ЧЕРЕЗ 10 РОКІВ ПІСЛЯ ДЕРЖАВНОЇ ЗРАДИ СУДДІ АРТЕМА БАТУРІНА ЗАРЕЄСТРОВАНЕ КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ

Кількість переглядів 1640

По факту державної зради мешканця селища Овідіополь Батуріна Артема Сергійовича прокуратурою АР Крим та м. Севастополь зареєстроване кримінальне провадження за ч. 1 ст. 111 КК України.

Нагадаю, що 28.11.2023 року за запитом медіа «Альтернатива. ОРГ» до сайту «Миротворець» внесений зрадник України, колишній житель Овідіополя – Батурін Артем Сергійович, який на момент окупації Криму у 2014 році був суддею Гагарінського районного суду м. Севастополь, але, порушивши присягу перейшов на сторону ворога та став виконувати обов’язки судді при окупаційній владі.

12.12.2023 року редакцією «Альтернатива.орг» електронною поштою подане повідомлення № 94/2023 про державну зраду з боку колишнього судді Гагарінського районного суду міста Севастополя Батуріна Артема Сергійовича до УСБУ в Одеській області.

На жаль, це повідомлення довго блукало по правоохоронним органам:

  • спочатку 13.12.2023 року УСБУ в Одеській області за підслідністю відправило наше повідомлення до слідчого управління ГУ СБУ в АР Крим;
  • далі, 17.01.2024 року повідомлення за підслідністю було скероване до ТУ ДБР, розташованого у м. Мелітополь;
  • і ось, 11.03.2024 року ТУ ДБР, розташованого у м. Мелітополь виявило, що 28.02.2024 року прокуратурою АР Крим та м. Севастополь зареєстроване кримінальне провадження № 42024010000000021 за ч. 1 ст. 111 КК України по факту державної заради з боку колишнього суді Гагарінського районного суду міста Севастополь Батуріна А. С.

10 років тому суддя Батурін А. С. здійснив дії, які мають всі ознаки державної зради, 10 років цього ніхто нібито не помічав, і навіть після написаної заяви для реєстрації кримінального провадження знадобилось аж 78 діб.

  • Тепер всім зрозуміло, яким чином рф ввели війська з Криму та не мали майже ніяких перешкод?
  • Кому ще не зрозуміло, що наші правоохоронці – СБУ, поліція, ДБР, прокуратура у переважній більшості зрадники?

Мене вже не дивує, чому в Одеській області Нікітінський Ю рій Анатолійович, Орлов Олександр Віталійович, Скорик Микола Леонідович та інші представники проросійської політичної сили «опзж» досі на свободі.

Мене не дивує, чому в Одеській області досі громадяни рф ведуть службу у храмах московського патріархату, наприклад Капилов Андрій Олександрович в Овідіополі:

Роблю висновок, що куратори всіх мною перелічених осіб займають найвищі посади в правоохоронних органах Одещини.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

22 thoughts on “ЧЕРЕЗ 10 РОКІВ ПІСЛЯ ДЕРЖАВНОЇ ЗРАДИ СУДДІ АРТЕМА БАТУРІНА ЗАРЕЄСТРОВАНЕ КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ

  1. Московський патріахат також править і у нас в Великодолинському під самісіньким носом селищної ради. Селищна рада через прихожан могла би виправити це становище та нажаль цього не робить. А чому? Мабуть ждунів ще багато при місцевій владі. Та і сам голова безініціативний і його оточують прохіндєї такі як Гончаров, Грущенко та інші рішала.

  2. Московський патріархат найняв скандальноного европейского адвоката,який подає на Українську державу в суд,за те що вона знищує православну віру на Україні.Притісняє і принижує.І нашим тепер приєдеться доказувати в судді ,що це ворожа організація.І всі жаліють тепер ,що дали можливість руському патріархату жити в Україні.Адже вони -це ТРОЯНСЬКИЙ КІНЬ.Вороги ,які ховаються за спинами задурманяних людей.У них тут бізнес.

  3. Поки президент не прикаже мєрам випроводити попів ,або залишити свої крісла.Допомоги не буде.Попи облизують мерів так ,що ті думають що це щирі почуття.А на сам перед-це ВИГОДА.

  4. В Києві пишуть російські монахи зачинилися в катакомбах і ворують мощі святих.

  5. Таких, як цей Артем повний Овідіополь.І ви Роман про одну таку паночку писали. Позбавить їх ми не в змозі. Дякувати ЗСУ, які зупинили ворога біля Миколаєва та відкинули їх за Дніпро. Якби ці покидьки пройшли Миколаїв ми б сьогодні були під владою Савельєвою під триколором. Нам всім відомо що родина Лілії Іванівни має проросійськи погляди.Дивує лише одне – чому вона досі при владі?

  6. А які є способи її звільнити ?Депутати її підопічні.Вони ні в чому не заперечують.Сьогодні кругом одне і теж.По всій Одеській обл Руський мир і руська церква.

  7. Перевірки і боротьба з корупцією повинна бути не підкупна і на державному рівні.Але це напевно не при нинішній владі.

    1. У нас немає часу більше чекати. Ми повинні стати іншими. Тоді і влада буде іншою

  8. Каранфілова Ірина Олексіївна -Начальник фінансового управління Овідіопольської районної державної адміністрації. Де її син, на момент захоплення Криму служив в армії України і як поговорюють перейшов на бік окупантів. Ще в 2015. Він зараз військовий РФ? Хто може з’ясуйте де цей вояка ?

      1. А що вона каже на ваші питання? він був не просто воякою здається в Ягуарі, чи щось таке.

    1. війна це горе. це різні вчинки людей. пройде деякий час і ми дізнаємось про якусь правду а може і ні. але і те що зараз відомо дуже не радує нас. Хто здав Крим?(наприклад)

      1. Хто здав одесситів ? до 100 постраждалих.І це чоловіки.Яких викликали на збори .

  9. все частіше і вимогливіше суспільство ставить владі незручні запитання:

    як могло трапитись, що південь України був окупований рашистами впродовж тижня після повномасштабного вторгнення?

    чому не були підірвані мости, які з’єднували Крим з материковою територією України?;

    хто віддав наказ не підривати мости та розмінувати мінні загородження?

    І подібних запитань багато… Влада довгий час відмовчується від таких запитань, зрозумілих відповідей на них не дає, правди людям не говорить, заспокоює суспільство обіцянкою розібратися у всьому після закінчення війни, бо зараз – “НЕНАЧАСІ”. Думаєте, вони покарають самі себе?

    1. я це теж читав на сайті нова каховка. Григорій Омельченко, Герой України, кавалер ордена ООН “Діяння на благо народів”, генерал-лейтенант, народний депутат України 2 – 6 скликань, член ПАРЄ (2006-2010 рр.) провів своє розслідування і дає відповіді на питання, які турбують суспільство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.