В ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ЗАВДАЛИ ЗБИТКИ БЮДЖЕТУ НА 5 МІЛЬОНІВ

Кількість переглядів 1087

СБУ в Одеській області встановили, що керівництво та депутати Великодолинської селищної ради спільно з керівництвом КП «Великодолинське» протягом кількох років незаконно списували понад 5 мільйонів бюджетних коштів на рахунки підставних осіб під час нарахування заробітної плати.

Посадові особи Великодолинської селищної ради укладали «фіктивні» угоди з благоустрою із наближеними до них комерційними структурами та підписували акти нібито виконаних будівельних та ремонтних робіт.

Всі ці дії правоохоронців повністю підтверджують наші репортажі де ми виявляли таки «фіктивні» роботи:

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.5 ст.191 Кримінального кодексу України в рамках якого 28 травня 2019 року правоохоронці провели низку обшуків за місцями роботи фігурантів справи та вилучили чисельну документацію, що підтверджує їхню протиправну діяльність.

Дивиться наш репортаж з цього приводу тут:

Тривають слідчі дії для встановлення обставин справи та притягнення до відповідальності осіб, причетних до оборудки.

Сподіваємось, що правоохоронці припинять збагачення за рахунок бюджету знахабнілих чиновників на чолі з Грабом Володимиром Олександровичем.

По інформації: СБУ в Одеській області

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

82 thoughts on “В ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ЗАВДАЛИ ЗБИТКИ БЮДЖЕТУ НА 5 МІЛЬОНІВ

  1. Это мизер от того что они вытворяли с бюджетными деньгами и землёй. Скрывать следы преступлений постоянно помогала Овидиопольская полиция и нардеп Гуляев. На протяжении многих лет жители информировали областную полицию, областную прокуратуру но все делали видимость расследований, а на самом деле не без корыстно всё скрывали и закрывали.

  2. Лёня твой Ковтун тоже с Грабом отмывал деньги на подрядах. И такая же красава Грущенко. Тырили со всего с чего только можно. А украли они не 5 мл., а у десятки раз больше. Только прикиньте то что на поверхности, к примеру стоимость машин у Граба, Орловской, Бардюжи, Колевой, 4 машин Гончарова, поездки по разным странам, построенным магазинам, и прочей недвижимости не говоря о депутатах присосках, которые отрывали куски от подрядов Желобнюк, Солодухо, Грущенко, Марчак.

  3. Это просто 3,14здец! Всех нах!!!

  4. И самое интересное, на мой взгляд, что эти ребята не сядут, а будут работать дальше и продолжать воровать, но уже скорее всего ещё делиться с СБУ. Это конечно мое предположение, но в нашей стране такое вполне очень даже реально.

  5. На фото это что печати фирм которые обналичивали бюджетные деньги, которые с нашего бюджета тырил Граб со всей сволотой. А я думал до каких пор на моей улице не будет асфальта.

  6. Это наклеп на чудеснейших Людей Но на всякий случай скинут надо очень ихние данные.

  7. Бурундук изъясняйся как то ясней, а то хрен тебя поймёшь о чём ты глаголишь.

  8. Все будет ок, как было с никитинским, вон сколько всего интересного в Фейсбуке пишет, за бойко агитирует. Поэтому не переживайте и эти отмажутся.

  9. Грущенко оценка пять) Расчищает себе дорожку к председательству. Четкая бабёха)

  10. Обратите внимание на то, что Гуляев собирает прихвостней именно в Великодолинском поселковом совете, работники и депутаты которого славятся везде своими не пристойными делами. Раз Гуляев так любит своего кума Граба который не порядочен по всем делам, то соответственно можно сделать выводы и о Гуляеве. Эта свора говорит о том, что нам не нужен другой депутат и они его поддержат. А знает ли эта свора что людям не нужен такой депутат?

  11. Державний герб України
    Справа № 520/10835/19

    Провадження № 1-кс/520/5774/19

    УХВАЛА

    ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

    17.05.2019 року слідчий суддя Київського районного суду м. Одеси Федулеєва Ю.О., при секретарі судового засідання Цвігун А.В., розглянувши клопотання старшого слідчого СУ ГУНП в Одеській області Шпитко О.В., яке погодженого прокурором відділу прокуратури Одеської області Мерет М.Д. про тимчасовий доступ до речей та документів в рамках кримінального провадження №12018160000000428 від30.05.2018 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України, –

    ВСТАНОВИВ:

    Як вбачається з клопотання сторони обвинувачення про тимчасовий доступ до речей та документів, відділом розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управлінням ГУНП в Одеській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №12018160000000428 відомості про яке 30.05.2018 внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочаті за матеріалами перевірки УСБУ в Одеській області відносно службових осіб комунального підприємства, що діє на території Одеської області, які за попередньою змовою між собою, протягом тривалого часу привласнюють бюджетні кошти, що виділяються з місцевого бюджету на потреби вказаного комунального підприємства, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

    В ході проведення досудового розслідування, встановлено, що директор комунального підприємства «Великодолинське» ОСОБА_1 , перебуваючи у змові з головним бухгалтером вказаного комунального підприємства ОСОБА_2 , шляхом використання свого службового становища, шляхом створення та використання злочинних схем розтрати та привласнення в особливо великих розмірах бюджетних коштів, що виділяються с місцевого бюджету, в тому числі шляхом нарахування заробітної плати на осіб, які фактично ніколи не були працевлаштовані та шляхом укладення угод з підконтрольними підприємствами, через які виводяться та привласнюються бюджетні кошти.

    Впровадження протиправних механізмів розтрати та привласнення бюджетних коштів та контролюються головою Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області ОСОБА_3 .

    Так, встановлено, що однією із схем привласнення бюджетних коштів є оформлення директором КП «Великодолинське» ОСОБА_1 та бухгалтером вказаного підприємства ОСОБА_2 ряду осіб (так звані «мертві душі»), які фактично ніколи не працювали на вказаному підприємстві, ніяких робіт не виконували, про те на них нараховуються кошти виділені з місцевого бюджету. Встановлено, що протягом 2018 року вищевказані службові особи, керуючись корисливим наміром, з метою особистої наживи, підготували документи та зарахували до роботи на вказане комунальне підприємство 43 особи, які ніколи не працювали на вказаному підприємстві, а грошові кошти нараховані в якості заробітної плати присвоюються посадовими особами вказаного підприємства.

    Іншою протиправною схемою привласнення бюджетних коштів, яку використовуються службові особи КП «Великодолинське» та службові особи Великодолинської селищної ради є створення та залучення підконтрольних підприємств для укладення договорів на виконання підрядних робіт на території Великодолинської селищної ради.

    Встановлено, що ОСОБА_3 , перебуваючи на посаді голови Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області, керуючись злочинним умислом направленим на привласнення бюджетними коштами, постійно укладає договори на виконання підрядних робіт на підконтрольні підприємства:

    -ДП «Комунгосп» ПП «ЗІМ-2007» код ЄДРПОУ 22509744, в період з жовтня 2017 року по листопад 2018 року укладено 18 угод з Великодолинською селищною радою на суму 3569261,21 грн.;

    -ТОВ «БК ТАТРІУС» код ЄДРПОУ 40762788. В період з листопада 2016 року по листопад 2017 року укладено 13 угод з Великодолинською селищною радою на суму 4513340 грн.;

    -ПП «Фард» код ЄДРПОУ 35749702. В період з жовтня 2016 року по грудень 2018 року укладено 12 угод з Великодолинською селищною радою на суму 3793513 грн.;

    -ФОП ОСОБА_4 , ІПН НОМЕР_1 . В період з вересня 2016 року по березень 2019 року уклав 9 угод з Великодолинською селищною радою на суму 1404 499 грн.;

    -ФОП « ОСОБА_5 », ІПН НОМЕР_2 . В період з березня 2017 року по січень 2019 року укладено 28 угод з Великодолинською селищною радою на суму 3173613 грн.;

    -ФОП « ОСОБА_6 », ІПН НОМЕР_3 . В період з жовтня 2016 року по лютий 2019 року укладено 3 угоди з Великодолинською селищною радою на суму 1770883, 80 грн.;

    -ФОП « ОСОБА_7 », ІПН НОМЕР_4 . В грудні 2017 року уклав угоду з Великодолинською селищною радою на суму 99976 грн.

