ВІДБУЛИСЬ ЧЕРГОВІ ЗАСІДАННЯ ПО СПРАВАМ ПРОТИ РЕДАКЦІЇ «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ»

Кількість переглядів 1534

01 лютого 2021 року відбулися попередні засідання по трьох справах про захист честі, гідності та ділової репутації, які були подані у відношенні мене, як головного редактора «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ».

Позивачами у цих справах виступають:

Відразу скажу, що з трьох позивачів, прийшов тільки представник адвоката Бардука. Представник Павла Бірбінюка клопотав про проведення засідання у режимі «відео-конференції», а юрист Мінчев написав заяву про те, щоб його позов розглядали за його відсутності.

Я та редакція «Альтернатива.орг» жодного позову не визнали, а за позовом Мінчева взагалі подав клопотання щодо залишення без руху, тому що при його складанні Вячеслав Мінчев не дотримався деяких обов’язкових умов.

Моє клопотання по справі Мінчева суд задовольнив та позов юриста Затокської селищної ради залишив без руху.

Клопотання представника Бірбінюка про проведення судового засідання у режимі «відео-конференції» суд також не задовольнив й попереднє засідання було перенесено на 11:00 22.03.2021 року.

За позовом адвоката Бардука суд закінчив попереднє засідання й перейшов до розгляду справи по суті, яке відбудеться о 13:00 також 22.03.2021 року.

В процесі очікування засідання у нас відбулася мила бесіда з представником адвоката Бардука з приводу ведення відеозйомки (подробиці дивиться у відео сюжеті).

Чекаємо наступних засідань.

Ще матеріали на тему:
по Бардуку:

по Бірбінюку:

по Мінчеву:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТІВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ВІДБУЛИСЬ ЧЕРГОВІ ЗАСІДАННЯ ПО СПРАВАМ ПРОТИ РЕДАКЦІЇ «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ»

  1. Вопрос к депутатам и главе Овидиопольского сельского совета: а почему не убран снег? не убраны тротуары, которые так “долго” строила Савельева собственноручно? Ждете пока за….шут детей которые идут по среди дороги? потому что по тратуару не пройти… Может уважаемый суд и прокуратура на это обратили бы внимание? Если депутатам не нравится вопрос, нету техники и сил – ебаш…те сами во главе с главной сэлосовета.

Comments are closed.