ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО РОБОТУ КНП «ТАЇРОВСЬКИЙ КДЦ»

Кількість переглядів 505

У КНП «Таїровський КДЦ» додатково консультують лікар ендоскопіст, який проводитиме фіброгастродуаденоскопію.

Фіброгастродуаденоскопія – це дослідження стравоходу, шлунка та дванадцятипалої кишки. Для того, щоб потрапити до лікаря на прийом необхідно мати електронне направлення від сімейного лікаря.

Також змінився графік роботи ультразвукового кабінету, відтепер запис буде відкрито у понеділок, вівторок, середу та п’ятницю. У Сухолиманському фельдшерсько-акушерському пункті з понеділка по п’ятницю буде вести прийом лікар загальної практики та сімейної медицини Дмітрієва К.Д.

Також нагадуємо, що у КНП «Таїровський КДЦ» ви можете укласти декларацію з сімейним лікарем та педіатром, для цього необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код, для дитини свідоцтво про народження.

Додатково, ви можете поставити дитину на облік до педіатра одразу після народження, лікарі КНП «Таїровський КДЦ» постійно підвищують свій професійний рівень.

Враховуючи епідеміологічний стан кожний, хто підписав декларацію з закладом можете здати аналіз на виявлення антитіл до коронавірусу (експрес-тест) та лікар-лаборант може набрати аналіз на ПЛР.

Максим Слащов

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0