    -ФОП ОСОБА_8 , ІПН НОМЕР_5 . В період з жовтня 2016 по березень 2019 року ФОП ОСОБА_8 укладено 21 угода з Великодолинською селищною радою на суму 3581114 грн.;

    В ході досудового розслідування зібрано докази, які підтверджують що вказані підприємства мають ознаки фіктивності та підконтрольні ОСОБА_8 , ОСОБА_1 , ОСОБА_3 , а бухгалтерський облік та бухгалтерський контроль вказаних підприємств, комунального підприємства та селищної ради здійснює ОСОБА_2 .

    Крім того, до СУ ГУНП в Одеській області з УЗЕ в Одеській області ДЗЕ НПУ надійшли матеріали щодо фактів привласнення бюджетних коштів посадовими особами Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області під час проведення державних закупівель «Поточного ремонту (утеплення будівлі) ДНЗ Теремок в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області» на загальну суму 108229 грн. Відповідно до вказаних матеріалів вбачається, що для виконання вказаних робіт Великодолинська селищна рада уклала з ФОП ОСОБА_8 договір підряду №24 від 05.03.2019 відповідно до умов якого потрібно було виконати ремонт (утеплення будівлі) ДНЗ «Теремок» в смт. Великодолинське. В подальшому на рахунок ФОП « ОСОБА_8 перераховано бюджетні кошти в розмірі 199969 гривень.

    Однак, з отриманих матеріалів вбачаться що вказані роботи взагалі не проводились, але акти виконаних робіт були складені та підписані, що свідчить про умисне на заволодіння бюджетними коштами та невиконання робіт відповідно до укладеного договору.

    Таким чином, службові особи Великодолинської селищної ради та КП «Великодолинське» використовуються протиправний механізм розтрати та привласнення бюджетних коштів, шляхом залучення підконтрольних фізичних та юридичних осіб, через які освоюються бюджетні кошти. В подальшому отримані кошти переводяться в готівку яка привласнюється та розподіляться між ОСОБА_3 , ОСОБА_1 , ОСОБА_2 та ОСОБА_8

    Так, для повного, всебічного та об`єктивного дослідження всіх обставин, які підлягають доказуванню у кримінальному провадженні, виникла необхідність в отриманні доступу до документів щодо руху коштів по підприємствам та ФОП, за допомогою яких присвоюються бюджетні кошти, в зв`язку з чим, слідчий, за погодженням з прокурором звертається до слідчого судді з вказаним клопотанням.

    Розгляд вказаного клопотання, в зв`язку з існуванням реальної загрози зміни або знищення зазначеної у клопотанні інформації, сторона обвинувачення просить розглядати без виклику особи, у володінні якої вона знаходиться, згідно ч. 2 ст. 163 КПК України.

    В судове засідання слідчий та прокурор не з`явилися, разом з тим слідчим до клопотання було долучено заяву, в якій він просив розгляд клопотання проводити за його відсутності.

    Вивчивши клопотання та додані до нього матеріали, враховуючи наявність заяви слідчого про розгляд клопотання за його відсутності, слідчий суддя приходить до наступного переконання.

    Згідно п. 2 ч. 3 ст. 132 КПК України, застосування заходів забезпечення кримінального провадження не допускається, якщо слідчий, прокурор не доведе, що потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи, про який ідеться в клопотанні слідчого, прокурора.

    Згідно ч. 4 ст. 132 КПК України, для оцінки потреб досудового розслідування слідчий суддя або суд зобов`язаний врахувати можливість без застосування заходу забезпечення кримінального провадження отримати речі і документи, які можуть бути використані під час судового розгляду для встановлення обставин кримінального провадження.

    Відповідно до ч. 1 ст. 159 КПК України, тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, судом, вилучити їх (здійснити їх виїмку).

    Згідно приписів ч. 5 ст. 163 КПК України, слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження у своєму клопотанні доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи: перебувають або можуть перебувати у володінні відповідної фізичної або юридичної особи; самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні.

    Відповідно до ч. 6ст. 163 КПК Українислідчий суддя постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, якщо сторона кримінального провадження доведе можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

    Згідно п. 5 ч. 1 ст. 162 КПК України, до охоронюваної законом таємниці, яка міститься в речах і документах, належать, відомості, які можуть становити банківську таємницю.

    Відповідно до п. 2 ч. 2 ст. 60 Закону України «Про банки та банківську діяльність», банківською таємницею є зокрема, операції, які були проведені на користь чи за дорученням клієнта, здійснені ним угоди.

    Згідно п. 2 ч. 1 ст. 62 Закону України «Про банки та банківську діяльність», інформація щодо юридичних та фізичних осіб, яка містить банківську таємницю, розкривається банкам за рішенням суду.

    Відповідно до ч. 2 ст. 163 КПК України, якщо сторона кримінального провадження, яка звернулася з клопотанням, доведе наявність достатніх підстав вважати, що існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, клопотання може бути розглянуто слідчим суддею, судом без виклику особи, у володінні якої вони знаходяться.

    Як вбачається з клопотання, інформація, з клопотанням про надання дозволу на тимчасовий доступ до якої звертається слідчий становить охоронювану законом таємницю, а отже відносно останньої передбачена спеціальна процедура отримання доступу до неї.

    Згідно клопотання, така інформація перебуває у володінні АБ «Південний», код ЄДРПОУ 20953647, адреса: м. Одеса, вул. Краснова, 6/1, або за місцем розташування іншого територіального підрозділу/філії.

    Враховуючи викладене, зокрема ту обставину, що отримати зазначену у клопотанні інформацію без застосування заходу забезпечення кримінального провадження у вигляді тимчасового доступу до речей та документів не можливо, оскільки остання становить охоронювану законом таємницю, разом з тим, документи, до яких слідчий просить надати доступ можуть містити інформацію важливу для кримінального провадження та для встановлення обставин, які підлягають доказуванню в рамках кримінального провадження, зокрема для підтвердження події кримінального правопорушення та можливої причетності до його вчинення конкретних осіб, слідчий суддя приходить до переконання, що шляхом надання дозволу на тимчасовий доступ до речей та документів може бути виконане завдання, для виконання якого сторона обвинувачення звертається з клопотанням, а потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи фізичних та юридичних осіб, про який йдеться в клопотанні.

    На підставівищевикладеного,враховуючи правовеобґрунтування клопотаннясторони обвинувачення,ту обставину,що інформація,з клопотаннямпро наданнядоступу доякої звертаєтьсясторона обвинуваченнястановить охоронюванузаконом таємницю,з метоюдосягнення повноти,всебічності танеупередженості розслідуваннязазначеного кримінальногопровадження,отримання документів,які яксамі пособі,так ів сукупностіз іншимиречами тадокументами кримінальногопровадження маютьсуттєве значеннядля встановленняобставин,які підлягаютьдоказуванню врамках даногокримінального провадження,слідчий суддяприходить допереконання пронеобхідність задоволенняклопотання сторониобвинувачення.Вказане клопотання,слідчий суддяприходить допереконання пронеобхідність розглядубез викликупредставників АБ«Південний», у володінні яких перебувають речі і документи до яких планується отримати тимчасовий доступ, з метою запобігання зміни або знищення зазначених у клопотанні речей чи документів.

    Керуючись ст.ст. 159, 163-166 КПК України, слідчий суддя,

    УХВАЛИВ:

    Клопотання старшого слідчогоСУ ГУНПв Одеськійобласті ШпиткоО.В.,яке погодженогопрокурором відділупрокуратури Одеськоїобласті МеретМ.Д.про тимчасовийдоступ доречей тадокументів врамках кримінальногопровадження №12018160000000428від30.05.2018року,за ознакамикримінального правопорушення,передбаченого ч.5ст.191КК України задовольнити.

    Зобов`язати посадових осіб АБ «Південний», код ЄДРПОУ 20953647, надати старшому слідчому відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління ГУНП в Одеській області капітану поліції Шпитко Олегу Вікторовичу, та іншим слідчим, які входять до складу слідчої групи по розслідуванню кримінального провадження №12018160000000428 від 30.05.2018 або за дорученням слідчогооперативним працівникам Управління захисту економіки в Одеській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України, працівникам Управління Служби безпеки України в Одеській області, дозвіл на тимчасовий доступ до речей та документів, а саме доступ до інформації про рух грошових коштів по усіх рахунках,які були закриті та на даний час відкриті на ФОП ОСОБА_5 , ІПН НОМЕР_2 , а саме інформації (регістрів аналітичного обліку у вигляді особових рахунків та виписок з них) про рух коштів по даному рахунку в електронному вигляді, із зазначенням з якого, або на який рахунок проводилось перерахування (зазначенням назви та організаційної форму відповідних підприємств); підстави перерахування (із зазначенням відповідного платіжний документ, а також дату та номер відповідного договору, угоди); призначення платежу (за що проводилось дане перерахування грошових коштів); дату та час перерахування; залишок грошових коштів на рахунку на момент вчинення кожної операції в період часу з 01.01.2016 по 16.05.2019.

