ЛЕСЯ ЧУБАТЮК НЕ ДОСТУКАЛАСЬ ДО СОВІСТІ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

Кількість переглядів 3075

26 березня 2024 року, нарешті, мешканка Овідіополя ОЛЕСЯ ЧУБАТЮК отримала відповідь на колективне звернення від 19.12.2023 року на ім’я Овідіопольської селищної голови ЛІДІЇ САВЕЛЬЄВОЇ в якому вона волала до її совісті та вимагала від апарата селищної ради добровільно відмовитись від премій та матеріальної допомоги на період воєнного стану.

З відповіді виходить, що ніхто від премій, надбавок та матеріальної допомоги відмовляться не збирається і депутати Овідіопольської селищної ради підтримують апарат у цьому.

У відповіді вказується, що «стимулююча функція оплати праці розглядається, яка така, що покликана заохотити працівника до постійного поліпшення якості та результатів власної праці через встановлення залежності її розміру від кількісті та якості праці».

Нагадаю, що  за результатами ревізії державного аудиту бюджету Овідіопольської територіальної громади за період з 01 січня 2020 року по 31 березня 2023 року встановлено про втрачені можливості і резерви у розмірі 39 млн грн.

Виходить, що ми заохочуємо працівників, які втрачають можливості і резерви у розмірі 39 млн грн. Дуже дивне заохочення.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
5
Surprise
Surprise
1

75 thoughts on “ЛЕСЯ ЧУБАТЮК НЕ ДОСТУКАЛАСЬ ДО СОВІСТІ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

  1. якщо людина вивчилась працює їй законом передбачені якісь надбавки чому ця людина повинна від них відмовитись? хоче леся хай вивчиться потім люди за неї проголосують і буде леся працювати і відмовляться від законної надбавки. хотів би я на це подивитись.

    1. Війна в країні ,які надбавки ,коли прилетить то ніхто і не посочувствує твоїм надбавкам

  2. знаю працівників сільради які кожного місяця відраховують на зсу частину з\п. леся а депутатів не ти вибрала задай їм питання чому ні? я впевнений що наші люди допомагають хто чим може но тихенько не кричать для піару

    1. Частина їх зарплати це наші 💸. Зарплата, премії, надбавки, матеріальна допомога – це все наші податки.
      Виходить, що вони піаряться нашим коштом.

      1. Ні! Отримані за виконану роботу кошти – це вже кошти які людина заробила своею працею!

        1. Якщо свою роботу виконали, нехай повернуть 39 млн, які втрачені внаслідок їх недолугої праці.

          1. Поперше не “втрачені” а можливо “недоотримані” на думку аудиторів ( хтось неоплатив податок на землю чи нерухомість) і це ніяк не залежить від якості роботи апарату с/р.

            1. Якщо сільрада не написала своїх заперечень, це означає, що вони визнали свою неефективність. Одним словом з вами ясно – хапуги

            2. Нехай заповнять декларації,там помимо надбавок ще й вкрали,колись аукниться і їм і їхнім нащадкам,уже терпіти немає сил,свинорилі

    2. Знаю,чула, бачила, підслухала – все це пі…дьош. Ніякі частини вони не дають. 100 гривень це не частина ЗП.

      1. хтось 100грн а хтось і 50% з\п тому і тобі можна сказати що ти пи. диш. і нехай буде по твоєму.

  3. рома може на цей час це і най ефектніше якщо ні і є в цьому кримінал то прийде час і з цих людей спросять а піаритись щоб сісти знову на це місце …….

    1. чому ти мовчала коли її люди вибирали ? чому не вишла з плакатом до сільпо.? чому при зустрічі либу тягнеш до вух і кричиш здраствуй однокласниця?.

    2. Вона больна людина,їй важко ходити ,але іде щоб вкрасти,і це великий гріх.

  4. Саме цікаве що видумують закони як загнати в армію, обмежити права, наказати рабів. Чому нема жодного закону який би перевів цих бездарів і хапуг в сільській раді, верховній раді на зп, без усіляких виплат, а кошти які звільнились на покупку автівок для армії, снаряги і т.д. Дивлячись на те що відбувається бідняки відправляють своїх дітей в армії, бідняки зкидаються грошима на армію, бідняки отримують мінімалки, а у панів все добре: зп, надбавки, премії, діти в теплі. Цікаво…. дуже цікаво

    1. ти це питання задай депутатам чому не ходять на сесії. чому обкрадають? вони вас же в наглу обкрадають а винна тільки савельєва . савельєва відповість за свої вчинки а вони покі ще тут хай за свої 1900000

    2. ви хочете щоб в верховній раді працювали розумні люди які добре знають своє діло але безкоштовно ВИ В СВОЕМУ РОЗУМІ? ні грамотна розумна людина безкоштовно на тебе працювати не буде.

      1. Такую тушу прокормить не просто, вот и приходиться крутиться, обманывать, лгать, брать взятки и надбавки и прочие бонусы, а худеть Лиля отказывается и спорткомлекса боится как черт ладана

      2. Дуже цікаво а що саме роблять депутати усіх окрім того що крадуть, наведіть приклад що зробили овідіопольська депутати за останні 5 років ? Крім кражі землі ?

  5. Леся ти кацапка? Чому російською розмовляєшь? Ти себе не знаєшь як пропіарити. Пройдися вулицями і позбирай котів та собак, приведи їх до себе додому і це буде найкраший піар.

    1. як би комусь не хотілось але кримінального провадження на савельєву не відкрито значить все добре а ваше бла-бла так і залишеться піаром та намаганням прийти до влади.

      1. Савельева может забыть про свое пребывание у власти. Уголовные производства будут.

