ІЛЛІЧІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВИСЛОВИВ СВОЮ ПОЗИЦІЮ ПО «БУНТУ» АПАРАТУ СУДУ

Кількість переглядів 1022

Після подій, які відбулись 16 лютого 2024 року у м. Чорноморськ коли був звільнений з-під варти підозрюваний Шлапак О. Г., без розгляду клопотання по суті, з обґрунтуванням відмовою секретарів судового, 20 лютого пройшли збори суддів Іллічівського міського суду Одеської області на якому були розглянути результати службового розслідування.

У пресрелізі Іллічівського міського суду Одеської області говориться:

«Прес-реліз
В провадженні Іллічівського міського суду Одеської області перебувало на розгляді клопотанням слідчого СВ ВП № 1 ОРУП №2 ГУНП в Одеській області про обрання підозрюваному Шлапаку О.Г. запобіжного заходу. Відповідно до ухвали постановленої 16 лютого 2024 року суддею Тюміним Ю.О., затриманий звільнений з-під варти без розгляду клопотання за суттю, з обґрунтуванням відмовою секретарів судового засідання Левицької А.В. та Скульниченко К.Г. приймати участь у судовому засіданні. Все це викликало негативну реакцію громадськості у м. Чорноморську, що висвітлено у різноманітних інтернет-пабліках.
За результатами службового розслідування та на зборах суддів Іллічівського міського суду Одеської області встановлено, що в діях секретарів судового засідання Левицької А.В. та Скульниченко К.Г. відсутні порушення. Звернуто увагу судді Тюміна Ю.О. на необхідність покращення комунікації з працівниками суду, зміни підходу в організації судового процесу та дотримання Кодексу суддівської етики. Питання процесуального аспекту розгляду клопотання знаходиться у компетенції апеляційної інстанції
».

Ще матеріали на тему:

За інформацією: Прес-служби Іллічівського міського суду Одеської області

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “ІЛЛІЧІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВИСЛОВИВ СВОЮ ПОЗИЦІЮ ПО «БУНТУ» АПАРАТУ СУДУ

  1. В общем Тюмин виноват. Юрий Александрович выбивается из серой массы Ильичевского суда. Белая ворона.

  2. Заседание судей ни о чем. Сука и эти люди выносят решения именем Украины. Пипец!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.