    Строк дії ухвали встановити один місяць з дня її постановлення.

    Попередити посадових осіб АБ «Південний», код ЄДРПОУ 20953647, що у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями КПК України з метою відшукання та вилучення зазначених документів.

    Ухвала оскарженню не підлягає,набираєзаконної сили після їїпостановлення.

    Слідчий суддя Федулеєва Ю. О.

  12. Державний герб України
    Справа № 520/10835/19

    Провадження № 1-кс/520/5774/19

    УХВАЛА

    ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

    17.05.2019 року слідчий суддя Київського районного суду м. Одеси Федулеєва Ю.О., при секретарі судового засідання Цвігун А.В., розглянувши клопотання старшого слідчого СУ ГУНП в Одеській області Шпитко О.В., яке погодженого прокурором відділу прокуратури Одеської області Мерет М.Д. про тимчасовий доступ до речей та документів в рамках кримінального провадження №12018160000000428 від30.05.2018 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України, –

    ВСТАНОВИВ:

    Як вбачається з клопотання сторони обвинувачення про тимчасовий доступ до речей та документів, відділом розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управлінням ГУНП в Одеській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №12018160000000428 відомості про яке 30.05.2018 внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочаті за матеріалами перевірки УСБУ в Одеській області відносно службових осіб комунального підприємства, що діє на території Одеської області, які за попередньою змовою між собою, протягом тривалого часу привласнюють бюджетні кошти, що виділяються з місцевого бюджету на потреби вказаного комунального підприємства, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

    В ході проведення досудового розслідування, встановлено, що директор комунального підприємства «Великодолинське» ОСОБА_1 , перебуваючи у змові з головним бухгалтером вказаного комунального підприємства ОСОБА_2 , шляхом використання свого службового становища, шляхом створення та використання злочинних схем розтрати та привласнення в особливо великих розмірах бюджетних коштів, що виділяються с місцевого бюджету, в тому числі шляхом нарахування заробітної плати на осіб, які фактично ніколи не були працевлаштовані та шляхом укладення угод з підконтрольними підприємствами, через які виводяться та привласнюються бюджетні кошти.

    Впровадження протиправних механізмів розтрати та привласнення бюджетних коштів та контролюються головою Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області ОСОБА_3 .

    Так, встановлено, що однією із схем привласнення бюджетних коштів є оформлення директором КП «Великодолинське» ОСОБА_1 та бухгалтером вказаного підприємства ОСОБА_2 ряду осіб (так звані «мертві душі»), які фактично ніколи не працювали на вказаному підприємстві, ніяких робіт не виконували, про те на них нараховуються кошти виділені з місцевого бюджету. Встановлено, що протягом 2018 року вищевказані службові особи, керуючись корисливим наміром, з метою особистої наживи, підготували документи та зарахували до роботи на вказане комунальне підприємство 43 особи, які ніколи не працювали на вказаному підприємстві, а грошові кошти нараховані в якості заробітної плати присвоюються посадовими особами вказаного підприємства.

    Іншою протиправною схемою привласнення бюджетних коштів, яку використовуються службові особи КП «Великодолинське» та службові особи Великодолинської селищної ради є створення та залучення підконтрольних підприємств для укладення договорів на виконання підрядних робіт на території Великодолинської селищної ради.

    Встановлено, що ОСОБА_3 , перебуваючи на посаді голови Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області, керуючись злочинним умислом направленим на привласнення бюджетними коштами, постійно укладає договори на виконання підрядних робіт на підконтрольні підприємства:

    -ДП «Комунгосп» ПП «ЗІМ-2007» код ЄДРПОУ 22509744, в період з жовтня 2017 року по листопад 2018 року укладено 18 угод з Великодолинською селищною радою на суму 3569261,21 грн.;

    -ТОВ «БК ТАТРІУС» код ЄДРПОУ 40762788. В період з листопада 2016 року по листопад 2017 року укладено 13 угод з Великодолинською селищною радою на суму 4513340 грн.;

    -ПП «Фард» код ЄДРПОУ 35749702. В період з жовтня 2016 року по грудень 2018 року укладено 12 угод з Великодолинською селищною радою на суму 3793513 грн.;

    -ФОП ОСОБА_4 , ІПН НОМЕР_1 . В період з вересня 2016 року по березень 2019 року уклав 9 угод з Великодолинською селищною радою на суму 1404 499 грн.;

    -ФОП « ОСОБА_5 », ІПН НОМЕР_2 . В період з березня 2017 року по січень 2019 року укладено 28 угод з Великодолинською селищною радою на суму 3173613 грн.;

    -ФОП « ОСОБА_6 », ІПН НОМЕР_3 . В період з жовтня 2016 року по лютий 2019 року укладено 3 угоди з Великодолинською селищною радою на суму 1770883, 80 грн.;

    -ФОП « ОСОБА_7 », ІПН НОМЕР_4 . В грудні 2017 року уклав угоду з Великодолинською селищною радою на суму 99976 грн.

    -ФОП ОСОБА_8 , ІПН НОМЕР_5 . В період з жовтня 2016 по березень 2019 року ФОП ОСОБА_8 укладено 21 угода з Великодолинською селищною радою на суму 3581114 грн.;

    В ході досудового розслідування зібрано докази, які підтверджують що вказані підприємства мають ознаки фіктивності та підконтрольні ОСОБА_8 , ОСОБА_1 , ОСОБА_3 , а бухгалтерський облік та бухгалтерський контроль вказаних підприємств, комунального підприємства та селищної ради здійснює ОСОБА_2 .

    Крім того, до СУ ГУНП в Одеській області з УЗЕ в Одеській області ДЗЕ НПУ надійшли матеріали щодо фактів привласнення бюджетних коштів посадовими особами Великодолинської селищної ради Овідіопольського району Одеської області під час проведення державних закупівель «Поточного ремонту (утеплення будівлі) ДНЗ Теремок в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області» на загальну суму 108229 грн. Відповідно до вказаних матеріалів вбачається, що для виконання вказаних робіт Великодолинська селищна рада уклала з ФОП ОСОБА_8 договір підряду №24 від 05.03.2019 відповідно до умов якого потрібно було виконати ремонт (утеплення будівлі) ДНЗ «Теремок» в смт. Великодолинське. В подальшому на рахунок ФОП « ОСОБА_8 перераховано бюджетні кошти в розмірі 199969 гривень.

    Однак, з отриманих матеріалів вбачаться що вказані роботи взагалі не проводились, але акти виконаних робіт були складені та підписані, що свідчить про умисне на заволодіння бюджетними коштами та невиконання робіт відповідно до укладеного договору.

    Таким чином, службові особи Великодолинської селищної ради та КП «Великодолинське» використовуються протиправний механізм розтрати та привласнення бюджетних коштів, шляхом залучення підконтрольних фізичних та юридичних осіб, через які освоюються бюджетні кошти. В подальшому отримані кошти переводяться в готівку яка привласнюється та розподіляться між ОСОБА_3 , ОСОБА_1 , ОСОБА_2 та ОСОБА_8

    Так, для повного, всебічного та об`єктивного дослідження всіх обставин, які підлягають доказуванню у кримінальному провадженні, виникла необхідність в отриманні доступу до документів щодо руху коштів по підприємствам та ФОП, за допомогою яких присвоюються бюджетні кошти, в зв`язку з чим, слідчий, за погодженням з прокурором звертається до слідчого судді з вказаним клопотанням.

    Розгляд вказаного клопотання, в зв`язку з існуванням реальної загрози зміни або знищення зазначеної у клопотанні інформації, сторона обвинувачення просить розглядати без виклику особи, у володінні якої вона знаходиться, згідно ч. 2 ст. 163 КПК України.

    В судове засідання слідчий та прокурор не з`явилися, разом з тим слідчим до клопотання було долучено заяву, в якій він просив розгляд клопотання проводити за його відсутності.