        1. чуємо це вже декілька каденцій а в Одесі рахують наш район один з найлучших

  6. Можливо треба вернути очищення влади через Альфатери? Видно у влади дуже коротка пам’ять і вони втрачають зв’язок з реальністю. Хто що думає – потрібно чи ні?

    1. А про гранаты на Закарпатье тоже все забыли?кто что думает – нужно или нет с ними приходить на сессии?

        1. Ти живність не розумієш чому цим хрюшкам треба підсісти на діету? Ну тоді:-а бо ти бот проплачений,а бо сама хрюшка з їхнього кола. Зникни тварюко! Під плінтус,щоб і не чути гадино. Ще трішечки… За ВСЕ ПАСКУДИ ВІДПОВІСТЕ!!!

  7. Зарплата видно яка, тільки не видно заохочення у роботі, бардак як був у селищі, так і є, дороги все таки бажають бути кращими.Правильно кажуть у народі: що для когось війна, як мати рідна, ось так і для нашого голови.

  8. Напишите в коментарях кто откажется от денег которие могут получить я не видела еще ни одного человека в своей жизни мне уже 40 лет которий би отказался от денег а ви что думаете поєтому поводу ???

    1. Я думаю що вони роблять нерви людям,краще зараз втекти чим потім відповідати,а відповідати будуть бо з кожним днем терпець вривається і країна в боргах.

  9. Також хотілось би звернутися до цієї пані Савєльевой, не хотіли би ви звернути увагу на дитячі майданчики???? В центрі повний жах, зламані тренажери майже на землі лежать, пісочниця взагалі пуста та зламаний дах, діти з землею граються і пасочки ліплять. НЕМА СЛІВ! ЗВЕРНІТЬ УВАГУ НА ЦЕ!

    1. А ламали дитячі майданчики не ваші діти? Так зручно, ламають, хай ламають, а як потрібно відновити влада винна. Чому не вчите дітей берегти те, що для них зробили?

      1. чому коли ви бачете як ваші діти ламають і трощать ці майданчики не чого їм не кажете? чому вранці не прийдете та не поправите творчість своїх діточок.? я розумію вас це савельєва повинна вранці все полагодити. савельєва за чужі гроші приводила в порядок наш причал забули як ви з піною на губах кричали .

        1. Лілька та не гони ти так, згнило вже все там біля палацу спорту і лавки і пісочниця, все ЗГНИЛО. А доречі за ці лавки Чегодарь віддала землю навпроти Депутата Бакалова базара землю.

        2. Так моя дитина залізла зламала дах на пісочниці та розшатала всі тренажери, та ще й в відерці пісок додому таскала. Ви доросла людина, а такий брєд несете. Раз у рік можна було б навести лад, тим паче це центр, багато дітей приходить на майданчик і великих трат там не потрібно. Як виділити гроші собі в карман так перші, а щоб до ладу до вести одразу батьки та діти винні.

      2. Так моя дитина залізла зламала дах на пісочниці та розшатала всі тренажери, та ще й в відерці пісок додому таскала. Ви доросла людина, а такий брєд несете. Раз у рік можна було б навести лад, тим паче це центр, багато дітей приходить на майданчик і великих трат там не потрібно. Як виділити гроші собі в карман так перші, а щоб до ладу до вести одразу батьки та діти винні.

    2. А тут вже не до Савельевої а до вас самих ,беріть лопати і щось робіть ,і дітей свої навчіть поважати працю! Хто зломив то все ?

  10. Роман Варшанідзе :
    31.01.2024 о 00:01
    Це відбувалось ще 05 січня
    ЩО СЬОГОДНІ ШУКАЛИ ПІД ЧАС СЛІДЧИХ ДІЙ В ОВІДІОПОЛЬСЬКІЙ ЛІКАРНІ? романе ти ж обіцяв розказати

  11. А шо там с криминальным делом одного из читы савельевых?замяли по тихому?

  12. Нажаль у цьому всьому винен народ, він повірив покидьками та крадіям і обрав їх. Де Колібошин який читав оди, де всі???
    Якщо завтра Саієльєва піде, кого ю ви хотіли бачити головою сільською ради ? Ваші кандидати

    1. давидович віталіна нікітінский бакал чегодар ой та кого не візьми хороша професійна а основне чесна людина.

    2. Миколу Анатоліївича Бібу,він правду матку гонить,правда вже старий але справедливий,своє ім’я він би неопозорив.

  13. Три года назад , мы с группой родителей пришли к Савельевой и поставили эти вопросы по детским площадкам .Она вызвала тагдашнего директора КП Водопостач Фесюка Г В и все эти вопросы были решены на высоком профессиональном уровне(завезли песок ,отремонтировали и закрыли от собак бисетки, все было покрашено , качели ремонтировали по первой же поломке ) ,правда и родители участвовали в наведению порядков .Наши дети выросли ,ходят в школу , но что это меняет . Савельева на месте , КП Водопостач тоже ! Какие проблемы все привести в порядок ?!

  14. Проблема именно в Савельевой и КП “Водопостач”. Время идет, а они не меняются. Если не меняются, то они уже не отвечают вееньям времени.

  15. ні проблема в самих людях там сміття викинули там поломали відірвали залишили. треба починати з себе. і не яка тут савелєва чи чигодар не допоможе. це наше місто і ми тут повинні дивитись за порядком .

  16. нехай та плитка не до часу,але весна і можна озеленити Овідіополь багаторічними насадженням ,але в нас все через сраку даже якщо і посадять якесь дерево то з бюджету спишуть великі гроші а потім і забудуть те дерево доглядати

    1. згоден на всі 100 почати треба кожному з себе. тоді і робота якась буде видна .

  17. Хай ці премії візьмуть на витрати в АПТЕКАХ !!! СВИНОТА !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.