СУД ПО СПРАВІ ДЕПУТАТА НІКІТІНСЬКОГО ЗНОВУ «СТАВ НА ПАУЗУ»

Кількість переглядів 1159

30 червня та 07 липня 2021 року Іллічівський міський суд Одеської області не зміг продовжити розгляд обвинувального акту щодо колишнього депутата Овідіопольської райради, а нині депутата Великодолинської селищної ради Юрія Нікітінського, а також інших осіб, які, за версією слідства, використовували систему соціального забезпечення Овідіопольського району для особистого збагачення.

30 червня нам повідомили, що один з адвокатів написав клопотання про відкладення, а 07 липня суддя з колегії, а саме Дмитро Пушкарський, перебував у відпустці. Виходить, що судді Іллічівського суду не планують відпуску?

Але головна наша претензія до секретаря судового засідання. Останнє засідання, яке внесена до реєстру, це засідання, яке відбулось 26 травня. Засідання 30 червня, 07 липня та наступне, яке заплановане на 14 липня – у реєстрі не внесені.

Яка причина? Зі слів помічника судді Семенова – вони просто забули та пообіцяла, що всі інші засідання будуть внесені до реєстру. Побачимо, але скаргу все одно напишемо.

Наступне засідання заплановане на 14 липня на 13 годину. Сподіваємось всі зберуться та ми продовжимо слухати матеріали НСРД та будемо дізнаватись нові подробиці схем, які дозволяли депутату Юрію Нікітінському за допомогою співробітників Овідіопольської РДА наживатись на бюджетних грошах управління соціального забезпечення.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

9 thoughts on “СУД ПО СПРАВІ ДЕПУТАТА НІКІТІНСЬКОГО ЗНОВУ «СТАВ НА ПАУЗУ»

  1. Честно, совсем не интересно оставьте уже в покое Никитинского пускай растит своих деток

    1. И кого он вырастит? Рано или поздно “детки” узнают, что их папа вор, которому сошло все с рук, и сами станут такими же!? Нет уж, сердобольная ты наша, “вор должен сидеть в тюрьме”! Это Глеб Жеглов еще сказал.

    2. Оставят, обязательно оставят
      Как только за его спиной закроют дверь камеры его сразу оставят в покое

  2. Так оставлять нельзя,каждый должен ответить по закону если он, конечно ещё есть.

    1. Всё есть
      Закон есть
      Юра скоро это проверит

      1. А еще есть и “законы” камеры, он и их проверит на себе…

  3. Ну что вы как маленькие? Никто его не посадит, это уже давно понятно.

  4. Всё решают 💸💰 заработаны не посильным трудом)

Comments are closed.