    Вивчивши клопотання та додані до нього матеріали, враховуючи наявність заяви слідчого про розгляд клопотання за його відсутності, слідчий суддя приходить до наступного переконання.

    Згідно п. 2 ч. 3 ст. 132 КПК України, застосування заходів забезпечення кримінального провадження не допускається, якщо слідчий, прокурор не доведе, що потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи, про який ідеться в клопотанні слідчого, прокурора.

    Згідно ч. 4 ст. 132 КПК України, для оцінки потреб досудового розслідування слідчий суддя або суд зобов`язаний врахувати можливість без застосування заходу забезпечення кримінального провадження отримати речі і документи, які можуть бути використані під час судового розгляду для встановлення обставин кримінального провадження.

    Відповідно до ч. 1 ст. 159 КПК України, тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, судом, вилучити їх (здійснити їх виїмку).

    Згідно приписів ч. 5 ст. 163 КПК України, слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження у своєму клопотанні доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи: перебувають або можуть перебувати у володінні відповідної фізичної або юридичної особи; самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні.

    Відповідно до ч. 6ст. 163 КПК Українислідчий суддя постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, якщо сторона кримінального провадження доведе можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

    Згідно п. 5 ч. 1 ст. 162 КПК України, до охоронюваної законом таємниці, яка міститься в речах і документах, належать, відомості, які можуть становити банківську таємницю.

    Відповідно до п. 2 ч. 2 ст. 60 Закону України «Про банки та банківську діяльність», банківською таємницею є зокрема, операції, які були проведені на користь чи за дорученням клієнта, здійснені ним угоди.

    Згідно п. 2 ч. 1 ст. 62 Закону України «Про банки та банківську діяльність», інформація щодо юридичних та фізичних осіб, яка містить банківську таємницю, розкривається банкам за рішенням суду.

    Відповідно до ч. 2 ст. 163 КПК України, якщо сторона кримінального провадження, яка звернулася з клопотанням, доведе наявність достатніх підстав вважати, що існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, клопотання може бути розглянуто слідчим суддею, судом без виклику особи, у володінні якої вони знаходяться.

    Як вбачається з клопотання, інформація, з клопотанням про надання дозволу на тимчасовий доступ до якої звертається слідчий становить охоронювану законом таємницю, а отже відносно останньої передбачена спеціальна процедура отримання доступу до неї.

    Згідно клопотання, така інформація перебуває у володінні АБ «Південний», код ЄДРПОУ 20953647, адреса: м. Одеса, вул. Краснова, 6/1, або за місцем розташування іншого територіального підрозділу/філії.

    Враховуючи викладене, зокрема ту обставину, що отримати зазначену у клопотанні інформацію без застосування заходу забезпечення кримінального провадження у вигляді тимчасового доступу до речей та документів не можливо, оскільки остання становить охоронювану законом таємницю, разом з тим, документи, до яких слідчий просить надати доступ можуть містити інформацію важливу для кримінального провадження та для встановлення обставин, які підлягають доказуванню в рамках кримінального провадження, зокрема для підтвердження події кримінального правопорушення та можливої причетності до його вчинення конкретних осіб, слідчий суддя приходить до переконання, що шляхом надання дозволу на тимчасовий доступ до речей та документів може бути виконане завдання, для виконання якого сторона обвинувачення звертається з клопотанням, а потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи фізичних та юридичних осіб, про який йдеться в клопотанні.

    На підставівищевикладеного,враховуючи правовеобґрунтування клопотаннясторони обвинувачення,ту обставину,що інформація,з клопотаннямпро наданнядоступу доякої звертаєтьсясторона обвинуваченнястановить охоронюванузаконом таємницю,з метоюдосягнення повноти,всебічності танеупередженості розслідуваннязазначеного кримінальногопровадження,отримання документів,які яксамі пособі,так ів сукупностіз іншимиречами тадокументами кримінальногопровадження маютьсуттєве значеннядля встановленняобставин,які підлягаютьдоказуванню врамках даногокримінального провадження,слідчий суддяприходить допереконання пронеобхідність задоволенняклопотання сторониобвинувачення.Вказане клопотання,слідчий суддяприходить допереконання пронеобхідність розглядубез викликупредставників АБ«Південний», у володінні яких перебувають речі і документи до яких планується отримати тимчасовий доступ, з метою запобігання зміни або знищення зазначених у клопотанні речей чи документів.

    Керуючись ст.ст. 159, 163-166 КПК України, слідчий суддя,

    УХВАЛИВ:

    Клопотання старшого слідчогоСУ ГУНПв Одеськійобласті ШпиткоО.В.,яке погодженогопрокурором відділупрокуратури Одеськоїобласті МеретМ.Д.про тимчасовийдоступ доречей тадокументів врамках кримінальногопровадження №12018160000000428від30.05.2018року,за ознакамикримінального правопорушення,передбаченого ч.5ст.191КК України задовольнити.

    Зобов`язати посадових осіб АБ «Південний», код ЄДРПОУ 20953647, надати старшому слідчому відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління ГУНП в Одеській області капітану поліції Шпитко Олегу Вікторовичу, та іншим слідчим, які входять до складу слідчої групи по розслідуванню кримінального провадження №12018160000000428 від 30.05.2018 або за дорученням слідчогооперативним працівникам Управління захисту економіки в Одеській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України, працівникам Управління Служби безпеки України в Одеській області, дозвіл на тимчасовий доступ до речей та документів, а саме доступ до інформації про рух грошових коштів по усіх рахунках,які були закриті та на даний час відкриті на ФОП ОСОБА_5 , ІПН НОМЕР_2 , а саме інформації (регістрів аналітичного обліку у вигляді особових рахунків та виписок з них) про рух коштів по даному рахунку в електронному вигляді, із зазначенням з якого, або на який рахунок проводилось перерахування (зазначенням назви та організаційної форму відповідних підприємств); підстави перерахування (із зазначенням відповідного платіжний документ, а також дату та номер відповідного договору, угоди); призначення платежу (за що проводилось дане перерахування грошових коштів); дату та час перерахування; залишок грошових коштів на рахунку на момент вчинення кожної операції в період часу з 01.01.2016 по 16.05.2019.

    Строк дії ухвали встановити один місяць з дня її постановлення.

    Попередити посадових осіб АБ «Південний», код ЄДРПОУ 20953647, що у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями КПК України з метою відшукання та вилучення зазначених документів.

    Ухвала оскарженню не підлягає,набираєзаконної сили після їїпостановлення.

    Слідчий суддя Федулеєва Ю. О.

  13. Все бюджетные организации надо аудит

  14. И что? Откупятся. В первый раз что ли.

  15. При руководстве этих людей агрошкола перестала существовать как учебное заведение и здание перешло под управление комунхоза…а жаль что не уберегли,еще больше жаль если в этом “неуберегли” был злой умысел нами выбраных представителей,к чему после этих событий и склоняюсь.

    1. по поводу здания “агрошколы” оно уже простаивало 3 года и не работало. И директор агрошколы слил здание в собственность поселка великодолинское, а вот позже там появилось кп

  16. Марчака бы разобрать по косточкам по выигранным волшебным образом тендерам от Великодолинкой сельрады…..и откуда у него доходы по 4 млн в год …. и как ему базу подмахнули в собственность …. и как он «отмывает» деньги бюджетные …..

  17. Интересно Вася Гайдучик тоже в числе этих ФОП? Много общего у него с Гончаровым, хотели еще Новоградковку разорвать.

