ВРЯТОВАНЕ ЖИТТЯ РУКАМИ 15-РІЧНОГО ХЛОПЦЯ

Кількість переглядів 865

Знайомтеся, це – Микита Понамаренко, мешканець Сухого Лиману. У минулі вихідні хлопець витягнув з води у Бурлачій Балці потопальника. Микита не розгубився і одразу побіг у море рятувати людину, як тільки помітив, бо у таких ситуаціях кожна секунда на вагу золота.

Хлопцеві лише 15 років, а на його рахунку вже є врятоване життя! Сам чоловік важив близько 130 кг., так як Микита активно займається спортом, а саме єдиноборством йому вдалося витягнути чоловіка на берег самому.

По прибуттю бригади швидкої допомоги стало відомо, що у чоловіка у морі трапилось інсульт.

За цей героїчний вчинок Микиту премійовано. Хлопець сьогодні отримав подяку селищного голови Таїровської селищної ради та сертифікат на 5 тисяч гривень. Пишаємося мешканцем нашої громади. Герої серед нас!

Максим Слащов

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ВРЯТОВАНЕ ЖИТТЯ РУКАМИ 15-РІЧНОГО ХЛОПЦЯ

  1. Никита, ты настоящий ГЕРОЙ!!! Хочу пожелать тебе оставаться таким же мужественным, сильным, честным перед собой, бесстрашным !!! Ты настоящий Человек, о таких нужно писать, помнишь Повесть о настоящем человеке, это про таких как ты!!! Здоровья , счастья , любви тебе. Наш район может гордится ,что у нас есть такие молодые люди как ты. Низкий поклон твоим родителям!!!

Comments are closed.