СПРАВА БОКСЕРА БУЦЕНКО: «ТІТУШКА» ОПЗЖ ЗАЛИШИВСЯ «САВСЕМ» ОДИН

Кількість переглядів 2191

16 листопада 2023 року суддя Тюмін Ю. О. Іллічівського міського суду Одеської області розпочав підготовче засідання у справі за обвинуваченням Миколи Буценко, Валерія Буценко та Ігоря Кравченко у нападі 17.10.2020 року на журналістів «Альтернатива. ОРГ».

Усім трьом обвинувачення ставить в провину: перешкоджання законній професійній діяльності журналістів за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 171 КК України), а Миколі Буценко ще й умисне заподіяння журналісту легких тілесних ушкоджень у зв’язку із здійсненням журналістами законної професійної діяльності (ч. 2 ст. 345 КК України).

Перед засіданням адвокат обвинувачених подав клопотання про звільнення від кримінальної відповідальності за ч. 3 ст. 171 КК України у зв’язку з закінченням строків давності (ст. 49 КК України).

Всі обвинуваченні надали згоду про звільнення від кримінальної відповідальності за нереабілітуючими обставинами.

Розглянувши клопотання обвинувачених, суддя Тюмін Ю. О. задовольнив його. Провадження за обвинуваченим Буценко Миколи Валерійовича у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345-1 КК України буде продовжено. Ухвала може бути оскаржена до Одеського апеляційного суду протягом семи днів з дня її оголошення.

Наступне підготовче засідання по справі № 509/3121/21, вже у присутності одного обвинуваченого Миколи Буценко, заплановане на 09 год. 30 хв. 14.12.2023 року.

Відео запис повного судового засідання 16 листопада 2023 року:

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

24 thoughts on “СПРАВА БОКСЕРА БУЦЕНКО: «ТІТУШКА» ОПЗЖ ЗАЛИШИВСЯ «САВСЕМ» ОДИН

    1. Вірніше буде сказати, що їх звільнили за нереабілітуючими обставинами, а тому, вони не можуть тепер говорити, що вони не скоїли цей злочин. Продовж трьох років я можу подати цивільний позов у відношенні них. Я подумаю про це.

      1. А хіба позовна давність починає відлік не з моменту, коли особа дізналася про порушення своїх цивільних прав?

        1. А він і дізнався про порушення своїх цивільних прав з рішення суду. Чи Анонім хворіє баченням майбутнього у момент вчинення злочину, який ще не був відомий як такий, що затверджений судом? Як би кожний з вас чи бодай перелистував сторінки закону перед тим як спускати його в унітаз, може і війна ніколи б не розпочалася. А так через невігластво таких нормальні люди зараз втрачають країну на яку вони та їхні батьки працювали усе життя.

  1. Да , ось так напевно закінчує свою боксерську кар єру , колись славетний український боксер _призер- отаман Микола Буценко . Як не дивно і він потрапив під вплив Юри Нікітінського разом зі своїм татусем . Прикро , начебто непоганий боксер був , призер багатьох європейських і світових змагань , член збірної команди України з боксу ! Ось так на мінорній ноті , в залі суду завершує свою карєру. А Юрчик десь там бігає . То фотографувався з Медведчуком , а зараз ,мабуть , прикидується патріотом . Ось таке воно життя-буття вчорашніх лідерів районного масштабу з партії регіонів , ОпоБлоку та ОПЗЖ . Вчора ще бігали за Януковичем , возили людей на шабаш-антимайдани до Києва та в Одесу до Скорика-Орлова , а сьогодні причаїлись . Щось чи чогось чекають ? Колишніх – не буває ! Їхня сутність так і залишилась проросійською. Хотілось би помилитись , АЛЕ ?