  18. Детальна інформація про юридичну особу
    Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО “ФАРД”
    (ПП “ФАРД”)
    Повне та скорочене найменування юридичної особи англійською мовою у разі їх наявності
    Організаційно-правова форма ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО
    Назва юридичної особи “ФАРД”
    Ідентифікаційний код юридичної особи 35749702
    Центральний чи місцевий орган виконавчої влади, до сфери управління якого належить державне підприємство або частка держави у статутному капіталі юридичної особи, якщо ця частка становить не менше 25 відсотків
    Місцезнаходження юридичної особи 68000, Одеська обл., місто Чорноморськ, ПРОСПЕКТ МИРУ, будинок 10, корпус А, квартира 18
    Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі частки кожного із засновників (учасників); прізвище, ім’я, по батькові, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа ДУБРОВІН АНАТОЛІЙ ДМИТРОВИЧ
    Адреса засновника: 67840, Одеська обл., Овідіопольський район, село Молодіжне, СОГ “ВОЛНА” ЛІНІЯ 11, будинок 2
    Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 15000.00
    СИЧОВ ІГОР ОЛЕКСАНДРОВИЧ
    Адреса засновника: 68000, Одеська обл., місто Чорноморськ, ПРОСПЕКТ МИРУ, будинок 10, корпус А, квартира 18
    Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 14400.00
    ГОЛОВАНЧУК ЮРІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ
    Адреса засновника: 24535, Вінницька обл., Ямпільський район, село Писарівка, ПРОВУЛОК ЖОВТНЕВИЙ, будинок 10
    Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 600.00
    Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування Розмір (грн.): 30000.00
    Дата закінчення формування: 28.02.2009
    Види діяльності Код КВЕД 46.73 Оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням (основний);
    Код КВЕД 46.74 Оптова торгівля залізними виробами, водопровідним і опалювальним устаткованням і приладдям до нього;
    Код КВЕД 71.12 Діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах;
    Код КВЕД 41.20 Будівництво житлових і нежитлових будівель
    Відомості про органи управління юридичної особи
    Прізвище, ім’я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи ГОЛОВАНЧУК ЮРІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ – керівник з 08.02.2018 (згідно Статуту);

    ДУБРОВІН АНАТОЛІЙ ДМИТРОВИЧ – підписант з 01.01.2013 (без обмежень)
    Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена після набрання чинності Законом України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців” Дата запису: 28.02.2008
    Номер запису: 1 554 102 0000 002052
    Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про включення до Єдиного державного реєстру відомостей про юридичну особу – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена до набрання чинності Законом України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців”
    Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи, яка утворена в результаті перетворення
    Назва установчого документа
    Дані про наявність відмітки про те, що юридична особа створюється та діє на підставі модельного статуту
    Дані про відокремлені підрозділи юридичної особи
    Дані про перебування юридичної особи в процесі провадження у справі про банкрутство, санації
    Дані про перебування юридичної особи в процесі припинення
    Відомості про строк, визначений засновниками (учасниками) юридичної особи, судом або органом, що прийняв рішення про припинення юридичної особи, для заявлення кредиторами своїх вимог
    Дата та номер запису про державну реєстрацію припинення юридичної особи, підстава для його внесення
    Дата та номер запису про відміну державної реєстрації припинення юридичної особи, підстава для його внесення
    Дані про юридичних осіб, правонаступником яких є зареєстрована юридична особа
    Дані про юридичних осіб-правонаступників: повне найменування та місцезнаходження юридичних осіб-правонаступників, їх ідентифікаційні коди
    Місцезнаходження реєстраційної справи Виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеської області
    Дата та номер запису про взяття та зняття з обліку, назва та ідентифікаційні коди органів статистики, Міндоходів, Пенсійного фонду України, в яких юридична особа перебуває на обліку: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ СТАТИСТИКИ:
    Ідентифікаційний код органу: 21680000;
    Дата взяття на облік: 04.03.2008

    ГОЛОВНЕ УПРАВЛIННЯ ДФС В ОДЕСЬКIЙ ОБЛАСТI, ЧОРНОМОРСЬКЕ УПРАВЛIННЯ, ЧОРНОМОРСЬКА ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА IНСПЕКЦIЯ (М.ЧОРНОМОРСЬК):
    Ідентифікаційний код органу: 39398646;
    Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника податків);
    Дата взяття на облік: 29.02.2008;
    Номер взяття на облік: 3028/6945

    ГОЛОВНЕ УПРАВЛIННЯ ДФС В ОДЕСЬКIЙ ОБЛАСТI, ЧОРНОМОРСЬКЕ УПРАВЛIННЯ, ЧОРНОМОРСЬКА ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА IНСПЕКЦIЯ (М.ЧОРНОМОРСЬК):
    Ідентифікаційний код органу: 39398646;
    Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника єдиного внеску);
    Дата взяття на облік: 05.03.2008;
    Номер взяття на облік: 1503033135
    Дані органів статистики про основний вид економічної діяльності юридичної особи, визначений на підставі даних державних статистичних спостережень відповідно до статистичної методології за підсумками діяльності за рік Код КВЕД 46.73 Оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням
    Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску, клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску: 1503033135;
    Дані про клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності: 52
    Термін, до якого юридична особа перебуває на обліку в органі Міндоходів за місцем попередньої реєстрації, у разі зміни місцезнаходження юридичної особи
    Дата відкриття виконавчого провадження щодо юридичної особи (для незавершених виконавчих проваджень)
    Інформація про здійснення зв’язку з юридичною особою Телефон 1: 80677068621

  19. Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО “КОМУНГОСП” ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМСТВА “ЗІМ-2007”
    (ДП “КОМУНГОСП” )
    Повне та скорочене найменування юридичної особи англійською мовою у разі їх наявності
    Організаційно-правова форма ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО
    Назва юридичної особи “КОМУНГОСП” ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМСТВА “ЗІМ-2007”
    Ідентифікаційний код юридичної особи 22509744
    Центральний чи місцевий орган виконавчої влади, до сфери управління якого належить державне підприємство або частка держави у статутному капіталі юридичної особи, якщо ця частка становить не менше 25 відсотків
    Місцезнаходження юридичної особи 67832, Одеська обл., Овідіопольський район, селище міського типу Великодолинське, ВУЛИЦЯ СТАНЦІЙНА, будинок 76
    Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі частки кожного із засновників (учасників); прізвище, ім’я, по батькові, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО “ЗІМ-2007”
    Код ЄДРПОУ засновника: 35206062
    Адреса засновника: 67832, Одеська обл., Овідіопольський район, селище міського типу Великодолинське, ВУЛИЦЯ СТАНЦІЙНА, будинок 76
    Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 3758.00
    БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК (КОНТРОЛЕР)-МАЛЬОВАНИЙ АНДРІЙ ІВАНОВИЧ, УКРАЇНА , ОДЕСЬКА ОБЛ., ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ Р-Н., СМТ. ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ, ВУЛ. МІЗИКЕВИЧА, БУД.42 Г, 35206262
    Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 0.00
    Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування Розмір (грн.): 3758.00
    Види діяльності Код КВЕД 25.62 Механічне оброблення металевих виробів;
    Код КВЕД 43.22 Монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування;
    Код КВЕД 77.32 Надання в оренду будівельних машин і устатковання;
    Код КВЕД 77.33 Надання в оренду офісних машин і устатковання, у тому числі комп’ютери;
    Код КВЕД 81.10 Комплексне обслуговування об’єктів;
    Код КВЕД 46.73 Оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням;
    Код КВЕД 68.20 Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна;
    Код КВЕД 68.32 Управління нерухомим майном за винагороду або на основі контракту;
    Код КВЕД 69.10 Діяльність у сфері права;
    Код КВЕД 70.22 Консультування з питань комерційної діяльності й керування;
    Код КВЕД 71.11 Діяльність у сфері архітектури;
    Код КВЕД 71.12 Діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах;
    Код КВЕД 77.12 Надання в оренду вантажних автомобілів;
    Код КВЕД 33.11 Ремонт і технічне обслуговування готових металевих виробів;
    Код КВЕД 33.12 Ремонт і технічне обслуговування машин і устатковання промислового призначення;
    Код КВЕД 36.00 Забір, очищення та постачання води;
    Код КВЕД 37.00 Каналізація, відведення й очищення стічних вод;
    Код КВЕД 38.11 Збирання безпечних відходів;
    Код КВЕД 41.20 Будівництво житлових і нежитлових будівель (основний);
    Код КВЕД 42.21 Будівництво трубопроводів
    Відомості про органи управління юридичної особи ДИРЕКТОР
    Прізвище, ім’я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи САФРОНОВ СЕРГІЙ ВЛАДИСЛАВОВИЧ – керівник з 01.02.2018 (згідно статуту);

