Справа «122 кг кокаїну»: адвокат Шепітко вимагає виправдання НЕпричетних та притягнення винуватих у фабрикації

Кількість переглядів 2195

Редакція «Альтернатива.орг» з липня 2022 року спостерігає за перебігом подій при розгляді кримінального провадження відносно чотирьох громадян Ізраїлю, яких звинувачують у контрабанді 122 кг кокаїну. 15 січня 2023 року до студії «Альтернатива.орг» завітав адвокат обвинувачених – Григорій Шепітко.

Редакція вже висловила свою позицію щодо обвинувачення чотирьох громадян Ізраїлю у своєму матеріалі:

Від адвоката Шепітко Г. І. ми почули відповіді на наступні запитання:

  1. Основним доказом сторони обвинувачення по справі виступає «протокол огляду місця події від 24.10.2020 року» та вилучені в результаті нього наркотичні речовини. ВИ ЗАПЕРЕЧУВАЛИ СТОСОВНО ЗАКОННОСТІ ДАНОЇ ПОДІЇ. МОЖНА БІЛЬШ ДОКЛАДНО ПОЧУТИ – ЧОМУ?
  2. Якщо визнавати недопустимим «протокол огляду місця події від 24.10.2020 року», ЯКІ НАСЛІДКИ БУДУТЬ ПРИ РОЗГЛЯДУ ДАНОГО КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ?
  3. Сторона обвинувачення представляло документи, зміст яких ми слухали, заявила 14 свідків, які давали покази, але вся ця купа інформації не дала відповіді – ЧОМУ САМЕ ЦІ ГРОМАДЯНИ ІЗРАЇЛЮ ВИННІ У КОНТРАБАНДІ 122 КГ? І КУДИ ПОДІВАВСЯ ТОЙ, ХТО ПРИВІЗ ЦЕЙ ВАНТАЖ, У ЯКОМУ ЗА ВЕРСІЄЮ СЛІДСТВА І БУЛО ЗНАЙДЕНО УВЕСЬ ЦЕЙ КОКАЇН?
  4. Ми переглянули доволі немалу кількість матеріалів слідчо-розшукових дій, але на жодному відео ми не побачили обвинувачених з цими пакетами «МАМ». НАВІЩО СТОРОНА ОБВИНУВАЧЕННЯ ВЗАГАЛІ ПОКАЗУВАЛА ЦЕ? ЯКА МЕТА ПЕРЕГЛЯДАТИ ТЕ, ЩО НЕ ДОВОДИТЬ ВИНИ ОБВИНУВАЧЕНИХ?
  5. Прокурор продемонстрував нам відповідь на запит, нібито від Інтерполу у Державі Ізраїль, який містив настільки явні помилки у іменах та прізвищах обвинувачених. ЯК ТАКЕ ВЗАГАЛІ ТАКЕ МОЖЛИВО?
  6. ЧИМ ЗАВЕРШИТЬСЯ ЦЯ СПРАВА?
  7. Про суддю Деруса зрозуміло, а ЩО НАТВОРИЛИ СУДДІ ОДЕСЬКОГО АПЕЛЯЦІЙНОГО СУДУ?

Від адвоката обвинувачених, Григорія Шепітко, ми почули деталізовані відповіді на запитання, щодо НЕдопустимості усіх доказів, зібраних прокуратурою та слідством, а також НЕпричетності теперішніх фігурантів до вказаної контрабанди.

Адвокат вимагає виправдання своїх підзахисних та притягнення винуватих до фабракації правоохоронців, а також суддів за факти судового свавілля, зокрема суддю Приморського районного суду м. Одеси Деруса А.В. та суддів Одеського апеляційного суду Журавльова О. Г., Артеменка І.А., Кравця Ю.І., які відверто підігруючи стороні обвинувачення виносили завідомо неправомірні рішення.

Рекомендуємо до перегляду відео повністю!

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Ще матеріали по темі:

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

8 thoughts on “Справа «122 кг кокаїну»: адвокат Шепітко вимагає виправдання НЕпричетних та притягнення винуватих у фабрикації

  1. Доброго ранку, а на який це законних підставах Овідіопольські центр комплектування у простонародні військомат забирає людей з маршруток і завозить у військомат? Попахує викраденням людей, запугую їх там, здійснюють моральний тиск. Так мало того цим займаються представники тероборони, чи чим вони там являються в Овідіополі. Романе просимо спитати у військкоматі та у Голови Овідіопольськой ОТГ, та чому її чоловік та сини досі не у військкоматі??? Може вони хворі може їм потрібна допомога??? До голови дуже багато питань а відповіді немає??? Вона відповість за всі цю корумповану систему яку вона кришує у ЦНАПі у Лікарні у Гуманітарному напрямку, у Земельному відділі, у КП Водопостачь та інші відділи, якщо ви думаєте що війна все спишуть, ні, будете відповідати за кожну корумповану вашу схему, і це все у важкі для країни часи. Господь все бачить.

    1. В державі військовий стан. Яке викрадення?

  2. Таких багато на язиці такі патріоти а глянь їх справи то аж тошнить

  3. Коли будуть закони працювати то можно і з кожного спросити! А взагалі стидоба за українську націю

  4. Мысли к почти годовщине назначения Генерального Прокурора Украины
    Совсем скоро будет 6 месяцев со дня назначения Генерального Прокурора Украины одессита Андрея Костина. Злые язычки говорят, что за этот период Костин дважды писал заявление, однако его не отпускают.
    Чем же так полезен и чем запомнился за полгода Андрей Евгениевич. Спойлер – ничем.
    По факту, никаких кадровых назначений, кроме того, что он забрал с собой в Киев известного в Одессе решалу экономиста-стояночника Диму Вербицкого и не смог забрать Одесского облпрокурора Сережу Костенко.
    У него нет веса. Фактически должность Генерального Прокурора – должность политическая. Самое смешное, что переход с Верховной Рады в кресло Генпрокурора не добавило ему политического веса, а даже наоборот.
    Громких дел – никаких. В целом – тотальная тишина. Все основные движения – это САП и НАБУ.
    А в Одессе, говорят, был поставлен «стоп» от Костенко проведение обысков и задержаний до 15 января. И все это для того, чтоб «спокойно провести праздники».
    Учитывая вектор надеюсь на то, что Костин изменит свой подход. И начнёт заниматься не только международной, но и внутренней деятельностью.
    С годовщиной Андрей Евгеньевич.

    1. Соглашусь. Назначение очень посредственное. Не пойму только за какие “заслуги” в него так верил Йосип Львович, царствие ему небесное.

  5. Начали за здравие, закончили за упокой))

Comments are closed.