БЛАГОУСТРІЙ ТАЇРОВСЬКОЇ ОТГ: ЗВІТ ПРО РОБОТИ

Кількість переглядів 635

Новина вміщує в себе звіт по роботах проведеним по території Таїровської громади.

У смт Таїрове знову запускаються роботи по реалізації проєкту із модернізації очисних споруд. Сьогодні, 03 червня, упорядковують зовнішній вигляд очисних споруд. Після благоустрою планується завершення будівництво, яке починалося раніше та запуск.
Серед основних інфраструктурних заходів – модернізація очисних споруд у Таїровській ОТГ, вдосконалення технологічного процесу, який має покращити якість скинутих стічних вод у лиман та захистить навколишнє середовище.

Проводиться перша частина робіт укладання тротуарної плитки протяжністю 311 метрів від вулиці Миколаївській до вулиці Черноморців в с. Сухий Лиман. Планується всього провести роботи протяжністю 700 метрів. Роботи виконують працівники ТОВ “Лакі-груп”.

По вулиці Черноморців працівники ЖКП “Таїрове” проводять роботи зі спилювання сухих гілок уздовж дороги електро передач.

На вулиці Степовій закінчується будівництво дитячого майданчика. Найближчим часом планують закінчити повністю. Роботи виконують працівники ТОВ “Благоустрій”.


Також у Таїровській загальноосвітній школі підходять до кінця гідроізоляційні роботи для збереження підвалу школи від вологи. Довгий час приміщення страждало від проникнення вологи, від цього з’являлося вологе і шкідливе повітря. Роботи виконує ТОВ “ЛАКІ ГРУП”.

Таїровська селищна рада регулярно виділяє бюджет на проведення робіт для комфортного проживання людей. Стежимо за розвитком робіт.

Максим Слащов

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0