СПРАВА 122 кг КОКАЇНУ: СУДДЯ ШКОРУПЕЄВ ВЗЯВ САМОВІДВІД

Кількість переглядів 675

Після затяжної паузи у Нарадчій кімнаті, в якій суддя провів із лютого по травень 2023 року, стало зрозуміло, що суддя Суворовського районного суду м. Одеси Дмитро Шкорупеєв не здатен закінчити розгляд справи за звинуваченням чотирьох громадян Ізраїлю у контрабанді 122 кг кокаїну на територію України, а саме, винесенням законного Вироку.

Так, прослухавши справу протягом 17 місяців, побачивши всі «докази», заслухавши всіх свідків, переглянувши десятки часів відео та прослухавши часи аудіо, суддя Шкорупеєв вирішив доєднатися до свого попередника, судді Андрія Лупенко – та заявив собі самовідвід.

Підставою самовідводу зазначено формальну причину, що при авторозподілі кримінального провадження був порушений порядок визначення судді для розгляду справи, внаслідок чого суддя Шкорупеєв вирішив самоусунутися від необхідності виносити Вирок у вказаній справі.

В результаті справу було перерозподілено на суддю Деркачова Олександра Вячеславовича.

За клопотанням прокурора та нового захисника Завальнюка Д. О. розгляд справи розпочнуть з самого початку з дослідженням усіх доказів.

Це все третій суддя Суворовського районного суду міста Одеси, якому доведеться слухати цю справу.

Враховуючи те, що під головуванням Шкорупеєва Д. О. слухання справи зайняло близько 40-ка судових засідань, страшно уявити, через скільки ще нам варто чекати на Вирок по цьому кримінальному провадженню.

Наступний розгляд справи призначено на 14:00 27 липня 2023 року. Строк тримання під вартою всім обвинуваченим діє до 28 липня.

Наша редакція сподівається що суддя Деркачов зуміє розглянути вказане провадження та завершить його законним та обґрунтованим Вироком.

Ще матеріали по темі:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “СПРАВА 122 кг КОКАЇНУ: СУДДЯ ШКОРУПЕЄВ ВЗЯВ САМОВІДВІД

  1. Що він там робив у нарадчій так довго? Бухав?

Comments are closed.