ХТО З ПРОКУРОРІВ БРЕШЕ У СПРАВІ «122 КГ КОКАЇНУ»?

Кількість переглядів 2398

Схоже Одеська обласна прокуратура остаточно «забрехались» у справі по обвинуваченню чотирьох громадян Ізраїлю у контрабанді 122 кг кокаїну на територію України.

Дякуючи Народному депутату України Сергію Колебошину, до якого редакція «Альтернатива.орг» звернулась зі зверненням, яке було переадресоване до Офісу Генерального прокурора України, ми отримали альтернативну думку з приводу участі Мулаєва Михайла у контрабанді 122 кг кокаїну на територію України. Керівник Одеської обласної прокуратури Олексій Химченко стверджує, що у прокуратури немає доказів обізнаності Мулаєва про наявність прихованого наркотичного засобу у верстаті.

Це перевертає «з ніг на голову» всю версію іншого прокурора – Ігоря Піщевята, який прямо стверджує зворотнє. В обвинувальній промові Піщевята саме Мулаєв виступає організатором та ідейним натхненником постачання 122 кг кокаїну на територію України.

07 квітня 2023 року, після чергового «цирку» по справі «122 кг кокаїну» у Суворовському районному суді міста Одеси, я спробував дізнатись у прокурора Ігоря Піщевята, хто з них «дурень» – керівник Одеської обласної прокуратури Олексій Химченко, чи обвинувач по справі № 523/5727/21 Ігор Піщевят?

Позиція прокурора Піщевята стала послідовною – він продовжує мовчати, напевно, побоюючись знов щось збрехати.

Чому суд так довго знаходиться у Нарадчій кімнаті, та як до цього причетні слідчий СБУ Губський та прокурор Піщевят, я розповім у наступному сюжеті.

ДАЛІ БУДЕ…

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Ще матеріали по темі:

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

2 thoughts on “ХТО З ПРОКУРОРІВ БРЕШЕ У СПРАВІ «122 КГ КОКАЇНУ»?

  1. Область до сих пор без Главы администрации и Прокурора.
    Сначала ходили слухи, что кандидатов на главу ОВА нет. Теперь, – что их десятки. С прокурором ситуация тоже в целом вписывается в общую канву. Идея сделать из Одессы «образцово-показательный» регион конечно прекрасна, но внеклановых людей в Офисах не так уж и много. Плюс, говорят, что Генпрокурора Костина немного отодвинули от влияния на область. В любом случае, оказывается, что область может функционировать и без этих персоналий. Вопрос только в то, с какой миссией они приедут в область.

  2. Кандидат на посаду керівника Одеської обласної прокуратури – Вдовиченко Марія Сергіївна. На даний час Марія Сергіївна займає посаду заступника керівника Київської міської прокуратури.

Comments are closed.