    САФРОНОВ СЕРГІЙ ВЛАДИСЛАВОВИЧ – підписант з 01.02.2018 (згідно статуту)
    Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена після набрання чинності Законом України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців”
    Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про включення до Єдиного державного реєстру відомостей про юридичну особу – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена до набрання чинності Законом України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців” Дата державної реєстрації: 02.04.2001
    Дата запису: 27.12.2004
    Номер запису: 1 543 120 0000 000302
    Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи, яка утворена в результаті перетворення
    Назва установчого документа
    Дані про наявність відмітки про те, що юридична особа створюється та діє на підставі модельного статуту
    Дані про відокремлені підрозділи юридичної особи
    Дані про перебування юридичної особи в процесі провадження у справі про банкрутство, санації
    Дані про перебування юридичної особи в процесі припинення
    Відомості про строк, визначений засновниками (учасниками) юридичної особи, судом або органом, що прийняв рішення про припинення юридичної особи, для заявлення кредиторами своїх вимог
    Дата та номер запису про державну реєстрацію припинення юридичної особи, підстава для його внесення
    Дата та номер запису про відміну державної реєстрації припинення юридичної особи, підстава для його внесення
    Дані про юридичних осіб, правонаступником яких є зареєстрована юридична особа
    Дані про юридичних осіб-правонаступників: повне найменування та місцезнаходження юридичних осіб-правонаступників, їх ідентифікаційні коди
    Місцезнаходження реєстраційної справи Овідіопольська районна державна адміністрація Одеської області
    Дата та номер запису про взяття та зняття з обліку, назва та ідентифікаційні коди органів статистики, Міндоходів, Пенсійного фонду України, в яких юридична особа перебуває на обліку: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ СТАТИСТИКИ:
    Ідентифікаційний код органу: 21680000;
    Дата взяття на облік: 02.02.1996

    ГОЛОВНЕ УПРАВЛIННЯ ДФС В ОДЕСЬКIЙ ОБЛАСТI, ЧОРНОМОРСЬКЕ УПРАВЛIННЯ, ОВIДIОПОЛЬСЬКА ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА IНСПЕКЦIЯ (ОВIДIОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОН):
    Ідентифікаційний код органу: 39398646;
    Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника податків);
    Дата взяття на облік: 09.07.1994;
    Номер взяття на облік: 168

    ГОЛОВНЕ УПРАВЛIННЯ ДФС В ОДЕСЬКIЙ ОБЛАСТI, ЧОРНОМОРСЬКЕ УПРАВЛIННЯ, ОВIДIОПОЛЬСЬКА ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА IНСПЕКЦIЯ (ОВIДIОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОН):
    Ідентифікаційний код органу: 39398646;
    Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника єдиного внеску);
    Дата взяття на облік: 29.06.2000;
    Номер взяття на облік: 1531020416
    Дані органів статистики про основний вид економічної діяльності юридичної особи, визначений на підставі даних державних статистичних спостережень відповідно до статистичної методології за підсумками діяльності за рік Код КВЕД 41.20 Будівництво житлових і нежитлових будівель
    Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску, клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску: 1531020416;
    Дані про клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності: 2
    Термін, до якого юридична особа перебуває на обліку в органі Міндоходів за місцем попередньої реєстрації, у разі зміни місцезнаходження юридичної особи
    Дата відкриття виконавчого провадження щодо юридичної особи (для незавершених виконавчих проваджень)
    Інформація про здійснення зв’язку з юридичною особою Телефон 1: 0969097568

  20. Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “БК”ТАТРІУС”
    (ТОВ “БК”ТАТРІУС”)
    Повне та скорочене найменування юридичної особи англійською мовою у разі їх наявності
    Організаційно-правова форма ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ
    Назва юридичної особи “БК”ТАТРІУС”
    Ідентифікаційний код юридичної особи 40762788
    Центральний чи місцевий орган виконавчої влади, до сфери управління якого належить державне підприємство або частка держави у статутному капіталі юридичної особи, якщо ця частка становить не менше 25 відсотків
    Місцезнаходження юридичної особи 67840, Одеська обл., Овідіопольський район, село Молодіжне, СОГ “ВОЛНА”, ЛІНІЯ 11, будинок 2
    Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі частки кожного із засновників (учасників); прізвище, ім’я, по батькові, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа ДУБРОВІН АНАТОЛІЙ ДМИТРОВИЧ
    Адреса засновника: 67840, Одеська обл., Овідіопольський район, село Молодіжне, СОГ “ВОЛНА”, ЛІНІЯ 11, будинок 2
    Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 1000.00
    ДУБРОВІНА ТЕТЯНА ОЛЕКСІЇВНА
    Адреса засновника: 68091, Одеська обл., місто Чорноморськ, селище міського типу Олександрівка, ВУЛИЦЯ ТОЛСТОГО, будинок 20
    Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 1000.00
    Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування Розмір (грн.): 2000.00
    Види діяльності Код КВЕД 43.33 Покриття підлоги й облицювання стін;
    Код КВЕД 43.99 Інші спеціалізовані будівельні роботи, н. в. і. у.;
    Код КВЕД 46.73 Оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням;
    Код КВЕД 46.74 Оптова торгівля залізними виробами, водопровідним і опалювальним устаткованням і приладдям до нього;
    Код КВЕД 47.19 Інші види роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах;
    Код КВЕД 41.20 Будівництво житлових і нежитлових будівель (основний)
    Відомості про органи управління юридичної особи ВИЩИЙ – ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ УЧАСНИКІВ; ВИКОНАВЧИЙ – ДИРЕКТОР
    Прізвище, ім’я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи ПОЛУБОК ВІТАЛІЙ ПЕТРОВИЧ – керівник з 17.08.2017 (згідно статуту);

    ДУБРОВІН АНАТОЛІЙ ДМИТРОВИЧ – підписант з 18.08.2016 (згідно стату)
    Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена після набрання чинності Законом України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців” Дата запису: 22.08.2016
    Номер запису: 1 543 102 0000 003874
    Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про включення до Єдиного державного реєстру відомостей про юридичну особу – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена до набрання чинності Законом України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців”
    Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи, яка утворена в результаті перетворення
    Назва установчого документа
    Дані про наявність відмітки про те, що юридична особа створюється та діє на підставі модельного статуту
    Дані про відокремлені підрозділи юридичної особи
    Дані про перебування юридичної особи в процесі провадження у справі про банкрутство, санації
    Дані про перебування юридичної особи в процесі припинення
    Відомості про строк, визначений засновниками (учасниками) юридичної особи, судом або органом, що прийняв рішення про припинення юридичної особи, для заявлення кредиторами своїх вимог
    Дата та номер запису про державну реєстрацію припинення юридичної особи, підстава для його внесення
    Дата та номер запису про відміну державної реєстрації припинення юридичної особи, підстава для його внесення
    Дані про юридичних осіб, правонаступником яких є зареєстрована юридична особа
    Дані про юридичних осіб-правонаступників: повне найменування та місцезнаходження юридичних осіб-правонаступників, їх ідентифікаційні коди
    Місцезнаходження реєстраційної справи Овідіопольська районна державна адміністрація Одеської області
    Дата та номер запису про взяття та зняття з обліку, назва та ідентифікаційні коди органів статистики, Міндоходів, Пенсійного фонду України, в яких юридична особа перебуває на обліку: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ СТАТИСТИКИ:
    Ідентифікаційний код органу: 21680000;
    Дата взяття на облік: 22.08.2016

    ГОЛОВНЕ УПРАВЛIННЯ ДФС В ОДЕСЬКIЙ ОБЛАСТI, ЧОРНОМОРСЬКЕ УПРАВЛIННЯ, ОВIДIОПОЛЬСЬКА ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА IНСПЕКЦIЯ (ОВIДIОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОН):
    Ідентифікаційний код органу: 39398646;
    Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника податків);
    Дата взяття на облік: 22.08.2016;
    Номер взяття на облік: 152116160999

    ГОЛОВНЕ УПРАВЛIННЯ ДФС В ОДЕСЬКIЙ ОБЛАСТI, ЧОРНОМОРСЬКЕ УПРАВЛIННЯ, ОВIДIОПОЛЬСЬКА ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА IНСПЕКЦIЯ (ОВIДIОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОН):
    Ідентифікаційний код органу: 39398646;
    Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника єдиного внеску);
    Дата взяття на облік: 22.08.2016;
    Номер взяття на облік: 10000000702022
    Дані органів статистики про основний вид економічної діяльності юридичної особи, визначений на підставі даних державних статистичних спостережень відповідно до статистичної методології за підсумками діяльності за рік Код КВЕД 41.20 Будівництво житлових і нежитлових будівель
    Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску, клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску: 10000000702022
    Термін, до якого юридична особа перебуває на обліку в органі Міндоходів за місцем попередньої реєстрації, у разі зміни місцезнаходження юридичної особи
    Дата відкриття виконавчого провадження щодо юридичної особи (для незавершених виконавчих проваджень)
    Інформація про здійснення зв’язку з юридичною особою

  21. СБУ молодцы только не сдуйтесь и доведите дела до завершения. Копните по глубже там неимоверное колличество преступлений особенно с продажей земли. Продавали и продаёт земельные участки всё руководство поселкового и депутаты. От каждой сделки доля попадает Грабу. Продают земельные участки по разработанной схеме депутаты Грущенко, Солодухо, Гочаров с женой, работники поселкового Орловская з коханым Третьяком, Бордюжа. Продали они несколько сотен земельных участков. Поживились землёй на подставных лиц полицейские, прокуроры и многие районные службы которые согласовывали документы. Гончаров, Лукьян, Грущенко, Солодухо, Орловская, Граб всех насиловали, подкупали для изменения границ посёлка и с целью наживы. Эти редчайшие пройдысвиты не только коррупционеры но уголовники обокравшие весь посёлок. Давно нужно было поставить точку.

