодексу

            Ти присмоктуєшся своїм мікрофоном до людей, обмежених у пересуванні судовими примусами, між судовими засіданнями у залі суду, доставлених примусово, затриманих, а це суперечить п.13 Кодексу

            Весь твій сайт крадений, всі менюшки, спливаючі банери тощо, ти вкрав чужу інтелектуальну власність, чим порушив п.14 Кодексу

            Ти ганяв під АТБ як “попрошаєк” людей, які не є жителями Овідіополя, дискримінував їх за соціальним та регіональним походженням, чим порушив п.15 Кодексу

            Якби у Кодексі етики українського журналіста було 50 статей, то 40 з них ти б гарантовано ігнорував і порушував, просто тому, що ти як журналіст спромігся запитати, де визначені норми журналістської етики. Ти такий же журналіст, як водій, кому подарували посвідчення водія на день народження і який питає, у якому законі написані Правила дорожнього руху.

            1. Це писулька від громадської організації не має ніякого відношення до Закону. Я просив посилання на норму закону! Як завжди ти балабол!

              1. Пісульки це твояредакція,тут тобіпо факту все пл подочках розложили,їш не обляпайся і не чавкай

              2. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D1%81_%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B8_%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE_%D0%B6%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D1%96%D1%81%D1%82%D0%B0

                Ось тут написано, що цей Кодекс є документом, що визначає основні морально-етичні орієнтири, яких журналіст МАЄ дотримуватися при виконанні своїх професійних обов’язків. сучасна редакція затверджена 12 грудня 2013 року на пленумі Національної спілки журналістів України (НСЖУ). Раніше затверджений рішенням Комітету Незалежної медіа-профспілки України (НМПУ).

                Якщо ти не знаєш, хто така НСЖУ, глянь у своє посвідчення журналіста цієї “громадської організації”. Коли тебе рано чи пізно посадять у клітку, нікому, крім членів цієї “громадської організації”, до тебе не буде діла.

                Тебе били – ти біг до цієї “громадської організації”.

                Хтось запустив “червоного півня” до твоєї “редакції” – і ти чомусь біг до цієї “громадської організації” за підтримкою.

                Тому я б на твоєму місці не плював у колодязь, з якого тобі ще багато доведеться пити. Чи є законом цехові етичні правила, чи ні, не твого розуму справа. За законом тебе б давно вже нейтралізували, ще коли тобі допомагала Чегодар і фінансував Хасан Хасаєв, техніку якого ти так його спадкоємцям і не повернув.

              3. Це дуже прекрасно, що моя діяльність викликає у тебе таку зацікавленість. Читай, аналізуй. Це означає, що редакція, яку я створив, існує не дарма.
                Скажу тебе лише одне, коли не знаєш, як діяти, дій за законом. Все інше – лірика.

              4. За стеллу яку ви там зліпили,та грошенят відмили не хочеш розповісти, ліричний ти наш,законослухняний

  8. Або краще роскажи як ви там сбори с синочком твоїм недоношеним та невісткою юлією організовували,жо речі коли там весілля планується?)
    Або роскажи як вони на зібраніспростих людей “на ліеування” по за кородном розїзджають,до тещі людохи на сватання)

  9. У нас в країні 95% таких суддів , а може і всі , дуже коррумпований орган

  10. Смеется тот, кто смеется последний!

Comments are closed.