  2. Аналогічно закінчились всі провадження де шмаранідзе був потерпілим – взяв бабулесики і далі забуває оскаржити всі ці рішення судів, в сухому залишку: у шмаріка набита башка і сюжети так собі, але діло зроблено. Хто як може так і заробляє, шмарік мазохіст і йому за це ще платять

  3. шмарік мазохіст і йому за це ще платять не треба завідовать спробуй і ти втебе точно вийде

    1. якщо з таким інфальтивним населенням яке ніколи у цьому поколінні не настане. :

      Дурниці, мораль законом не регулюється (але є виборна відповідальність). Коли судимість (саме) гаситься, перед ЗАКОНОМ особа вважається такою на яку судимість ніколи не накладали. Це не для кожного, та не “забєсплатно” якщо аморально корупційно. Вказувати чи не вказувати після цього (таким чином якщо погашену) судимість в біографічній анкеті є виключно на “усмотрєніє” анкетуємого (це якщо мораль не відпустило, і де вважаємо що вона є). Ви мабуть поплутали з відбуванням покарання та ненавмисно відбираєте право у таким чином засудженої особи на можливість виправлення та слугування на користь суспільству щоб заробити на прощення. Рецидив буде також вибором, але з іншими наслідками.

  4. люди будь ласка розтлумачте. чому таксисту за свою працю можна брати гроші . а ромі не можна?

    1. Тому що, таксисту платять гроші за виконану роботу, а псевдожулналіст Роман, бере гроші за те, щоб вийшов матеріал, або щоб не вийшов(так би мовити, шантаж). На мою думку, Варшанідзе не заслуговує звання журналіста. Йому насрати на все і на всіх. Не дали гроші, значить він буде робити все, аби вас “закопати”. Хочете щоб він відчепився від вас, платіть гроші(як мінімум 500 у.о.) От така, воно, людина 🤏🤌👎

  5. Судячи з аналізу діяльності Романа по коментам,,у нашого суспільства ДУЖЕ, ДУЖЕ БАГАТО ВОРОГІВ ВНУТРІШНІХ,при наявності котрих й зовнішні вороги не потрібні. Але є життєва аксиома (правила які не потребують доказів)-силу Духа,душі,та покровительства Божого,проявляють саме вороги. Чим сильніша особистість,тим більш-вражин. Й ще головний доказ,це те,що ворожини читають,слідкують,заздрять Роману більш,ніж законослухняні громадяни.

    1. Особистість -це ви про цього шахрая Воршанідзе?? Родичка напевно,що так розхвалюєшь. Чому заздрити цікаво,він посміховисько ні ким ні поважаєме, продажна шкура об яку вже всі ноги повитірали,а йому байдуже, а би ж бабки платили.

      1. Я не родичка. Той кому Роман дуже поміг свого часу. Й такіх є(знаю їх особисто) дуже багато. А ви саме то про що написав попереду-грязний рот.Радий усвідомити що в наші часи є чорнороті”безсрібрянники”. Вам гроші не потрібні, ні???.Це не Роман вирішує,кого закопати,а самі люди, ось такі як ви. Хіба не хотілиб закопати його? Тоді до чого ваш коментар?

        1. Чим вам допоміг цікаво?якусь грязь злити))
          Моїм знайомим він теж допоміг за невелику сумму залити брудом не в чому не винних людей, і це не єдиний випадок. Так шо ты краще свій рот помий захисник вона і афериста.

  6. зараз звертаюсь до тих хто бла_бла якщо рома бере незаконно гроші за свою роботу і у вас є докази то зверніться до прокуратури. теж саме я кажу і ромі коли він льє бруд не підтверджений ні чим

  7. Оскільки відповідно до абзацу десятого частини першої статті 1 Закону України “Про державну підтримку медіа, гарантії професійної діяльності та соціальний захист журналіста” журналістом є творчий працівник суб’єкта у сфері медіа, то ВАРШАНІДЗЕ РОМАН АВТАНДІЛОВИЧ є не журналістом, а суб’єктом у сфері медіа.

    І про це сам ВАРШАНІДЗЕ Р.А., точніше, R40-01746, публічно заявив, з посиланням на Закон України “Про медіа” та рішення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення” від 16.11.2023.

    А тому застосування до такого як ВАРШАНІДЗЕ Р.А. суб’єкта у сфері медіа заходів виховного характеру не охоплюються статтями 171, 345-1, 347-1, 348-1 та 349-1 Кримінального кодексу України і не тягнуть відповідальності за передбачені цими статтями КК України кримінальні правопорушення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.