СУДДЯ СМИРНОВ: «Я НЕ МОЖУ КОМЕНТУВАТИ СВОЇ РІШЕННЯ…»

Кількість переглядів 590

26 листопада 2018 року Христина Поліщук разом з журналістами «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» відвідала суддю Смирнова Валерія Володимировича Іллічівського міського суду Одеської області з метою прокоментувати свою Ухвалу від 22.11.2018 року по справі №501/1800/17, якою було призупинено негайне виконання рішення від 19.11.2018 року, яким позовні вимоги Христини Поліщук були задовольнити в повному обсязі, а зустрічні позовні вимоги Віталія Поліщук були повністю відхилені.

Рішенням від 19.11.2018 року вимагалось негайно відібрати дітей у тата – Віталія Поліщука і повернути їх мамі – Христині Поліщук. Але виконати рішення не вдалось, діти, після чотирнадцяти місячного перебування під тиском сім’ї батька не спиняли мати та влаштували істерику.

Свою Ухвалу суддя Смирнов В.В. коментувати відмовився, однак повідомив, що Христина має повне право на доступ до дітей, тому в Увалі від 22.11.2018 року він і запровадив обов’язок служби опіки та піклування Іллічівської міськради надати психолога для встановлення рівня психологічного стану малолітніх Ані та Дар’ї.

З цією метою, відразу після суду, Христина Поліщук подала заяву до Чорноморської міськради з проханням надати такого психолога.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “СУДДЯ СМИРНОВ: «Я НЕ МОЖУ КОМЕНТУВАТИ СВОЇ РІШЕННЯ…»

  1. с адвокатами проблема, лично я таких глупых заявлений, еще и с ошибками я не видел. Зачем ей психолог? Судя по всем видео, ей нужен психиатр.

    1. а вы психиатр? в чем ваша специализация?

Comments are closed.