ПОЗОВ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ДО РЕДАКЦІЇ НЕ ПІДЛЯГАЄ РОЗГЛЯДУ В ПОРЯДКУ ЦИВІЛЬНОГО СУДОЧИНСТВА

Кількість переглядів 2610

Суддя Іллічівського міського суду Одеської області Пушкарський Д. В. закрив провадження за позовом Овідіопольської селищної ради, третя особа Овідіопольський селищний голова Савельєва Л. І. до головного редактора «Альтернатива.орг» Варшанідзе Р. А. та роз’яснює, що даний спір повинен вирішуватись в порядку господарчого судочинства.

Ось так, юристи селищної ради:

  • назву посади селищного голови не знають та пишуть «голова Овідіопольської селищної ради», замість «Овідіопольський селищний голова»;
  • до якого суду звертатись також не знають.

Але, при цьому, окрім окладу постійно отримують премії та надбавки за ось таки «досягнення» у праці.

Щира подяка ГО «Платформа прав людини» за представлену юридичну допомогу у цьому процесі та адвокату Євгену Воробйову за професійне ведення справи та складання процесуальних документів..

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
2

41 thoughts on “ПОЗОВ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ДО РЕДАКЦІЇ НЕ ПІДЛЯГАЄ РОЗГЛЯДУ В ПОРЯДКУ ЦИВІЛЬНОГО СУДОЧИНСТВА

      1. Громаду попередьте, що розетка за державними будівельними нормами не повинна знаходитися на відстані 5 см від радіатора системи централізованого опалення. Якщо комусь треба уточнити – звертайтеся до особи R40-01746.

        Автору ухвали Іллічівського міського суду Одеської області від 28.11.2023 у справі 509/5128/23 передайте, що ФОП не може бути головним редактором ЗМІ, бо ФОП здійснює свою діяльність на підставі господарських договорів, а працівник на підставі трудового договору. Якщо R40-01746 притягнуто до суду в якості фізичної особи-найманого працівника, про що йдеться у вступній частині цієї ухвали, то доведення цією особою факту того, що він не є чи є верблюдом, вирішується судом не на стадії попереднього судового засідання, а після стадії дослідження доказів, тобто ухвала є незаконною і передчасною. Але щось мені підказує, що R40-01746 цю справу програє, адже на ФОП не поширюються гарантії здійснення журналістської діяльності з причин, викладених вище.

        Господарський суд колись ще раз допоможе R40-01746 ВТРЕТЄ пройти процедуру банкрутства, але після того, як виявиться, що у ВАРШАНІДЗЕ РОМАНА АВТАНДІЛОВИЧА відсутнє майно і грошові кошти для погашення заборгованості за судовими рішеннями судів цивільної і кримінальної юрисдикцій.

    1. Олена Миколаївна дуже хороша та порядна людина, гарна мати, дружина та хороший юрист. А такі як ви розпускають брехні.

  1. Романе, напишіть будь ласка, яка ваша кінцева ціль усіх цих ваших публікацій, з приводу місцевої влади!??

    1. а вас не цікавить ситуація, коли в країні війна, а селищна рада собі премії 200% нараховує?

    2. Кінцева ціль – отримати від неї гроші. Он Крутюк розрахувався і про нього ні одної статті, хоча там ще цікавіші справи крутяться, але Ромчику туди лізти кодекс корупціонерів та ворів не дозволяє)

  2. А никакой конечной цели не будет, из него такой журналист и как он себя ведет, только один пиар и лож и потому результат 0 Не знаешь законов не лезь, а то сколько на суди подавал и что с этого получалось, а не хрена.

  3. Місцева влада Овідіополя завжди була такою тупою.Просто раніш ніхто про них не писав,ніхто їх не показував.Нічого скоро влада змінется та ми дізнаємось ще багато цікавого про махінації. Цю Олену чи Альону Громаду призначили з єдиною метою- допомогти все приховати. Але ж чим може допомогти тупа дурьоха? Була шл……. нею й залишилась!!!

    1. Высер очередной. Вы ее даже не знаете, чтобы так оскорблять. Алена порядочная женщина хватит придумывать.

  4. Ну що народні обранці… !
    Беріть з бюджету знову кошти
    Та подавайте до господарського суду !
    бо ж той Варшанідзе !!!

  5. В нас якась негативна селекція в громаді – чим ти більш необізнаний, тим в тебе більше шансів попасти на якусь посаду та реалізуватися і заробити більше грошей…

  6. там треба не розумні працівники, а ті, що швидко виконують команди і не задумуються законні дії це чи ні

  7. Сина Савельєвої допитали у справі про підпал офісу Альтернатива в 2020 році. Підозрюють?

  8. Кому потрібний цей дурачок варшанідзе зі своєю жовтою пресою. Воно ж не адекватне на голову!. Притому живе на невідомі кошти різних покидьків.

    1. То саме робить Анастасія Варшанідзе та Мурад Варшанідзе ніде не працють які сидять на шиї Овідіопольської громади

  9. Поки ЕС не наведе порядок з корупцією і не переведе їх в розділ Ворогів народу нічого не змінится.В Закарпатті їх уже підірвали гранатами.

    1. У Закарпатті чи Львові люди самі розберуться, що робити і як розвиватися та в кого що кидати?. Під час створення Овідіопольської громади чужих керівників позвільняли аргументуючи тим, що вони заважали розвиватися та жити місцевим, а тепер просити ЄС щоб вам хтось щось зробив???. Маєте власних армянів, грузинів, євреїв, місцевих алкоголіків, корупціонерів, жовту пресу і так далі….., то робіть що хочете!!!!!. Відчепіться від Закарпаття, ЄС та усіх інших громад….живіть своїм життям. З вами справи вже ніхто ніколи не буде мати. Що хотіли то маєте, які люди така і влада.

  10. Цікаво , вони тільки юриста собі беруть який робить помилку у назві чи водія який не вміє їздити собі чи лікаря не здатного поставити діагноз собі обирають аби їх лікував , чи коли собі то взмозі знайти кращого …? Це якись сюрреалізм.. я би щє зрозумів аби щось таке витончене замутили – професійне , а так якись піпєц просто !! Юрист який робить помилку у назві посади позивача у судовому позові !!😂😂😂 встановіть вже gpt чат як що школу прогуляли чи закажіть цю послугу професіоналу раз вже взялися воювати .. не кажучі вже про повну абсурдність самого позову .. дитячий садочок якись .. така влада та ресурс в таких руках це абсолютне зло скільки б попів поряд не бігали …

  11. Щира подяка ГО «Платформа прав людини» за представлену юридичну допомогу у цьому процесі та адвокату Євгену Воробйову за професійне ведення справи та складання процесуальних документів..

    1. ФОП – фізична особа підприємець ВОРшанідзе який бере за кожну статтю у невідомих людей гроші і сам ніколи ні за що в своєму житті не звітує А ЧИ заплатив за надані юридичні послуги Євгену Воробйову????. А то усім розказує про капіталізм, а сам користується безкоштовним комунізмом у вигляді ГО “Платформа прав скотини”

  12. ДРУКОВАНИЙ ЗАСІБ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ ЗАСНУВАВ ???? ЩО Б*Я ? ЦЯ ХУ*НЯ ДЕСЬ ДРУКУЄТЬСЯ???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.