ПОНАД ДВА РОКИ СУД НЕ МОЖЕ ВИНЕСТИ ВИРОК «СОЛДАТУ» МЕДВЕДЧУКА

Кількість переглядів 1289

01 лютого 2024 року у Приморському районному суді міста Одеси у черговий раз не відбулось засідання з розгляду обвинувального акту у відношенні Олександра Орлова, якого обвинувачують в організації масових заворушень групою осіб 19 лютого 2014 року під час подій Революції Гідності.

Олександр Орлов давній прихильник «руського мира» у рядах забороненої політичної сили «опзж», у свій час публічно вигороджував зрадника України Віктора Медведчука, офіційно отримав від агента руської церкві Вадима Новинського понад 8 млн гривень, які були внесені у якості застави.

Україна десять років стікає кров’ю. Ця банда «опзж» робила все, щоб затягнути нас «під путіна». Ця банда «опзж» кликала в Україну війну. Але, наша правоохоронна система не може впоратись з «рядовим солдатом» Медведчука-Новинського.

На попереднє засідання, яке не відбулось 06 грудня 2023 року, на суд не з’явився сам Орлов та його представник. Цього разу, головуючого по справі суддю Сергія Кичмаренко не влаштувало відсутність деяких потерпілих по справі, зокрема Марка Гордієнко.

Невже і цю справу ведуть до закінчення строку притягнення до відповідальності?

Наступне засідання заплановане на 23 лютого 2024 року. Побачимо, що вигадають того разу.

Нагадаю, що ще 13 січня 2022 року (749 днів тому !!!) пройшли судові дебати по справі на яких прокурор повідомив, що вина Орлова повністю доказана, його дії під час перебування на посаді першого заступника Одеської ОДА могли призвести до втрати державного контролю над територією міста Одеси та області під час подій 2014 року і тому обвинуваченого треба визнати винним у наступних злочинах передбачених Кримінальним Кодексом України та призначити реальний строк позбавлення волі:

  • за ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 294 (організація масових заворушень групою осію) призначити покарання у вигляді позбавлення волі на строк 6 років,
  • за ч. 2 ст. 28 ст. 340 (незаконне перешкоджання організації та проведенню зборів, та мітингів групою осіб) призначити покарання у вигляді 3-х років позбавлення волі, але у зв’язку із закінченням строків давності звільнити його від цього покарання за цієї статтею.

Представник потерпілих та самі потерпілі підтримали прокурора.

Захисник та сам Орлов О.В. не погодились з прокурором та просять виправдати обвинуваченого за відсутністю реальних доказів його вини.

СУДОВЕ ЗАСІДАННЯ ПО СПРАВІ ОЛЕКСАНДРА ОРЛОВА від 01 лютого 2024 року
Справа № 522/8041/17, кримінальне провадження № 12014160500001323 від 19.02.2014 року

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “ПОНАД ДВА РОКИ СУД НЕ МОЖЕ ВИНЕСТИ ВИРОК «СОЛДАТУ» МЕДВЕДЧУКА

  1. Інший суд вже більше ніж два роки не може винести рішення щодо «старшого солдата» Медведчука Нікітінського….

  2. Ну вот люди добрые вы что еб@нутые ??? Бойко соратник и основатель Опзж в ВР , и его не трогают , вы думаете кому-то есть дело до областных опзж!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.