„КОНТРАКТ НЕ МОЖЕ СУПЕРЕЧИТИ ЧИННОМУ ЗАКОНОДАВСТВУ” — ПРАВОВУ ПОЗИЦІЮ РАЙОННОГО СУДУ ПО СПРАВІ ПРОСКУРОВСЬКОГО В.П. ПІДТРИМАЛА АПЕЛЯЦІЯ

Кількість переглядів 831

11 липня 2018 року колегія суддів Апеляційного суду Одеської області підтримала позицію Овідіопольського районного суду. Колишньому директору комунального підприємства «Палац спорту», депутату Овідіопольської селищної ради Проскуровському В.П.В повністю відмовлено у задоволенні його апеляційної скарги. Рішення першої інстанції залишено без змін. Зміна адвоката не допомогла.

Нагадаю, що 17 листопада 2017 року суддя Овідіопольського районного суду Одеської області Бочаров А.І. прийняв рішення в якому вказав, що звільнення Проскуровського В.П. відбулося із дотриманням установлених чинним законодавством вимог і правові підстави для визнання недійсним його звільнення, поновлення його на посаді, стягнення компенсації за час його вимушеного прогулу, визнання недійсним та скасування рішення, визнання контракту продовженим відсутні.

Але, з обґрунтованою правовою позицією суду першої інстанції Проскуровський В.П. не погодився і 27 листопада 2017 року подав апеляційну скаргу. Перше засідання апеляційної інстанції відбулось 23 травня 2018 року, але колегія запросила додаткові документи по справі. І ось 11 липня, отримавши всі необхідні документи, дослідивши всі матеріали справи, колегія суддів дійшла висновку, що апеляційна скарга не підлягає задоволенню.

Рішення суду вступає в силу негайно і у Овідіопольської районної ради є всі підстави для призначення нового директора в комунальне підприємство «Палац спорту». Найближча сесія ради відбудеться 19 липня, сподіваємось відповідне рішення буде винесено на розгляд в сесійний зал.

Чи скористається Володимир Петрович правом на касаційне оскарження цього рішення? Побачимо, для цього у нього є 30 календарних днів, але на мою думку це буде лише марне витрачання часу та коштів.

З залу судового засідання,
журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “„КОНТРАКТ НЕ МОЖЕ СУПЕРЕЧИТИ ЧИННОМУ ЗАКОНОДАВСТВУ” — ПРАВОВУ ПОЗИЦІЮ РАЙОННОГО СУДУ ПО СПРАВІ ПРОСКУРОВСЬКОГО В.П. ПІДТРИМАЛА АПЕЛЯЦІЯ

  1. чето от каждого судебного заседания Проскуровський все жирнее и жирнее о_О

  2. Роман,як там справа по Маломуж?
    Посадят чі ні вашу подружку-хабарницю?

  3. Вот сучонок не как не уймется.

  4. Твоя тень.
    Ви про Романа Варшанидзе?

  5. Так шо там про Маломуж ? Рома в мене ревнощi. Я трохи ебанута, але по справжньому закохалася у тебе. Людину поважну.Не зважай уваги, як шо мене тепер буде двi

Comments are closed.