СПРАВА 19 ЛЮТОГО: ОЛЕКСАНДР ОРЛОВ ОБВИНУВАЧЕНИЙ ТА НЕ РЕАБІЛІТОВАНИЙ

Кількість переглядів 1120

12 липня 2024 року у Приморському районному суді міста Одеси завершилась тривала епопея кримінального провадження відносно колишнього першого заступника голови Одеської обласної державної адміністрації, а нині секретаря Таїровської селищної ради Олександра ОРЛОВА. І завершилась вона за нереабілітуючими обставинами.

Виходить так – обвинувачення є, Вироку немає, але ОРЛОВ не реабілітований. Отже, ОРЛОВ не може говорити, що він цього не чинив, адже припинив процес за власним бажанням, скориставшись ст. 49 Кримінального кодексу.

Нагадаю, що Олександра ОРЛОВА прокуратура обвинуватила в організації масових заворушень групою осіб 19 лютого 2014 року під час подій Революції Гідності.

Черговий послідовник Віктора МЕДВЕДЧУКА, кума та соратника путіна, не поніс покарання за свої вчинки.

Кримінальне провадження закрито, запобіжний захід у вигляди застави, яку за Олександра ОРЛОВА сплатив Олександр НОВИНСЬКИЙ – агент ворожої церкві «путіна-гундяєва», скасований. Чи повернуть 8 млн грн застави ворогу України НОВИНСЬКОМУ, чи заберуть їх у дохід держави, побачимо.

Всі арешти, накладені на майно Олександра ОРЛОВА скасовані.

Окремою ухвалою суд доводить до керівника Одеської прокуратури про порушення, які будуть роз’яснені у повному тексті судового рішення, яке буде оголошено 17.07.2024 року.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “СПРАВА 19 ЛЮТОГО: ОЛЕКСАНДР ОРЛОВ ОБВИНУВАЧЕНИЙ ТА НЕ РЕАБІЛІТОВАНИЙ

  1. Верный соратник команды Януковича. Спасают терпилу от тюрьмы. Маркова отпустили в Москву и этого не посадили.

  2. Варшанидзе вспомни себя в 2014,ты такими грязными делами занимался что орлову и не снилось. Всех вокруг видишь жалко что с себя не начинаешь ,тебе место в тюрьме, мамка бы сухари сушила,но ты почему-то на свободе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.