  22. Завертелось всё вокруг этого. Уже начали подключать прокуроров, нардепа Гуляева, партийных босов, что спустить на тормоза. Сучары всрались не на шутку.

  23. ну так нужно слелать огласку, мол КУМ ГУЙЛЯЕФА обворовівал посёлок годами, кстати, а сколько в Молодёжном на эти фирмы вывели бабла?

  24. ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “БК”ТАТРІУС” “ПОРАБОТАЛО” в БД, Овидиополе, Молодёжном, Калаглие, Новой долине, Роксоланы, Барабой
    В Прозоро чётко видно кто выводил деньжата

  25. Шановні працівники СБУ в Одеській області ви провели велику роботу щодо виявлення та встановлення фактів розкрадання бюджетних коштів організованою злочинною групою на чолі з Великодолинським селищним головою Овідіопольського району Грабом В.О. З достоменних джерел стало відомо, що ця злочинна група прикладає неабияких зусиль в тому числі і фінансових щоб закрити, або спотворити справу. До цієї справи долучився депутат Верховної Ради Василь Гуляєв, який є покровителем цієї групи. Найближчим часом стосовно цієї та інших справ буде звернення до вищого керівництва держави. З розумінням ставимося до того який шаленний тиск буде здійснюватися системою на Вас, тому прохання вистояти та не піддатися впливу. Найближчим часом ця ганебна практика буде викорінюватися.

  26. Заказчик праздника Грущенко. Понятно что она будет сейчас сопереживать, даже помочь попытается. Но ее амбиции на председательство очевидны. Поступает она конечно со своими подельниками жестко.

  27. по имеющейся информации, этой группой было выведено из бюджета за 2 года более 70 млн.грн., при обысках у них дома обнаружено более 1400 госактов на землю, поэтому они так стремились изменить границы поселкка, а так же известно что после событий в Одесском сизо, Граб и Гуляев снова проталкивают вопрос строительства новой тюрьмы в Великодолинском. поэтому грущенко правильно сделала, что их слила. главное чтобы им не удалось замять это дело. надеемся на Зеленского.

  28. нужно поднимать общественность, чтобы они не решили вопрос,Гуляев уже пытается решить вопрос, так как это удар и по нему. речь уже идет о цифре в 500 тыс.долларов. этому делу нужно придать еще больший резонанс, чтобы виновные были наказаны

  29. сейчас Грущенко суетится по поселку, она в бюджетной комисии сидит, без ее согласия ни одна копейка из бюджета не уходит. Не зря ее Граб представил на собрании глав поселковых советов как свою приемницу. Гуляев одобрил ее кандидатуру, а она решила их слить. На место Гуляева есть уже человек и Таня его поддерживает.

  30. Светка бухгалтерша охмырила Гончарова и думала, что до неё не доберутся. Эти преступники подгребли всё под себя даже частного нотариуса Лизу Капшук через которую прокручивали многие земельные сделки, вернее афёры Ольгой Гончаровой. Их жадность не имеет предела. Когда Варшанидзе писал о 30 земельных участках Гончаровой то это не совсем так потому, что нужно умножить на 10. Всё в Большой оказалось под ними, даже воры.

  31. Все участники дерибана бюджета подпольно совещаются и готовы отвалить столько, что у простого человека глаза на лоб лезут только от услышанной суммы. Если они готовы отвалить заоблачный сармак на откуп значит есть за что. Ходос Серёга наверное тоже был на подрядах потому, что плотно совещается с Гончаровым. Он как то одно время на Граба пургу гнал, что тот не даёт подряды, но затем затих.

  32. Проверьте, что там в тот день делал бывший начальник юстиции Булавченко. Когда пришли мусора он обосрался и хотел увильнуть, но увидел Варшанидзе и боялся выйти, чтобы не попасть в камеру. Лишь когда Варшанидзе ушёл он вышел и тикал на своем мерине так, что говно его разлеталось по сторонам. Его фирмы тоже зацепять они оказывают фиктивные юридические услуги и получают по 100 тыс в месяц.

    1. Так Варшанидзе это прихвостень Булавченко

      1. Давно они не вместе.старая инфа товарищ

    2. на 178 тыс. только заключили недавно

  33. И так им везёт с Грабоом, только он заключает

  34. Никитосик, прежде чем сливать комунальное, ты заедь к судье в Ильичевск и узнай как обстоят твои дела……

  35. Так єто у Гончарова 300 госактов дома нашли? Теперь понятна сума в 500 тіс зелени котрую они собирают

  36. Уважаемые граждане (хочется написать – бандиты) СБУшники, ведомости об этом преступлении уже разосланы по всем центральным каналам, интерес есть т.к. кумчик-народный. Также, заинтересовались журналисты-расследователи этим дельцем, будут делать репортаж.
    Хорошо подумайте прежде чем взять деньги или выполнить преступный приказ.
    Это дело в покое никто не оставит.

  37. А кто казначей, случайно не Грущенко с Солодухой? Грущенко собирала бабло для смягчения акта и сокрытия некоторых фактов по предыдущей ревизии финансовой инспекции от подрядчиков. В акте ревизии скрыли и не отразили много нарушений и даже завис вопрос о паевом взносе на развитие инженерно транспортной инфраструктуры посёлка от строительства ЖК “Мариинский”. Они завуалировали, что мол расчитались сетями, а в законе чётко написано взнос производится путём перечисления денег на счёт. Использовав схему, оплата за аренду земли под ЖК “Мариинский”, ЖК “Материк” и ЖК “Центральный” так и не урегулирована, а попросту ложится в карман застройщиков, а все знают что реальные хозяева это Граб и его подельники.

  38. Для того что бы люди не строили догадки о произошедшем в поселковом совете и КП “Великодолинское” предлагаю Грабу и Гончарову дать информацию в любом издании для жителей посёлка. Хватит держать всех в дураках. Граб не прячься ходи на работу. До каких пор все мироприятия в поселке будут проходить самотёком за что ты получаешь зарплату. До каких пор будут руководить посёлком Гончаров Грущенко и Солодухо. Объясни кто сегодня руководит посёлком. Хватит корчить дурня. Не хочешь работать так вали нах….р.

  39. Так вам все и рассказали ….Фантазер . Чем меньше люди знают ,тем лучше для них ,они боятся огласности и восстания людей .

  40. А отчеты перед людьми они не привыкли делать ( не обучены ),

  41. Не барское это дело отчет перед холопами давать).

  42. Грущенко Татьяна Николаевна готовься ты следующая ))))

  43. Почему только Грущенко готовиться, а как же Солодухо. Это же сладкая парочка и их нельзя разделять. Этих два твикса имеют целые сети магазинов и всяких других объектов, казалось бы, что человеку ещё надо, но нет они присосались к бюджету посёлка, к земле и высасывают вместе с Грабом и Гончаровыми всё. Эта дама хитрая и жаднющая до одурения.

  44. Не переживайте. Танька-кастрюлька опять даст по 300 грн бабушкам со своего округа и те как пионеры опять проголосуют за депутатшу Грущенко. Или за главу поселкового Грущенко. Тем более что поддержка Гуляева у нее уже есть. Так что готовтесь. Если Граб и Гончаров разворовали поселок, то эта с*чка потлатая поселок просто уничтожит.

  45. нужно к ответственности привлечь и риелторшу Ольгу ивановну, через которую депутаты продавали участки ……. особенно активными были Солодухо и Грущенко

  46. Граб уже прячется. На этот раз в декретный отпуск не получится свалить. Не понятно зачем Граб Гончарова мочит, ведь отмывали деньги, распродавали земли, разрушали Агрошкольское общежитие, заводили нужных подрядчиков на подряды с дойной ценой, растягивали и незаконно списывали имущество Агрошколы, передавали за бесценок в аренду помещения, продавали недвижимость в военном городке Таньке Грущенко за копейки, ездили по баням с бабами вместе, а теперь как будто никто никого не знает. Так не честно. Вместе творили чудеса вместе должны и выгребать и бухгалтеров с собой должны прихватывать. Все вместе один за одним должны пристроиться паровозиком.

  47. Кто нибудь помогите найти Грабу хазу. Бедный уже в таком каматозе, что лица не видно. Давайте скинемся гаду на хазу

    1. А яё таблетки не помогают уже? Пусть по 2 блистера за раз жрёт тогда.

  48. Весь происходящий беспредел в посёлке благословил Гуляев. Он все безобразия Граба и его команды покрывал постоянно. Он парализовал работников полиции и прокуратуры. Это факт который нельзя скрыть. Всегда была и есть утечка информации с соответствующих органов.

  49. Хату Грабу, Гончарову и бухгалтерше Светке выделит суд.

  50. Граб убежал в отпуск и снова безосновкательно и с нарушением правил и процедуры

    1. он не в отпуск убежал, он от уголовного дела убегает

  51. Для скотов никаких правил не существовало и не существует. Это такое правило работает в поселковом совете и ни одной скотине даже вышестоящей нет до этого дела.

  52. Да им побоку все. Гончаров уже порешал вопрос в СБУ. Что по Грабу, что по Гончарову СБУ работать не хочет. Вон Никитинского уже сколько тягают, и что? Обворовал бюджет на хорошую сумму. Ничего, ходит себе, вопросы решает, делает вид что на благо поселка старается. И эти порешают. Так что полиция, что СБУ, что прокуратура ничего им не сделают. Разве что помогут им вопрос закрыть. Люди, успокойтесь и не нервничайте. Шоу закончилось, все без исключения довольны. Ну разве что верхушка наша немного денег потеряла.

    1. информация по этому делу уже находится на контроле в Киеве, возможно что если и решили с кем то из областников, то полетят и головы в погонах…., активная группа уже была на приеме у нового высшего руководства СБУ, и есть протокол встречи….

  53. Грущенко, которая все организовала, красиво перевела стрелки на Никитинского , теперь у Юрчика начнутся терки с Грабом и Гончаровым….

  54. есть информация о договоренности Гуляева, что поселковый выведут из дела, и Гончарова отведут, а все повесят на любовницу Гончарова Светлану (бухгалтершу КП), вот и Гончаров из за этого растроился и запил…

  55. Ха ха ха. СБУ, протокол встречи, контроль из Киева. Вы сами верите в то что говорите. Уже все решили! Что, обьявили хоть одну “підозру”? Хоть одну. Нет. А даже если и обьявят. Никитинскому вон обьявили. Даже по новостям показали как его задерживают. Так что все у всех хорошо уже. Не напрягайте горло.

  56. У Грущенко и Солодухи жопа тоже уже дымит. Все “депутаны” нервничают, кучкуются и мыкытуют, что делать дальше. Посмотрим как сработает СБУ. Если дёрнуть нормально за верёвочку то нужно судить так примерно человечков не менее 50. Это те кто принимал незаконные решения, кто воровал, дерибанил бюджет, кто давал откаты, кто соглашался на незаконное оформление земли, это и полицейские, прокуроры и районные службы скрывающие факты преступлений….

  57. Действия следователей при обыске обжаловали в суде ))) Будут требовать компенсацию ))) На памперсы ))) Слишком обосрались )))

  58. Для анонима который ха, ха, хахает. Через неделю, максимум полторы, увидим.

  59. Дорогие комментаторы, обращаюсь к вам!
    Целевая функция моего обращения – не суди, да не судим будешь. Каждый пытается сейчас оставить свой «вклад» в данной истории в виде необоснованных обвинений, доводов и сплетен. Люди, одумайтесь! Вы рядом не стояли и свечку не держали, чтобы иметь сейчас возможность комментировать происходящее в жизнях директора, главного бухгалтера и КП в целом. То, что вы знаете – лишь 1% информации, которые вам выдал господин Варшанидзе, тем самым подав вам пищу для сплетен и размышлений.
    Все пишут, мол,« они все там воры, украли наши деньги и тачек себе понапокупали», но никто из вас, уважаемые односельчане, не задумался ни на минуту, что мусорные баки , которые вы беспардонно забрасываете доверху и ещё кучку сверху, а очень часто и мимо, вывозят машины, за которые вы ни копейки не дали, это оплачивает КП. Вода, которой ежедневно почти каждый из вас поливает свои огороды, тоже предоставляется вам бесплатно. Поэтому, сначала лучше анализируйте информацию, с помощью которой собираетесь в дальнейшем агитировать против работников «Великодолинкое».
    Знаете, хорошо вот так сидеть на всём готовом и философствовать о том, какие в КП воры развелись. Но каждое утро по пути на работу/университет/школу, многие из вас видят заведения с названиями «Лото» или «Космолот», которые, к вашему сведению, являются абсолютно незаконными. Владельцы этих заведений – вот кто воры.
    Я не на стороне КП, как многие сейчас могут подумать, но и не не стороне людей. Я – третье, незаинтересованное лицо, которое трезво смотрит на вещи, а не сквозь призму своего мировосприятия.
    Смысловая нагрузка всего вышеизложенного очень проста: хочешь изменить мир- попробуй начать с себя. В данном случае – попробуйте не говорить грязь, особенно о том, о чем понятия даже не имеете. Возможно, тогда и мир вокруг вас станет хоть чуточку добрее.

  60. А вывоз мусора , люди не оплачивают ? За каждого члена семьи . И за воду люди не платят ? Аноним, который писал последним , если Вы не заинтересованное лицо , лучше помолчите. Я оплачиваю услуги , будьте добры предоставьте мне их

    1. Во первых, извините, но не вам решать, когда мне молчать, а когда нет. Во вторых, в предыдущем комментарии я действительно допустила ошибку – имеется ввиду, что люди с началом поливного сезона обманывают КП и не платят за эту воду, т.е. фактически воруют. Не бесплатно, а безоплатно.

        1. Если у Вас будет задолженность в 10 грн , Хрена Вы получите хоть какую-то справку пока не оплатите

      1. Ну значит Вы заинтересованное лицо , коль так яро отстаиваете право слова

  61. В нашем доме 95 квартир в которых проживает минимум по 2 человека Вывоз мусора с 1-го человека около 20 грн умножаем на 2 = 40грн х 95 =3800 грн Сколько у нас домов общежитий и остального (пусть будет приблизительно 20 )3800х20=76000 . Три раза в неделю вывозится мусор (в месяц 12 раз) 76000:12=6333 грн -неужели один день вывоза мусора стоит 6333 грн ? Сколько ходок на свалку можно сделать на эту сумму уважаемый аноним ? Это по минимуму – в основном средняя семья у нас на поселке состоит из 4-х человек . Так же обстоят дела и со всем остальным . Аноним сколько дней Вам надо работать , чтобы заработать 6333 грн ?

  62. Для начала вникните в название предприятия -Коммунальное предприятие “Великодолинское” – это значит созданное за наши налоги. Это предприятие полностью существует за счёт наших платежей. Установив заоблачные тарифы нас обворовуют. Ярким примером является квартплата. Посмотрите какие услуги на эти деньги оказываются. Зато с бюджета посёлка выделены миллионы на пополнения уставного фонда. Это не голословные обвинения а достоверный факт. Ответьте что делает почти 150 человек числящиеся работниками КП. Всё в КП покрыто тайной но она рано или поздно вылезет наружу. А зачем земли на которых строят бизнесмены многоэтажные дома передали в КП- ответ очень прост что бы эти безнесмены не платили за землю в бюджет посёлка а ложили деньги в карманы руководства посёлка и КП. Этот перечень безхозяйственности и преступлений можно продолжать до бесконечности. И вы предлагаете с этим смириться?

Comments are closed.